Víkendový horoskop: Co nese Slunce ve Vahách?

Pátek 20. září přinese nostalgickou náladu díky Luně v opozici s Venuší a v kvadratuře s Plutem. Na přetřes přijdou vzpomínky na staré lásky a to, co bylo. Kolem poledne vejde Luna do znamení Býka a zvedne nám náladu.

V sobotu 21. září utvoří planetární půl kříž opozice slunce s Neptunem v kvadratuře s Jupiterem. K tomu se přidá kvadratura Merkuru s Jupiterem a těchto pět planet v harmonických aspektech mohou vzbudit velkou vlnu emocí. Řešit se budou vztahy i předsevzetí a také učení. Hvězdy nenechají nikoho usnout na vavřínech.

V neděli 22. září přichází začátek astronomického podzimu. Ráno bude trochu uspěchané vlivem Luny v konjunkci s Uranem a v kvadratuře Venuše s Plutem. Naštěstí vejde Slunce v 14:43 do znamení Vah a ty si nenechají vzít svůj klid. Zlepší nám náladu. Na nebi se utvoří krásný velký trigon slunce ve Vahách k Uranu a Plutu. Luna vcházející do znamení Blíženců utvoří trigon s Plutem a Sluncem a podzim nás přivítá v krásných barvách a nadějích na báječné a lepší zítřky.

V neděli vejde Slunce do znamení Vah a nstočí naši pozornost na partnerské dohody a komunikaci s lidmi. Vyjasňujte vše, co je potřeba, moc se nerozčilujte a vyhněte se zveličování.

Na toto období také připadal svátek Mabon. Většinou se slavil mezi 21.-23. zářím. V době podzimní rovnodennosti (letos připadá na  22.9. ).

Svátek byl o dožínkách, posledních žních a příchodu temné roční doby. Tento den mají den i noc stejnou délku a pak se stávají noci další dny kratší. Je to čas poděkování. Ujasnění si toho, co člověk má a vítáni změn, které nese zima.

Je to čas, kdy se dají vytvořit mimořádně silné amulety a talismany z kamenů.  Kameny, které touto dobou nabijete budou mít energii naplnění a dosažení cílů a blahobytu. Můžete si tak to vyzkoušet pyrit, a tygří oko.

Beran

V pátek budete sršet optimismem. Hvězdy povídání, učení a získávání nových dovedností. Sobota slibuje vydařenou zábavu. Tedy pokud nenarazíte na věčné trpitele. Neděle přinese nečekaná setkání vám dodají hodně témat k zajímavým diskuzím. Někdo sympatický vám v pátek přinese dobré zprávy, které změní vaše dosavadní pohledy na věc.

Býk

Páteční Luna v konjunkci zvýší vaši tvrdohlavost. V sobotu zavzpomínáte na dávné události, které na vás budou mít vliv, Luna v konjunkci vám přihraje zajímavá setkání a debaty.  Na neděli se vám může zdát sen, který vzbudí silné dojmy, či předtuchy.

Blíženci

V pátek se snažte při setkání se spolupracovníky držet dál od těch, které nemusíte, protože hrozí, že si nedáte pozor na ústa. Pár nepříjemných slov by mohlo vyletět ven. V sobotu hvězdy přejí úspěchům v milostné sféře a příjemným událostem. Myslete zejména na sebe a hlavně odpočívejte. Nedělní Luna v konjunkci zvýší zájem o vaši osobu. Najednou budete všechny zajímat a všichni vás budou řešit. Díky svému osobnímu kouzlu můžete získat hodně obdivovatelů.

Rak

Někdo vám dá za pravdu a rodina po vás přestane chtít věci, které jsou nemožné. V sobotu dopřejete sluchu někomu, kdo vám na oplátku vykouzlí úsměv na tváři a dodá příjemnou náladu. V neděli sice práce také nepočká, ale přijdou alespoň dobré zprávy s příslibem optimismu. Nezapomeňte navštívit knihkupectví a pořídit si nějakou dobrou knihu na dlouhé podzimní večery.

