Víkendový horoskop od 8.3. Novoluní v Rybách dá vašim snům vlastní život

Tento víkend nás čeká pěkná jízda. Mars v kvadratuře s Uranem budou zkoušet sílu sebeovládání a Neptun v konjunkci s Merkurem rád podsouvá nepravdivé zvěsti. Novoluní v mystických Rybách, které jsou posledním znamením zvěrokruhu,  radí nenechat se vychýlit ze svého středu a při tom si udržet nadhled hodný stratégů. Odměnou vám může být večer voňavá vana a relax v domácím, či jiném wellness.

Věnujte pozornost svým instinktům a předtuchám. Mystické vibrace, které vyvolává Slunce v Rybách, budou mít největší sílu právě o novoluní. Odhalte svůj vnitřní svět a věnujte pozornost svým snům.

Snažte se vyladit na vstřícnost k druhým lidem. Znamení Ryb je známé svojí intuicí a během novoluní v Rybách i několika dnech před i po, vaše intuice pojede na plné obrátky. Nenechte si ji otrávit jedem, který se ve vás hromadí jako hnis starých ran, jejž jste neodpustili. Nedržte to v sobě a odpusťte. Nemusíte zapomenout, jen to v sobě nedržte ať se můžete vyladit na přirozenou energetickou vlnu, kterou toto novoluní nese. Ryby nás učí, jak důležité je umět si vážit toho, co máme, a hlavně odpouštět a tím uvolnit proudění přirozené energie s vírou, že vše se děje v souladu vyšším řádem. Je však potřeba tyto vyšší zákony znát a umět se jimi řídit.

 

Novoluní je o nových začátcích. Toto novoluní je také posledním novoluním tohoto astrologického roku. Zúročíte tak to, co jste se v uplynulých následujících dvanácti měsících naučili a kam jste se posunuli. Využijte přirozenou kreativitu Ryb a vykouzlete plodné vizualizační obrazy toho, jak by měla vypadat lepší verze vašeho světa, života, práce, vztahů a věřte si. Vaše intuice vás přenese za hranice toho, co jsou schopny postřehnout vaše smysly a vše se spojí, abyste vycítili správný směr. Toto novoluní vám v tom pomůže.

 

Luna bude ve znamení průbojného Berana, který hlásí, že nyní nadešel čas na chvíli zvolnit, nabrat sílu pro sebe a tuto energii následně využít pro převzetí kontroly nad svým životem. Možná se pro něco právě rozhodujete, možná děláte plány na léto a možná se chystáte změnit práci, která vás vysává z vaší životní energie. Na nějakou dobu si tedy dopřejte klid a nebojte se. Chvíli si dovolte myslet jenom na sebe. Příští novoluní bude ve znamení Berana a tam můžete být již více aktivní, protože budete dál.

 

Novoluní v Rybách je o energii vodního živlu. Když budete mít na své vycházce cestu kolem nějakého pramene či studánky, pokropte lehce sebe i svou peněženku, aby k vám vždy tekly nápady, příležitosti a hojnost. Nejdříve si však omyjte v proudící vodě ruce a myslete při tom na to, že se vám rozvazují a voda odnáší vše, co vám blokovalo cestu ke štěstí. Nezapomeňte pak duchu studánky, či pramene poděkovat a nechat malou úlitbu. Kdysi se věřilo, že studánky jsou pod ochranou vodní paní (vzpomeňte si na Artuše, který dostal od vodní paní Excalibur) a prameny zase vodních duchů. Studánky tedy byly o ženské a prameny o mužské energii a tyto síly si zaslouží oplátkou vaši pomoc, třeba tím, že je studánku vyčistíte, nebo tam vhodíte blyštivou minci.

 

Beran

Páteční Luna v sextilu radí dopřát si malé radosti, den bude hned veselejší. V sobotu byste měli aktivně odpočívat a vyčistit si tak hlavu. Nedělní Merkur v konjunkci přeje novým nápadům. Magicky vás bude přitahovat vše neprobádané a nové.

Býk

Páteční Luna v kvadratuře vás utvrdí ve skutečnosti, že se nebudete pouštět do něčeho, co by vám bylo proti srsti. V sobotu se vám dostane velký přísun dobré nálady a optimismu. Objevíte nové vize a možná přijdou i dobré zprávy. Nedělní novoluní v sextilu přeje odpočinku ve dvou a také společné zábavě.

Blíženci

Páteční Luna v trigonu vám poradí, kam nejlépe investovat své peníze. Sobota bude vcelku vydařená, snažte se však vyhnout unáhlenému jednání. Může se stát, že si někam něco odložíte a pak to budete hledat. Nedělní novoluní pomůže rozdělit si povinnosti a úkoly každého ze členů vaší domácnosti, ať už všechno neleží pouze na vás.

