Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny se Saturnem, kvadratura s Venuší a trigon se Sluncem. Kvadratura Slunce s Jupiterem posílí naše ambice.

Může se tak stát, že se někteří budou cítit jako ti nejchytřejší na světě a lidé kolem a nejlépe nadřízení, že nerozumí vůbec ničemu. Mohou tak trochu neplnit jejich zadání a myslet si své a sice, že by na tom jeho místě měli být oni. Pokud se o tom budou s každým bavit, hrozí riziko, že jim to může podřezat větev.

K tomu ještě budeme mít potřebu hádat se za svoji pravdu i víru ve vyšší hodnoty, které tu Jupiter zastupuje. Bude však dobré si uvědomit, že jsou lidé, kde je jakákoliv snaha cokoliv vysvětlovat a řešit mrháním času. Ten bychom měli věnovat rodině a svým záležitostem, vždyť právě začíná víkend.

Sobota 14. září může začít příjemně díky trigonu Luny s Uranem a sextilu s Neptunem. Konjunkce Luny s Plutem připomene, že ještě potřeba zařídit spoustu věcí. Naštěstí vejde Luna do znamení Vodnáře a dovolí nám soustředit se na podstatné věci. Může také obnovit stará přátelství a možná i vztahy.

V neděli 15. září slibují skvělou náladu trigony Luny, Venuše a Jupitera ve vzdušných znameních Blíženců, Vah a Vodnářů. Příjemné nastavení, vzájemně se prohlubující sympatie a pochopení navodí skvělý den pro společenské aktivity a trochu může zamíchat s našimi city k lidem v okolí. Budeme více společenští a pozorní.

Beran

V pátek změníte svá ustálená schémata. Místo neustálé péče o celý svět budete zařizovat své věci. Sobotní Luna v sextilu podpoří přátelské aktivity. V neděli nachystáte skvělý den svým blízkým. Najděte si také okénko pro sebe.

Býk

Páteční Luna v trigonu přinese štěstí v lásce a radost ze života. Budete mít spoustu nápadů a tvůrčího ducha. V sobotu budete chtít trávit čas jinak než běžnou rutinou. Nabídky, jak strávit volný čas, budou víc než zajímavé. V neděli se naplánujte spíše lehčí aktivity, do všeho ostatního byste se museli nutit.

Blíženci

Pátek nese příležitost získat uznání. Možná si uvědomíte, že si vás všímá více lidí, než jste si mysleli. Sobotní Luna v trigonu bude nabádat k vydařené zábavě.   V neděli se bude někdo pokoušet zneužít vaše dobré srdce. Myslete na to a nenechte se využívat přespříliš, když je čas odpočívat.

Rak

Páteční Luna v opozici vás může trochu stresovat a velké množství závazků si vyžádá také svoji daň. Na chvilku se zastavte a poslouchejte o čem si lidé kolem povídají. Teď se vám to bude zdát jako klep, ale v budoucnu na tom může nakonec něco být.  V sobotu vám někdo dobře poradí, nebo alespoň se o to bude snažit. Může být přitom poněkud neobratný. Snažte se nechytat ho za slovo a neurážet se. Nedělní Luna v opozici nasměruje vaši pozornost směrem k cizímu trápení. Nezůstanete lhostejní. Možná přispějete na dobrou věc.

Lev

Páteční den přinese spoustu inspirativních nápadů. Nebudete vědět, do kterého se pustit dřív. V sobotu vás pohltí vše spojené s city a láskou. Někdo vám přinese optimistickou náladu a přijdete na to, že úsměv dokáže zázraky.  Budete se věnovat rodině a dětem.  Neděle přeje zajímavým myšlenkám na téma smyslu lidského konání a života. Možná zalistujete v nějaké filozofické knize.

Panna

Páteční Luna v trigonu radí nedělat si s ničím hlavu, všechno se poskládá nějak samo. Najděte si čas jen pro sebe. V sobotu můžete být trochu unavenější, ale odmítnout pozvání do společnosti by byla škoda. Neděle přinese zajímavou a milou zprávu.

Váhy

V pátek se dozvíte hodně zajímavých věcí a dostanete atraktivní nabídku. Luna v kvadratuře říká, ať o tom nejdřív popřemýšlíte. Ne všechno musí být zlato, co se třpytí. Sobota povzbudí vaše duševní síly a přinese nové úkoly. V neděli se snažte najít si čas alespoň na krátkou procházku. Bylo by dobré se příliš neutápět v minulosti a raději koukat do budoucna.

Štír

Páteční Luna v sextilu věští pozitivní změny, ale žádný spěch. Budete přemýšlet o tom, jak neopakovat cizí chyby. V sobotu vás budou chtít přátelé vytáhnout ven. Využijte toho, budete se dobře bavit. V neděli si dejte pozor na všelijaké drby. Možná byste se neudrželi a začal se dohadovat. Bude ale lepší vyvarovat se hádek.

Střelec

V pátek se najde hodně lidí, kteří by vám mohli poradit a pomoci, nejlépe to však zvládnete sami. Jupiter v opozici vám pomůže vyřešit nějaké tajemství. V sobotu se snažte co nejrychleji zhostit svých povinností a pak už využijte auru dne, která bude ideální pro zábavu. V neděli vás bude fascinovat, jak někdo dokáže otevřeně hovořit o svých pocitech.

Kozoroh

Páteční Luna v konjunkci  přeje randění a společenským aktivitám. V sobotu lze očekávat informace od někoho, či o někom, kdo je daleko. Nedělní Luna v kvadratuře vás může potrápit. Budete přemýšlet co změnit, aby se vám lépe žilo.

Vodnář

Pátek nastartuje všechny vaše přátelské aktivity. Sobotní Luna v trigonu bude přát seznamování s novými lidmi. Nedělní Luna v konjunkci vám dodá energii. Splňte si své sny.  Můžete se věnovat i svým koníčkům.

Ryby

Páteční Luna v sextilu kolem vás rozprostře více klidu. Budete se smát i žertovat a rodina vám bude naslouchat. V sobotu bude ideální den věnovat se vašemu vzhledu. V neděli vás může někdo požádat o radu. Získáte uznání.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magické rituály: Zaklepat do dřeva

Už jste o tom také někdy slyšeli, nebo to občas děláte, aby se „to“ nepokazilo? A víte, odkud klepání do dřeva pro zahnání smůly pochází? ...

Andělský horoskop od 19. 9. do 18. 10.

Býci si poradí s hromadou nových informací, Panny čeká moře nabídek, Kozorozi se budou aktivně brát o své štěstí. Co vzkazují vaši andělé vám? Živel ...

Již ve středu nastane zářijový úplněk. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve středu 18. září nastane úplněk ve znamení Ryb spojený s částečným zatměním Luny. Tento úplněk nebude jako ty ostatní. Nese silné energie, které povedou ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...