Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři – SVOBODA VOLBY

Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale nezapomeňte být laskaví sami k sobě i k ostatním. Máte svobodnou volbu a je jen na vás, jak k tomu přistoupíte!

Pamatujte, že někdy je nejlepší řešení v jednoduchosti a nápaditosti.

Pro Býky – VNITŘNÍ ZPOMALENÍ

Tento týden vás čeká nečekaný karambol, který vás donutí zpomalit. Bude to jako rázná stopka a příležitost k zamyšlení. Zhluboka dýchejte a přemýšlejte, proč jste museli zastavit. Možná je to šance zhodnotit Vaše dosavadní konnání.

Pro Blížence – ČAS NA ZÁBAVU

Blíženci, připravte se na zajímavou zprávu nebo dopis tento týden . Možná nebude vše podle vašich představ a může přijít i zklamání. Nezoufejte! Jak se říká, pro jedno kvítí slunce nesvítí . Nenechte se vykolejit a snažte se užít zbytek týdne naplno! Veselí a zábava jsou tím nejlepším lékem, zajděte si třeba zaplavat nebo si najděte jinou zábavnou aktivitu.

Pro RAKY – BUĎ VDĚČNÝ

Raci, připravte se na krásný týden plný úžasných setkání! Bude vás čekat nějaká oslava nebo slavnost, která vám přinese nové příležitosti a vzpomínky. Buďte vděční za vše, co vám hvězdy posílají.

Možná potkáte staré známé, ale také nové tváře, které ve vás vyvolají smíšené pocity. Nenechte se však odradit, každé setkání má svůj význam a smysl!

Pro LVY – ROZHODNI SE JEDNEJ

Tento týden budete čelit důležitému rozhodnutí, které se vám možná už podruhé opakuje. Zapojte své srdce  a nenechte se ovlivnit okolím. Toto rozhodnutí bude na určitou dobu definitivní, proto jednejte s rozvahou a důvěřujte své intuici!

Pro znamení Panny a Střelce – PODNIKAVOST

Tento týden se vydáte na hlubokou cestu plnou objevů v rámci vaší nejbližší rodiny. Vaše pečlivě naplánované kroky vám umožní pohled pod povrch a odhalí skryté tajemství, které směřují k dosažení vašich cílů. Buďte chytří a mazaní jako liška!

Pro Váhy – HRANICE

Tento týden bude pro vás klíčový v ohledu stanovování si vlastních hranic. Buďte trpěliví a čekejte na pravý moment, kdy si budete muset stát za svým, zejména při jednání s nějakým mužem. Držte si své pozice a nebojte se prosadit vlastní názory!

Pro Kozorohy – JSI LÉČITEL

Tento týden se vám konečně podaří rozlousknout situaci, kterou jste již nějakou dobu měli na srdci. Vaše nasazení se bude vyplácet a úsilí, které jste do toho investovali, přinese své ovoce.

Pamatujte si však, že ještě nejste úplně v cíli, takže to nepřežeňte s předčasnými oslavami. Držte se, máte skvělý potenciál k dosažení úspěchu!

Pro Vodnáře – UKLIĎ SI NEPOŘÁDEK

Tento týden je ve znamení úklidu, hlavně v práci! Měli byste zaměřit svou energii na dokončení všech restů a vyniknout před tak před kolegy. Buďte chytří a praktičtí, ať máte vše včas hotovo.

S chutí do toho a půl je hotovo!

Pro Ryby – NASLOUCHÁNÍ

Čeká Vás možný nákup nových věcí? Máte už vše nastudováno? Nyní stačí jen stručně říct, co potřebujete, a pak už jen naslouchejte. Uvidíte, že Vám rádi poradí a vyhoví. Zaručeně budete spokojeni!

Všem znamením přeji krásný týden. A aspoň trochu se zamyslete, jestli Vaše dosavadní cesta vede do hojnosti a radosti. ,,Kartářka Samuelka“.

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magické rituály: Zaklepat do dřeva

Už jste o tom také někdy slyšeli, nebo to občas děláte, aby se „to“ nepokazilo? A víte, odkud klepání do dřeva pro zahnání smůly pochází? ...

Andělský horoskop od 19. 9. do 18. 10.

Býci si poradí s hromadou nových informací, Panny čeká moře nabídek, Kozorozi se budou aktivně brát o své štěstí. Co vzkazují vaši andělé vám? Živel ...

Již ve středu nastane zářijový úplněk. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve středu 18. září nastane úplněk ve znamení Ryb spojený s částečným zatměním Luny. Tento úplněk nebude jako ty ostatní. Nese silné energie, které povedou ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.