Víkendový horoskop od 2.8. Luna s Plutem chystají situce, které se mohou vymykat naší kontrole

Luna ve znamení Lva nás nadopuje slušnou dávkou energie. Budeme plni síly, sebedůvěry a tak budeme okouzlovat druhé a vyvolávat silné emoce. Opozice Luny s Plutem varuje před nekontrolovanou situací.

V neděli  nastane novoluní ve znamení Lva. Potáhnou nás přátelé, či příroda, kde můžeme přijít na něco, co nás posune dopředu.

 

Beran

V pátek si dobře hlídejte svá tajemství a buďte opatrní na to, co říkáte. Někteří lidé se totiž mohou chytat maličkostí a vy budete muset vysvětlovat, což vás bude stát energii. V sobotu se budete muset rozhodnout pro něco konkrétního. Někdo si může na něco stěžovat, ale vy si dokážete poradit. V neděli si hlídejte dobrou náladu a věnujte se svým koníčkům.

Býk

V pátek přeje Luna v sextilu všem příležitostem k zábavě. V sobotu se kroťte, vaše žertíky mohou být pro okolí těžko přijatelné. Můžete dát najevo, co všechno víte, ale hlavně se nepřete, kdo má pravdu. Nedělní novoluní ve Lvu přeje novým nápadům. Nechte se inspirovat a zbavte se starých zlozvyků.

Blíženci

Páteční Merkur v sextilu vám pomůže zařídit důležité věci. Budete k nim přistupovat velmi zodpovědně. Sobotní Luna v sextilu vnese na vaši cestu veselé lidi, kteří přinesou zajímavé informace i nápady, co by se dalo podniknout. V neděli můžete dostat zajímavý impulz na vylepšení svého bydlení.

Rak

Páteční Merkur v sextilu přispěje ke zdárnému vyřízení úředních i pracovních záležitostí. Bude pro vás mnohem snazší přesvědčit druhé pro svoji věc. V sobotu mějte pevnou vůli, někdo z vás bude chtít vytáhnout cizí tajemství. Nedělní Luna v novoluní nabádá k magii na lásku a rodinné vztahy.

Lev

V pátek vás nikdo nepřinutí dělat to, do čeho se vám nechce. Můžete být unavení a bylo by dobré si toho na sebe příliš nebrat. Sobotní Mars v sextilu přeje lásce. Nedělní novoluní ve vašem znamení nese nové nápady. Podaří se vám dosáhnout všeho, co jste chtěli.

Panna

Merkur v konjunkci posílí vaši dobrou náladu a  chuť se dozvídat nové věci a aktivně trávit čas. Zvládnete všechny povinnosti a dořešíte i ty věci, které se táhnou delší dobu. V sobotu vám nese Luna v sextilu dobré zprávy. Někdo se vám připomene s žádostí o schůzku. Nedělní novoluní v sextilu přinese dobrou náladu a také radu, že je potřeba někdy i odpočívat.

Váhy

Páteční Luna v trigonu pomůže bleskově zvládnout všechny povinnosti a k tomu všemu i dobře vypadat. Sobotní Merkur v sextilu přeje cestování, diskuzím s přáteli a rozličným společenským akcím. Možná se dozvíte nějaké věci, které se vám nemusí líbit, ale bylo by dobré nenechat si zkazit náladu tím, co nemůžete ovlivnit. Nedělní novoluní přeje všem zkášlovacím aktivitám a také odpočinku.

Štír

V pátek vám Luna v trigonu  pomůže vyřešit nedorozumění. V sobotu můžete být poněkud citlivější a rozčílí vás každá maličkost. Odpoledne si vyjděte podle nálady někam do přírody, nebo mezi lidi. Rozhodně však neseďte doma. Neděle se hlásí jako skvělý den k dočtení oblíbené knihy, či ke zhlédnutí doporučeného filmu.

Střelec

Páteční aura dne věští úspěch. Bude toho tolik, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Raději neslibujte víc, než jste schopni zvládnout. V sobotu budete velmi atraktivní a bude vám přát štěstí v lásce. Dokážete se lépe naladit na pocity druhých lidí, a to vám získá hodně sympatií. Neděle bude úspěšná a plná dobré nálady.

Kozoroh

Páteční Luna v opozici podpoří jakékoliv důležité plány, zejména ty, které se týkají financí. Večer se už na byznys vykašlete a jděte se bavit. Sobota přinese dobrou náladu, pokud nebudete ztrácet čas s lidmi, kteří si na všechno stěžují. Lepší bude procházka v tichu přírody. Nedělní Luna v konjunkci dodá zajímavé nápady pro váš osobní rozvoj.

Vodnář

Páteční den vám dopřeje poznat nové lidi. Venuše v opozici přinese výzvy ve vztazích a  možnost k flirtování. V sobotu zvládnete vše, co jste si naplánovali. Zbyde vám i čas na sebe. V neděli vypněte telefon a běžte se bavit.

Ryby

V pátek se vám bude někdo snažit podstrčit nevýhodnou nabídku, buďte proto opatrní. Luna v trigonu posílí vaši intuici a tak z toho nebude nic. Dobré nákupy vám spraví náladu. Sobotní den radí spíše odpočívat než se pouštět do větší práce. V neděli budete mít dobré nápady a vše vám půjde rychleji od ruky. Možná také odhalíte nějaké tajemství.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...