Víkendový horoskop od 31.5. Luna v nás probudí zvláštní sny

V pátek 31. května zařídíme s pomocí konjunkce Luny v se Saturnem většinu věcí, které jste si naplánovali, i když můžeme cítit, že to jde ztuha. Merkur v konjunkci s Uranem a sextil Luny s Uranem a Merkurem nesou geniální nápady a touhu objevovat.  Kdo hledá spřízněnou duši, měl by mít dobré vyhlídky. Neobvyklé sny může způsobit Luna v Rybách a Merkur v sextilu s Neptunem.

V sobotu 1. června vejde Luna do znamení Berana. V sextilu s Jupiterem a Plutem přinesou dobrou náladu a otevřenost k druhým lidem. Luna v konjunkci s Neptunem posílí instinkty.

V neděli 2. června slibuje příjemný den sextil Luny s Venuší a Sluncem.

Beran

Páteční Merkur v sextilu slibuje dobrou náladu. Na vlně entuziasmu budete pomáhat druhým lidem. Sobotní Luna v konjunkci radí odpočívat. Šetřete své síly a nezatěžujte se kritikou druhých lidí. Stejně si to k srdci nevezmou.  Talisman s malachitem vám pomůže chránit se před vlivy zlých lidí. V neděli si najděte čas jen pro sebe a neřešte okolí a už vůbec ne pomluvy.

Býk

V pátek vám pomůže Merkur v konjunkci vyřešit řadu doposud problematických věcí. V závěru dnes pocítíte úlevu, že je to za vámi. V sobotu si odpočinete, alespoň duševně, protože Luna v sextilu slibuje lepší náladu. Dopřejte si nějakou radost sami pro sebe. Nedělní den může zpestřit Uran v konjunkci, dodá vám energii k setkání s přáteli. Můžete se dozvědět dobré zprávy.

Blíženci

Páteční den vám zpestří Jupiter v konjunkci a  spolu se Sluncem nesou dobré nápady nejenom pro vaši práci, ale i pro soukromí. V sobotu vlivem Luny v sextilu zatoužíte utrácet. Možná budete mít dobrou ruku na nějaký výprodej. V neděli  si na sebe neberte příliš mnoho povinností, Venuše v konjunkci přeje lásce a štěstí, nasaďte úsměv a směle vyrazte mezi lidi.

Rak

Páteční Luna v trigonu nese dobré zprávy. Ty můžete dostat prostřednictvím sousedů, či někoho z rodiny. Sobotní Luna v trigonu vás bude nabádat nastavit zdravou životosprávu nejenom u sebe ale i u své rodiny. V neděli můžete měnit rychle plány. Uran v sextilu společně s Merkurem chytají zajímavé příležitosti.

Lev

V pátek se přistihnete, že lépe rozumíte druhým lidem. Luna  podpoří vaši empatii. Někdo však nemusí pochopit vaše žertíky. Myslete na to a rozmyslete si na čí adresu půjdou. V sobotu buďte již obezřetnější, tady byste mohli někoho vysloveně nahněvat. V neděli můžete mít pocit, že se celý svět zbláznil. Ačkoliv budete dochvilní a všude včas, nemusí to platit pro vaše okolí.

Panna

Páteční Luna v opozici nese nápad udělat si pěkný víkend. Respektujte svůj vnitřní hlas a někam si vyjděte.  Sobota slibuje klidný den, kdy se budete moci věnovat všemu tomu, co máte rádi. V neděli se ozvěte svým přátelům. Mnoho přátelství končí právě tím, že čekáte až se ozvou ti druzí.

Váhy

V pátek se rychle vypořádejte se svými povinnostmi a běžte někam duševně odpočívat. Sobotní Luna v opozici nese dobré kreativní nápady. Neděle je den vhodný pro vstřebávání nových vědomostí. Pořiďte si zajímavou knihu. Jupiter v trigonu nese štěstí.

Štír

V pátek se snažte soustředit na důležité věci a pracovní povinnosti. Merkur v opozici neodpouští omyly. V sobotu budete plni energie. Hlídejte se, abyste se nehádali kvůli malichernostem. Hlavně si hlídejte lidi lační po klepech. Merkur v opozici radí opatrnost.  V neděli  se zklidní atmosféra a vy si budete moci oddechnout. Škarohlídy si držte v bezpečné vzdálenosti, vzali by vám náladu.

Střelec

Páteční den vám osvěží Uran v opozici a do vašich věcí se vkrade lehký zmatek. Na druhou stranu i v chaosu se někdy rodí zajímavé nápady. V sobotu se běžte bavit a dělejte všechno co máte rádi. Hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhleným rozhodnutím i kdyby na vás okolí sebevíce naléhalo Slunce v opozici nese štěstí. V neděli uděláte radost někomu, kdo se trápí. Vaše pozitivní energie s ním udělá zázraky.

Kozoroh

V pátek vám pomůže Luna v Rybách zvládnout s grácií to, co většině lidí dělá potíže, a ještě se přitom budete bavit. V sobotu podpoří Merkur v trigonu získávání informací a dělání toho, co vás baví. V neděli se k ničemu nenuťte a poslechněte vlídného Merkura, který radí, abyste odpočívali a vstřebávali získané informace a dojmy. Máte na to nárok.

Vodnář

Páteční Luna v sextilu může přinést zajímavé nápady. Někomu můžete dlužit laskavost a splatíte ji originálním způsobem. V sobotu se dobře bavte a proberte své myšlenky s partnerem, či přáteli. Luna v sextilu vám bude přát.  V neděli bude vaše dobrá nálada nakažlivá, tak se jí snažte co nejvíce rozdávat svému okolí.

Ryby

Pátek bude velmi rušný a hektický, ale alespoň večer si dopřejete chvilku klidu pro sebe.  Luna v opozici přeje lásce a všemu kolem ní. Postarejte se, ať vám to sluší. V sobotu budete mít možná pocit, že hrnete povinnosti před sebou. V neděli odpočívejte a dobíjejte energetické zásoby. V týdnu se vám budou hodit.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...

Týdenní horoskop 14.10.-20.10. Co přinese úplněk v ohnivém znamení Berana?

V pondělí 14.10. nastane trigon Slunce s Merkurem a díky tomu si uvědomíme, jaký smysl má naše práce. Počítat však můsíme s tím, že ve ...
Víkendový horoskop

JAK POSILOVAT SVOJI INTUICI

Máte pocit, že nemáte spěchat a ještě byste si chtěli vychutnat atmosféru nedělního rána a rozum vás zatím popohání, ať nepříjdete pozdě. Co naplat, rozum ...
/ Články, intuice

Kouzelný šálek čaje

Tento čajový rituál pomůže nejenom čarodějkám dodat sílu, nadhled i vize.  Čaj je v magii přiřazen živlu Vody a Ohně a astrologicky si rozumí  se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři nese zpeštření plánů

Nové prostředí, trávení času, nová místa i lidé. Luna ve Vodnáři se nám postará o inovaci plánů. Pluto vyjde ze zvé retrográdní fáze a spolu ...
/ Články