Již zítra nastane poslední jarní novoluní tohoto roku. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve čtvrtek 6.6. 2024 ve 12:45 nastane poslední jarní novoluní ve sdílných Blížencích. Je to pozvánka k odhození strachů a důvěře ve své instinkty. Tato fáze nám dovolí vnímat špetku vesmírných záhad, obdaří krásou, kouzlem, důvtipem a otevře nás světu.

Ve čtvrtek 6. června budeme mít vlivem novoluní v Blížencích, v konjunkci se Sluncem a Venuší docela skvělý den plný pozitivních energií, kompromisů a úspěšných obchodních nabídek. Budeme si probírat to, co máme ve svých hlavách za nápady, případně to, co umíme a co bychom se ještě potřebovali, či chtěli naučit. Můžeme si řešit i to, s kým se bavíme, co posloucháme, sledujeme, co čteme i na internetu a jakou to má hodnotu. Budeme si chtít více vybírat i to, kterých diskuzí se zúčastníme a které jsou ztrátou času. Více si budeme přebírat informace a budeme se snažit vyhýbat těm bez skutečné hodnoty.

Vaše fantazie bude o kousíček bohatější a předsudky menší. Uvidíme svět kolem sebe neotřelým pohledem. Připravme se a dovolme si milovat, smát se a užívat život naplno.

Novoluní bude v energii konjunkce s planetou lásky – Venuší. Toto spojení slibuje různé změny v milostném životě. Luna plná emocí a romantická Venuše a to všechno v přátelských a vlídných Blížencích.

Přátelští Blíženci milují kontakt s druhými lidmi, rádi se baví a také se od druhých učí. Setkáme se s přáteli, budeme organizovat výlety, či posezení. Budou z toho nezapomenutelné zážitky.

Nezapomínejme také na učení se novým věcem. Všude kolem je mnoho novinek. Osloví nás nabídky možných kurzů.  Jde o to, co nás bude bavit. Ti, kteří se teď do něčeho pustí budou časem inspirovat druhé.

Vesmírný posel Merkur je ve svém hájemství v Blížencích a v konjunkci s Jupiterem je ještě silnější. Dokážeme lépe řešit různé spory.  Okouzlíme druhé svojí spontánností a přirozeností.

Ani výzvy nás neminou. Kvadratura Lunou, Sluncem, a Venuší v Blížencích a Saturnem v Rybách ukáže, když budeme někdy až přespříliš zahledění do svých věcí a starých vzorců a přesvědčení, že musí být něco jedině tak, jak si to již dlouho myslíme. S pocity vlastní důležitosti a obavami před projevy citů a tak můžeme přehlédnout potřebu, či city někoho druhého a nechtěně ranit.

Beran

Pod vlivem novoluní budete pracovat na nejvyšší obrátky, ale zejména v intelektuální sféře. O své nápady se můžete dělit s ostatními.

Býk

Buďte na sebe hodní, buďte sami sobě kamarády a uvědomte si, že i vy si zasloužíte lásku. Obklopujte se lidmi, kteří jsou pro vás inspirativní a umí zvednout vaši náladu. Využijte také nové příležitosti výdělku.

Blíženci

Toto novoluní vám dá sílu a vaše znamení bude naplněno jeho energií a vy tak můžete odhalit v sobě ukryté vlastnosti, o kterých jste vůbec nevěděli, že tam někde jsou. Máte před sebou jedno z nejkrásnějších období roku. Můžete si určit nový cíl, který si máte možnost v následujícím půl roce splnit. K tomu všemu budete neobyčejně vtipní a plní humoru.

Rak

Vše, co má souvislost s duchovním rozvojem, s vámi bude rezonovat. Dopřejte si meditace, praktikujte jógu, vylaďte se na biorytmy přírody a bude vám dobře.

Lev

Během tohoto novoluní můžete přijít na to, jak se z vašich snů stane realita. Posílí se vaše charisma a pro některé lidi budete vysloveně magnetem. Možná máte před sebou více spontánních vyjížděk, zajímavých nápadů chvil v příjemné společnosti.

Panna

Během tohoto novoluní vás možná napadnou věci, o kterých si řeknete, jak je možné, že mě to nenapadlo dřív. Možná vás nové možnosti vystřelí mimo vaši komfortní zónu, ale jste na cestě k úspěchu a k tomu všemu dokážete udržet ten správný směr. Věřte si.

Váhy

Dovolte, aby krása naplnila vaše okolí i váš život. Stačí ji vidět. Jsou před vámi nové stezky. Můžete dostat nabídku nějakého zájezdu, či výletu a také objevit svět z různých perspektiv. Otevřete se kontaktům s lidmi z různých prostředí, názorů i kultur. Objevte krásu různorodosti a dovolte, aby změnila váš pohled na svět.

Štír

Při pusťte si, že máte své touhy a spojte se s těmi nejskrytějšími. Posilte vztahy s lidmi, které máte rádi. Vymaňte se různých válek a dovolte, aby se vaše vztahy znovu zrodily z popela. Vaše sexuální síla se probouzí. Novoluní vám připomene vaše touhy. Postavte se svým strachům z lásky a vztahů a dovolte si být sami sebou.

Střelec

Doba nahrává tomu, abyste se podívali, jak jste na tom se svými platonickými, romantickými či praktickými vztahy. Měly by vám dávat radost. Zaměřte se na ty, které jsou inspirativní a ze kterých si můžete vzít něco, čím obohatit i jiné relace.

Kozoroh

Každodenní život může být stejný, ale stejně bude jiný, protože toto novoluní vám může přinést nový impuls a lepší pocit naplnění. Snažte se nenechat všechny závazky pouze na sobě, ale delegujte je na další členy rodiny, či spolupracovníky.

Vodnář

Běžte mezi lidi a bavte se, toto novoluní vám zintenzivní radost z lásky i přátelských vztahů. Dělejte všechno to, co podporuje obrazotvornost a fantazii. Vnímejte spřízněné duše a přitom si hýčkejte vlastní svébytnost.

Ryby

Během tohoto novoluní vnímejte vlastní city a snažte se je nastavit tak, aby byly přínosné. Vše, co vám neslouží, nechte za sebou. Dopřejte si čas na popovídání si s členy své rodiny a na vzpomínky, jež vám dělají radost a co vás spojuje. Poslechněte si příhody vašich rodičů i prarodičů z dob jejich dospívání a vnímejte vlastní kořeny. Dodá vám to pocit síly a uzemnění.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...

Týdenní horoskop 14.10.-20.10. Co přinese úplněk v ohnivém znamení Berana?

V pondělí 14.10. nastane trigon Slunce s Merkurem a díky tomu si uvědomíme, jaký smysl má naše práce. Počítat však můsíme s tím, že ve ...
Víkendový horoskop

JAK POSILOVAT SVOJI INTUICI

Máte pocit, že nemáte spěchat a ještě byste si chtěli vychutnat atmosféru nedělního rána a rozum vás zatím popohání, ať nepříjdete pozdě. Co naplat, rozum ...
/ Články, intuice

Kouzelný šálek čaje

Tento čajový rituál pomůže nejenom čarodějkám dodat sílu, nadhled i vize.  Čaj je v magii přiřazen živlu Vody a Ohně a astrologicky si rozumí  se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři nese zpeštření plánů

Nové prostředí, trávení času, nová místa i lidé. Luna ve Vodnáři se nám postará o inovaci plánů. Pluto vyjde ze zvé retrográdní fáze a spolu ...
/ Články