Týdenní 8.7.-14.7. Venuše ve Lvu přeje výhrám i lásce

V pondělí 8. července slibuje krásný den plný zajímavých informací sextil Venuše s Uranem a Merkuru s Jupiterem. Ulehčí se cestování, zejména tomu dalekému a to se může stát zdrojem radosti a tvůrčí inspirace. Je možné, že se ozve někdo, koho jste dlouho neviděli a sdělí vám zajímavé zprávy.

V úterý 9. července vejde Luna do znamení Panny. Dobře se budete cítit na procházce lesem, při houbaření, ale i někde u vody. Pozornost byste měli věnovat péči o svou duši.

Ve středu 10. července nám ubere energii kvadratura Luny s Uranem. Pokud můžete, je nejlepší užívat si krásy léta a bez výčitek svědomí odpočívat a lenošit.

Ve čtvrtek 11. července nám pomohou nalézt různé zdroje radosti a štěstí trigon Slunce se Saturnem a Venuše vcházející do znamení Lva v trigonu s Neptunem a také trigony Luny s Marsem a Uranem. Najdeme sílu napravit různé chybky a udělat všechno to, co musíme, staneme se kapitány na své lodi a budeme mít své záležitosti více pod kontrolou. Nebude chybět kreativní a originální nálada.

V pátek 12. července nemá smysl něco si odepírat. Stejně nás to bude táhnout k soukromým radostem. Dařit se bude prázdninovým láskám a flirtování. Mars v opozici Luny s Neptunem a Venuše v opozici s Plutem přinesou silné argumenty pro užívání si prázdninové pohody.

V sobotu 13. července se vyplatí vyrazit někam do společnosti. Trigony Luny s Jupiterem přinesou dobrou atmosféru. Bude se dařit v lásce i vztazích a sextil Luny s Merkurem přímo vybízí navazovat nové známosti.

V neděli 14. července radí kvadratura Luny vcházející do znamení Štíra se Sluncem a Plutem nastavit střídmější způsob stravování, abychom se vyhnuli zkaženému žaludku. Někdy chutná až příliš.

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Toho vodní znamení není příliš nakloněno změnám a dobrodružství, má spíše konzervativní povahu. Někdy mu proto mohou uniknout zajímavé příležitosti.

Raci, tento týden si uvědomíte, že si vážíte podobně smýšlejících lidí, které vás obklopují. Víte, že jsou vaší opravdovou životní oporou v krizových momentech.

Lvi, nesnažte se přeceňovat své fyzické možnosti. Vyjížďka na kole nemusí znamenat desítky ušlapaných kilometrů, horská túra v horkém dni má také své limity. Abyste se kvůli jednomu sportovnímu dni neodrovnali na několik dalších.

Panny, projevy lásky ze strany vašeho partnera si dokážete vychutnat na maximum. Stanou se i věci, kterými vás mile překvapí, protože byste je od něj nečekali.

Váhy, tento týden jste v dobré fyzické i duševní pohodě, což vám dovolí naplno se věnovat a užít si program, který jste si naplánovali. Nic vás nezastaví.

Štíři, pro některé lidi okolo sebe jste motivace, která jim často dodává chuť do života. Umíte své okolí nadchnout a lidem dodat pocit jistoty a sebedůvěry.

Střelci, jistá osoba by se s vámi ráda dohodla po dobrém. Stojí ji to dost přemáhání, tak jí to neztěžujte a oceňte dobrou vůli.

Kozorozi, nejste si příliš jistí sami sebou, pokud jde o pracovní výkony. Měli byste sami sobě opravdu věřit a přestat pochybovat, jedině tak se vám začne dařit a práce půjde snadněji od ruky.

Vodnáři, hvězdy vás inspirují k činnostem, které souvisejí s estetikou. Lákají vás umělecké práce všeho druhu. Těší vás, že můžete sami něco vytvářet.

Ryby, bude na vás čekat jedna příležitost za druhou. Pokud se chcete posunout dál, měli byste šanci využít i na úkor odložení dovolené.

Berani, ve vztazích budete mít silnou potřebu harmonie. Tento týden nemáte problém slevit ze svých nároků, když to povede ke shodě.

Býci, následující dny vám přinesou vnitřní vyrovnanost. Zatoužíte odhodit dospělou masku a chovat se bezstarostně. Vypadá to na nějakou spontánní akci, kam pozvete své přátele a společně si to pořádně užijete.

Blíženci, budete se cítit velmi spokojeně. Dokážete se radovat ze všeho, co vás potká, a s překážkami si hravě poradíte.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...

Magické rituály: Káva a splněná přání

Magie má mnoho podob, možností i technik. Je o rituálech, imaginaci a je také o práci se živly. Těch je káva plná. Je pražená – ...

Bojíte se pátku třináctého? Těchto sedm věcí vás může ochránit

Pokud máte také strach z pátku třináctého, možná rádi zkusíte jednu z následujících věcí, aby si vás smůla nenašla. Pátek třináctého je v mnoha zemích světa vnímán ...

Co pojí znamení Vah s tarotovou kartou Spravedlnost?

Každé znamení zvěrokruhu kruhu má svůj odraz v jedné Tarotové kartě co pojí Váhu s kartou spravedlnost? Jaké poslání pro nás vyplývá že setkání bohyně ...