Rak

V pátek budete zářit do celého okolí zvláštním kouzlem, kterým si dokážete získat lidi pro svoji věc. V sobotu vás někdo požádá o radu a zároveň se bude zajímat o vaše záležitosti. Zvažte, co s ním chcete sdílet a co ne. Nedělní novoluní v trigonu přeje odpočinku. Klidně vyrazte s rodinou na výlet, či procházku, práce počká.

Lev

Páteční Luna v opozici pomůže zařídit všelijaké záležitosti. Nespěchejte však, abyste nepřehlédli nějaký detail. V sobotu se rýsuje ideální den pro randění, či výlet za poznáním. V neděli můžete vlivem novoluní přijít na zajímavý nápad.

Panna

Páteční den přinese milé překvapení. Pokud se chystáte na rande, mohlo by se velmi vydařit. Sobotní Luna v opozici radí nebrat si příliš mnoho práce a raději zvolit odpočinkové aktivity. V neděli budete sršet humorem a dobrými nápady. Může se stát, že si dáte dvě a dvě dohromady a něco se vám pospojuje a získáte informaci, kterou jste hledali.

Váhy

Páteční Luna v trigonu pomůže zvládnout většinu úkolů, které jste si stanovili. V sobotu vás někdo nakazí dobrou náladou tak, že i vy uvěříte v úspěch věcí, které se vám zatím příliš nedařily. Nedělní Merkur v opozici radí zvolnit tempo a věnovat se spíše vlastním zálibám.

Štír

V pátek můžete být poněkud roztěkaní a možná se budete hůře soustředit na svoji práci. Sobotní Luna v trigonu radí věnovat se svým záležitostem a neřešit ostatní. V neděli nikam nespěchejte a dopřejte si nějakou dobrou meditaci, či rituál.

Střelec

Páteční Luna v sextilu podpoří vaši přesvědčivost, když se budete snažit někomu vysvětlit své argumenty. V sobotu můžete počítat se svojí dobrou intuicí. Nedělní Merkur v trigonu přinese zajímavé nápady, které vás nadchnou pro nové věci.

Kozoroh

V pátek dokážete zvládnout spoustu věcí, které se vám předtím příliš nedařily. Sobota přinese příjemné zprávy a možná i nějaké pozvání. Luna v sextilu pomůže nabrat síly. V neděli budete plni entuziasmu, Luna v novoluní v sextilu radí myslet i na sebe.

Vodnář

V pátek poznáte, se kterými přáteli můžete počítat i do budoucna. V sobotu si dopřejte chvíli klidu sami pro sebe, může na vás dolehnout únava z celého týdne. Nedělní Merkur v sextilu přeje získávání nových informací a také sdílení nápadů s přáteli.

Ryby

V pátek vám může někdo připomenout starý slib. Možná si už konečně budete muset spolu zajít na kávu. Sobota slibuje dobrou náladu. Luna v konjunkci podpoří péči o vaši fyzičku a tělesnou i duševní krásu. Nedělní novoluní ve vašem znamení přinese dobré nápady. Na nic nespěchejte a v klidu si vše promyslete.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...

Týdenní horoskop 14.10.-20.10. Co přinese úplněk v ohnivém znamení Berana?

V pondělí 14.10. nastane trigon Slunce s Merkurem a díky tomu si uvědomíme, jaký smysl má naše práce. Počítat však můsíme s tím, že ve ...
Víkendový horoskop

JAK POSILOVAT SVOJI INTUICI

Máte pocit, že nemáte spěchat a ještě byste si chtěli vychutnat atmosféru nedělního rána a rozum vás zatím popohání, ať nepříjdete pozdě. Co naplat, rozum ...
/ Články, intuice

Kouzelný šálek čaje

Tento čajový rituál pomůže nejenom čarodějkám dodat sílu, nadhled i vize.  Čaj je v magii přiřazen živlu Vody a Ohně a astrologicky si rozumí  se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři nese zpeštření plánů

Nové prostředí, trávení času, nová místa i lidé. Luna ve Vodnáři se nám postará o inovaci plánů. Pluto vyjde ze zvé retrográdní fáze a spolu ...
/ Články

Tajemství tibetského horoskopu: Má jen 4 posvátná znamení a je velmi přesný

Horoskop tibetských mnichů zvaný Wuykü je považován za jeden z nejpřesnějších na světě a skládá se pouze ze 4 znamení. Zjistěte, ke komu patříte a ...