Víkendový horoskop od 14.6. Slunce s Merkurem nás vezmou ven

V pátek 14. června pomůže nejenom v učení a zkouškách, ale také hodně věcí zařídit konjunkce Slunce s Merkurem a Luna vcházející do znamení Vah. Konjunkce Slunce s Merkurem v Blížencích také podporuje cestování, dlouhé procházky, rodinná setkání a plánování na prázdniny.

V sobotu 15. června se o příjemnou náladu a optimismus postará trigon Luny s Jupiterem. Budeme mít chuť učit se nové věci a užívat života.

V neděli 16. června se můžeme těšit na klidný den bez větších astrologických událostí.

Beran

V pátek je vhodný čas pro důležitá setkání. Braňte se, pokud by se někdo pokoušel zasahovat do vašich záležitostí. Podaří se vám tak zařídit více věcí, než jste si mysleli. Sobota je ideální pro zahradní párty, u které si krásně odpočinete. Luna v opozici vám přinese chuť mít vše pod kontrolou.  V neděli můžete změnit svůj názor na složitější záležitosti. Ideálně strávíte čas se svojí rodinou.

Býk

V pátek nevynecháte jedinou příležitost, jak zvýšit svůj příjem. Sobota může být trochu chaotická, ale přesto šťastná. Naučíte se důvěřovat vlastní intuici. V neděli budete mít pocit, že se bez vás nikdo neobejde, Mars ve vašem znamení vám však dodá sílu.

Blíženci

Páteční Luna v kvadratuře příliš nepodpoří váš klid. Okolo může zavládnout zmatek a chaos. Bylo by dobré nepouštět se do větších změn zevnějšku. Barevná variace nového účesu by nakonec mohla být víc moderní, než by se vám líbilo. V sobotu odpočívejte a najděte si čas pro svoji duši. V neděli budete udávat tón dne a ostatní se vám přizpůsobí.

Rak

Páteční Luna v sextilu vybízí k výletům a nákupům.  V sobotu se příliš nepouštějte do zbytečných diskuzí, akorát vás to může rozhodit. Radši si vytvořte něco dobrého k snědku. Luna v kvadratuře radí zaměřit se na vše, co vám dává pocit pohody a klidu. Nenechte se využívat lidmi, kteří se budou chtít vetřít k vám domů a nechat si od vás dělat cateringový servis zdarma.   V neděli vás čeká nějaká práce okolo domova. Až se večer rozhlédnete kolem sebe, budete moci být spokojeni.

Lev

V pátek si najděte čas na své přátele, společně se pobavíte a zlepší vám to náladu. Sobota s podporou Luny v sextilu přináší mimořádně příjemnou atmosféru a chuť nakupovat. Zamilované čeká romantický zážitek. V neděli je možné, že vás někdo někam narychlo pozve.

Panna

Páteční Luna ve vašem znamení přinese hodně energie a skvělé podmínky pro získání nových informací od vašich známých. V sobotu někomu pomůžete. Neděle vás zastihne v dobré náladě a nese štěstí v lásce. Počítat můžete i s dobrými zprávami.

Váhy

V pátek si možná splníte nějaký svůj sen. Bylo by dobré dopřát nějaký čas sami sobě a starosti nechat za zdmi svého bytu. Sobotní Luna v konjunkci přeje dobré zábavě a vy si teď rozmazlování zasloužíte. V neděli se do ničeho nenuťte. Pokud se vám nebude chtít nikam chodit, přečtěte si dobrou knihu, nebo si pusťte pěkný film.

Štír

V pátek se sejděte s přáteli a proberte nejnovější věci a postřehy. Někdo vám dobře poradí. Luna v sextilu přeje lásce. V sobotu zvládnete lehce to, co ostatním dělá vrásky na čele. Neděle bude skvělá, pokud se vyhnete všem klepům z okolí. Zbytečně si budete ubírat energii nějakým vysvětlováním a obhajováním.

Střelec

V pátek budete mít štěstí na lidi. Slunce a Venuše v opozici pomohou vše dobře pozařizovat. V sobotu vám nese Luna v sextilu ideální den pro lásku. V neděli s vámi zatouží navázat kontakt a připomenout dávný slib. Luna v sextilu rozehřeje city.

Kozoroh

Páteční Luna v trigonu podpoří jakýkoliv úspěch. Stůjte si na svém a získáte mnohem víc. Mohou to být peníze, ale i vliv. Všechny své oponenty strčíte do kapsy u vesty. V sobotu, pokud nebudete vlivem Luny v kvadratuře zmatkovat a zapomínat, zařídíte důležité věci pro svoji rodinu a pak už můžete myslet jen na samé radosti. V neděli přijdou dobré zprávy od vašich příbuzných.

Vodnář

Vypadá to, že se v pátek nezastavíte. Štěstí bude na vaší straně a vy pocítíte, že život je vlastně fajn. Buďte i tak opatrní, Mars v kvadratuře může nabádat pokoušet své štěstí riskantními počiny.  V sobotu se snažte nebrat si na sebe cizí starosti a řešit jen ty své. Kdy jste naposledy měli čas na své zájmy? V neděli se možná někdo zachová natolik tajemně, že o tom budete dlouze přemýšlet. Venuše v trigonu podpoří lásku. Možná pochopíte i něco sami o sobě.

Ryby

V pátek si dopřejte čas pro sebe a pro odpočinek. Zvedne vám to náladu. Luna v opozici může sice vnášet zmatky ale vynahradíte si to v oblasti lásky, kde bude pořádně horko.  V sobotu se držte dál od lidí, kteří si na něco soustavně stěžují. Místo toho se věnujte něčemu příjemnému. V neděli vám prospěje společnost milých a zábavných lidí a den uteče jako voda.

Pro Kartářky světla  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...