Již ve středu nastane zářijový úplněk. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve středu 18. září nastane úplněk ve znamení Ryb spojený s částečným zatměním Luny. Tento úplněk nebude jako ty ostatní. Nese silné energie, které povedou ke změnám.

Úplněk bude doprovázet opozice v Merkuru se Saturnem a Neptunem a v kvadratuře s Jupiterem, to může být docela ostrý půl kříž, ve kterém se vyskytne až šest planet. Úplněk rozpohybuje všechno, co se někde schovávalo a dlouho nás trápilo. Může vzbudit vášně, touhy a euforie s návaly smutků a také obavy o své zdraví.

Úplněk a zatmění budou vázat silné magické energie a bude ve vodním znamení Ryb a to ještě zvýší naši vnímavost a citlivost.  Tento den nás může vychýlit z rovnováhy kde co.

Zkoušce nás vystaví i kvadratura Luny s Jupiterem v Blížencích. Budeme si promítat naše zvyky a názory a některé změníme.

Úplněk v Rybách bude v sextilu k Plutu v Kozorohu a to může podnítit změny na všech úrovních. Připustíme si i těžké a nepříjemné pravdy a postavíme se jim čelem. To nám pomůže vymanit se z kolotoče věcí, které nám již nic nepřináší.

Sextil Luny s Uranem nám připomene, že všechno se neustále mění. A to nás posouvá dál.

 

Luna v konjunkci s Neptunem posílí naše předtuchy a pomůže vnímat i věci, které mají přesah. Budeme více vnímat věci, které bývají jindy zahaleny pláštěm tajemství. Poproste svoji intuici, aby vám ukázala věci, které máte vědět. Věřte si. Hodně věcí, vám teď nebude dávat smysl, ale během následujících dvou let se vám vše pospojuje. Vše umocní živel vody a kontakt s ní.

 

Během zatmění nám pomůže co největší kontakt s přírodou.

Nehnat nic do extrémů a zbavit se přílišných očekávání. Někdy není možné mít vše pod kontrolou. Nicméně také bude dobré hned všemu nevěřit a informace si ověřovat. Když si nebudete vědět rady, to nejjednodušší vysvětlení bývá zpravidla to pravé.

 

Beran

 

Úplněk v Rybách  vás nabádá k věnování pozornosti svým snům, protože ukrývají nějaký vzkaz. Snažte se najít čas pro svůj odpočinek, meditaci, či introspekci. Během zatmění některé věci doběhnou do svého konce a vám se brzy otevřou nové obzory.

 

Býk

 

Úplněk v Rybách  by vás mohl připravit na náhlé změny snů. Mohou přijít nečekané situace a mezi vašimi známými to může vřít. Buďte otevření k novým přátelským vztahům. U stávajících přátel postřehnete věci, kterých jste si dřív nevšimli.

 

Blíženci

 

Úplněk v Rybách nese milé překvapení v podobě nečekaně pozitivních změn v pracovní oblasti. Jupiter ve vašem znamení pomůže realizovat vaši kariéru a větší náběh na lepší finanční zajištění, než kdykoliv předtím.

 

Rak

 

Úplněk v Rybách nabádá k otevření se novým možnostem a lidem, kteří vám mohou přinést možnosti nečekaných úspěchů. Že by vás čekala i cesta do nového místa? Toto místo může mít velký vliv na váš dosavadní pohled na život.

 

Lev

 

Úplněk v Rybách nese peníze. Můžete očekávat pozitivní změny a dlouho očekávané realizace ve finančních záležitostech. Finanční pomoc je na cestě, nicméně se říká přičiň se člověče a bude ti dáno.

 

Panna

 

Úplněk v Rybách může vnést pozitivní změny do partnerské sféry. Možná potkáte svojí spřízněnou duši.

 

Váhy

 

Úplněk v Rybách  je pro vás zprávou, že těžká práce bude odměněna. Je čas zvýšit svoji pracovní produktivitu. Pak se můžete připravit na šťastné přelomy v této oblasti.

 

Štír

 

Úplněk v Rybách přinese to nečekané právě v oblasti srdečních záležitostí. Nenechte zhasnout jiskru, která se může rozhořet, neboť dřív než tento rok dojde konce poznáte někoho nového a fascinujícího.

 

Střelec

 

Po úplňku v Rybách se mohou objevit změny pozitivního charakteru ohledně místa vašeho pobytu, rekonstrukce bydlení, či stěhování. Nečekané zprávy přijdou také o některém z členů vaší rodiny.

 

 

Kozoroh

 

Úplněk v Rybách se může pozitivně podepsat na vyřešení nějakých sporů, či hádek. Může přijít náhlé rozhodnutí pustit se do zdokonalování svých dovedností, zapsáni se na nějaký kurz a podobně.  Stačí důvěřovat své intuici.

 

 

Vodnář

 

 

Tento úplněk vám dává skvělou příležitost zamyslet se nad sebou a přijít na to, kde je vaše místo na tomto světě. Rádi pomáháte druhým, ale tento úplněk je tady proto, aby jste mysleli na sebe. Připravte se na milá překvapení.

 

Ryby

 

Nyní je váš „vlastní“ úplněk. Můžete tak ve svém nitru objevit spoustu informací. Ponořte se do sebe a zjistěte více o sobě a vašem místě na tomto světě. Rádi pomáháte druhým. Tento čas je však vyhrazen jenom pro vás.

 

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Ztratila se vám někde vaše duše?

Je vůbec možné ztratit duši? Naši předkové v různých kulturách a v různých dobách si mysleli, že ano. A věděli proč… Jak jinak by se nám ...

Magické rituály: Zaklepat do dřeva

Už jste o tom také někdy slyšeli, nebo to občas děláte, aby se „to“ nepokazilo? A víte, odkud klepání do dřeva pro zahnání smůly pochází? ...

Andělský horoskop od 19. 9. do 18. 10.

Býci si poradí s hromadou nových informací, Panny čeká moře nabídek, Kozorozi se budou aktivně brát o své štěstí. Co vzkazují vaši andělé vám? Živel ...

Již ve středu nastane zářijový úplněk. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve středu 18. září nastane úplněk ve znamení Ryb spojený s částečným zatměním Luny. Tento úplněk nebude jako ty ostatní. Nese silné energie, které povedou ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...