Co nám přinese Jupiter v Blížencích? Horoskop pro každé znamení

V neděli 26. května vstoupí Jupiter do znamení Blíženců, kam zavítá po svém ročním pobytu v Býku.  Ve vzdušném znamení komunikativních Blíženců vydrží až do 8. června 2025. Jupiter je planeta úspěchu, růstu a hojnosti. Jeho dotek je možno v horoskopech cítit všude tam, kde se daří a kde něco roste. Jupiter vždy podporuje vlastnosti toho znamení zvěrokruhu, kde je hostem.

Ve znamení Blíženců podpoří chuť otevřít se druhým lidem, zvědavost a touhu objevovat a učit se nové věci.

Ve znamení Blíženců je Jupiter sice trochu oslaben, protože je v opozici ke znamení Střelce, kterému vládne, ale i tak můžeme hodně získat. Nebude to však zadarmo. V astrologii se má za to, že pokud je planeta ve znamení zvěrokruhu, kterému vládne, potom se jí vcelku daří. Pokud je však planeta v opozici těmto znamením, tehdy je to trochu náročnější.
Jupiter vládne znamení Střelců a Ryb a tam se cítí nejsilněji. Teď však je ke Střelcům a Rybám v opozici. Je v Blížencích a tam je to o  učení se spolupráci s druhými lidmi.

Bude si to žádat používat rozum, intelekt i intuici v hledání nových řešení a nových cest. Věci totiž budete nejspíš potřebovat řešit odlišně než doposud. Věci které nám to přinese však mohou být přelomové.

Tempo života se tak urychlí a bude větší příliv informací a myšlenek i událostí. Čas začne zvyšovat touhu po cestování, studiu, učení a tvořivosti. Bude se dařit i těm, kteří se realizují na poli literatury. Začne nová éra ve světě cestování a také ve světě komunikace, internetu, telefonů, médií. Úspěch budou mít ti, kteří budou držet krok s novinkami a budou se neustále vzdělávat, získávat informace a využívat své kontakty.

Ten, kdo se nebojí nových věcí může hodně získat. Oživí se obchody. Bude větší touha poznávat cizí země.

Je dobré nebát se snít a pustit se do realizace těchto snů a to zejména takových, které se týkají většího množství lidí a spolupráce, či pozornosti. Zároveň se může dařit na cestách a v obchodě a k tomu můžete snáze nacházet nové přátele i obchodní kontakty.

Kurzy, školení a učení budou vysloveně trefa do černého. Ponesou štěstí. Možná budete více číst a možná se budete učit nové věci i ohledně internetu a počítačů.
Větší zájem budeme mít i o kulturu a v neposlední řadě můžeme mít i dobrou ruku na různé zajímavé nákupy.

Jupiter v  Blížencích nese nové nápady. Věci budete dělat jinak než dřív a možná se pustíte do nových oblastí práce či podnikání. Tyto změny budou probíhat šťastně.

Berani – budete více aktivní a rozhodnete se hodně věcí vzít do vlastních rukou. Pokud hledáte novou práci, lásku nebo koníčka, naleznete.

Býci, vše, co souvisí s materiálnem, rozvojem a pocitem bezpečí, bude nyní aktuální. Možná budete investovat do přínosných věcí, případně budete hledat lepší bydlení, měli byste na to mít více peněz.

Blíženci, ve vašem znamení je Jupiter jednou za dvanáct let a toho je potřeba využít. Dokážete překonat různé těžkosti, pohnou se vám oblasti pracovní, rodinné, milostné a k tomu získáte i slušné peníze. Budete se také učit říci, co chcete.

Raci, můžete si začít více věřit a pozvolna si oddechnout. Podaří se vám dát si do pořádku různé záležitosti, kde se vám to nedařilo v předchozích letech.

Lvi, zatoužíte být nezávislí na všem, co vás doposud svazovalo. Možná budete chtít vydělávat víc peněz a přitom se bavit. Někdo vám dobře poradí a vy se rozhodnete  vydělávat  si svými koníčky.

Panny, začnete více věřit vlastním silám. Přichází čas pro různá důležitá rozhodnutí a tato rozhodnutí povedou k vašemu většímu úspěchu a rozvoji.

Váhy, zatoužíte po větší nezávislosti a také budete chtít ukázat jaké talenty ve vás dřímají. Možná se na věci začnete dívat z jiného úhlu pohledu a dokážete se vymanit z potíží. Budete mezi  inspirativními lidmi a to samo o sobě se na vás odrazí. Bude vás inspirovat vás to, jak to dělají druzí. Máte na to také, byť po svém.

Štíři, Jupiter v Blížencích vám přináší zajímavé možnosti jak zvýšit průtok vašich financí. Možná se konečně odpoutáte od různých starých vzorců i rozepří a obrátíte svoji pozornost směrem dopředu. Budete mít doslova cit pro to, co kdy pořídit, kdy raději ne a díky tomu hodně získáte.

Střelci, Jupiter v Blížencích se postará o to, abyste dokázali dobře plánovat své budoucí kroky a měli je s kým sdílet. Možná potkáte někoho skvělého. Pro své blízké budete nepostradatelní.

Kozorozi, Jupiter v Blížencích vám pomůže postavit se na nohy jak fyzicky, tak psychicky a k tomu i finančně. Jako kdybyste se obrátili podobně jako fénix z popela. Možná je i načase udělat nějaké větší úpravy či rekonstrukce doma, na chatě anebo pořídit nějaký kvalitní dopravní prostředek.

Vodnáři, během následujícího období se dokážete odpoutat od starých a nefunkční vzorců a také negativních emocí způsobených šrámy z minulosti. Můžete začít započít nějaké velké dílo. Můžete být překvapeni, jak krásně vám to půjde.

Ryby, využijte příležitosti a dopřejte si trochu zábavy a učení novým věcem. Bude vám přáno a dokážete si připustit i věci, které jste si doposud nedovolovaly.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...

Magické rituály: Káva a splněná přání

Magie má mnoho podob, možností i technik. Je o rituálech, imaginaci a je také o práci se živly. Těch je káva plná. Je pražená – ...

Bojíte se pátku třináctého? Těchto sedm věcí vás může ochránit

Pokud máte také strach z pátku třináctého, možná rádi zkusíte jednu z následujících věcí, aby si vás smůla nenašla. Pátek třináctého je v mnoha zemích světa vnímán ...

Co pojí znamení Vah s tarotovou kartou Spravedlnost?

Každé znamení zvěrokruhu kruhu má svůj odraz v jedné Tarotové kartě co pojí Váhu s kartou spravedlnost? Jaké poslání pro nás vyplývá že setkání bohyně ...