Lev

Páteční Luna v kvadratuře vás bude hnát do ještě větší potřeby bránit své zájmy. Můžete být více hádaví. Sobotní Luna v kvadratuře radí vyhnout se lidem, kteří z vás vysávají energii. V neděli máte šanci získat uznání a popularitu, pokud však nebudete hovořit výlučně o svých záležitostech. Hvězdy radí hlídat si všechna tajemství.

Panna

V pátek vám nese Luna v trigonu šťastný den. Úsměv a dobrá vůle mohou dnes vykonat skutečné zázraky. V sobotu vám někdo prozradí své tajemství, nebo vás poprosí o pomoc. Večer přeje umění, randění a koníčkům. Nedělní Luna v kvadratuře nese zajímavé nápady jak se porvat s nástrahami osudu.

Váhy

V pátek se snažte příliš se nehádat a poučovat druhé, ale spíše se postarejte o své záležitosti. Budete mít hodně sil a odvahy. V sobotu se rádi vypravíte na delší procházku a bylo by dobré se setkat se blízkými lidmi. V neděli vejde Slunce ve 14:44 do vašeho znamení. Budete odpouštět staré křivdy a zapomínat. Zatoužíte vyrazit do společnosti s přáteli.

Štír

V pátek můžete mít se svými přáteli debatu o vašich postřezích a někdo vám může udělit cennou radu. Sobota nese příznivý čas pro lásku a dobrou zábavu. Neděle je vhodná k porozhlédnutí se i mezi lidmi, které neznáte. Vyhraďte si čas i pro odpočinek, umění, nebo kino. Luna v opozici vás navnadí  k vyhledávání zážitků.

Střelec

V pátek buďte opatrní, mohlo by vás opustit vaše sebeovládání. Snažte se vyhýbat hádkám a nepříjemným lidem. Držte se toho, co jste si naplánovali a Luna v konjunkci vám pomůže. V sobotu můžete ukončit různé spory. Aura dne nepřeje těžké práci, ale spíše odpočinku. V neděli dělejte to, co máte rádi a myslete na své nervy. Luna v opozici je moc šetřit nebude.

Kozoroh

Páteční aura dne vám pomůže zařídit důležité záležitosti a Luna v trigonu zajistí úspěch v lásce. Osamělí jedinci budou lehce nacházet nové známosti. Sobotní Luna v trigonu ve všem pomůže a proto neseďte doma. Víkend je skvělou dobou pro rande a nese úspěchy. V neděli vás čeká klidný a příjemný den.

Vodnář

Páteční den může přinést složitější úkoly. Buďte opatrní na sousedské diskuze a pomluvy. Sobotní den projasní Venuše v trigonu.  Radí vyjít si ven, či do společnosti. Neděle vám slibuje úspěšný den, který strávíte s blízkými. Luna v trigonu  přinese dobré nápady.

Ryby

V pátek si rychle zařiďte důležité záležitosti. Hvězdy vás ochrání před diskuzemi, které jsou jen ztrátou času. Sobotní Luna v sextilu bude přát výletům a setkáním plným inspirace. V neděli si neberte příliš práce navíc a najděte si raději výpomoc. Luna v kvadratuře radí být co nejvíce  v klidu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Co nese Slunce ve Vahách?

Pátek 20. září přinese nostalgickou náladu díky Luně v opozici s Venuší a v kvadratuře s Plutem. Na přetřes přijdou vzpomínky na staré lásky ...

Ztratila se vám někde vaše duše?

Je vůbec možné ztratit duši? Naši předkové v různých kulturách a v různých dobách si mysleli, že ano. A věděli proč… Jak jinak by se nám ...

Magické rituály: Zaklepat do dřeva

Už jste o tom také někdy slyšeli, nebo to občas děláte, aby se „to“ nepokazilo? A víte, odkud klepání do dřeva pro zahnání smůly pochází? ...

Andělský horoskop od 19. 9. do 18. 10.

Býci si poradí s hromadou nových informací, Panny čeká moře nabídek, Kozorozi se budou aktivně brát o své štěstí. Co vzkazují vaši andělé vám? Živel ...

Již ve středu nastane zářijový úplněk. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve středu 18. září nastane úplněk ve znamení Ryb spojený s částečným zatměním Luny. Tento úplněk nebude jako ty ostatní. Nese silné energie, které povedou ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...