Již zítra nastane zatmění Slunce a novoluní ve Vahách. Co nese pro jednotlivá znamení?

2. října ve 20:49 nastane novoluní provázené prstencovým zatměním Slunce. Luna Slunce nezakryje, ale utvoří kolem něho ohnivý prsten. Pokračuje tak série zatmění, která navazuje na zářijové zatmění Slunce ve Vahách. Pokračuje série zatmění na ose Váhy – Beran, která začala v květnu 2023. Nastává čas na nové začátky ve vztazích. Jste připraveni?

Slunce s Lunou spojí ve Vahách a nastane intenzivní a uzdravující prstencové, či ohnivé zatmění.  Zatmění obvykle přinášejí nové začátky. Zatmění Slunce má často dominový efekt v řádu příštích šesti měsíců. Změny započaté v tomto období mohou nastupovat postupně. Vnímaví lidé mohou změny energií pociťovat i dříve.

 Během říjnového zatmění Slunce

Energie, které budou cítit ve vzduchu, vás přimějí pracovat na svém sebepoznání, skrze které budete potřebovat nastavit rovnováhu. Bude to chtít nově si definovat své partnerské vztahy. Budete více postaveni před otázku, co konkrétně vy od vztahu chcete. Je dobré vytáhnout na světlo své požadavky.

Vesmír je bohatý a dá vám to, co potřebujete, ale také neplýtvá a vy budete muset vykřesat odvahu požádat jej o to, po čem toužíte.

Staré návyky, vzorce a vztahy, které už neslouží, projdou kontrolou pronikavým zrakem kosmických sil. Přimějí vás otevřít novou kapitolu.

 Zatmění ve Vahách a náprava

Váhy jsou symbolem harmonie a rovnováhy.  Zatmění Slunce v jejich vzdušném znamení vás může přimět k reflexi nad vašimi blízkými vztahy. Pokud ji nemá šanci nalézt  či nastavit, může nyní začít odpočítávat opuštění vztahu, který se jí jeví, jako nespravedlivý a nevyvážený.

V době úplňku a zatmění Luny ve Vahách v březnu tohoto roku spadly růžové brýle v mnoha vztazích. Věci, které se do té doby přehlížely náhle bily do očí víc.  Tím pádem nezbývalo nic jiného než zahodit balast a vybudovat si nové hranice. Díky tomu se před námi nyní otevírá brána k novému začátku.

 Merkur ve Vahách

Většina slunečního svitu bude zastřena ve stínu. Merkur je v této době v blízkosti Slunce a tak část tohoto stínu dopadne i na něj. Merkur byl v antice spojován s Hermem, poslem bohů. Nyní nám jednoduše nemůže zamlčet záhady stínů všude, kam nahlédne.  Tak se může stát, že se dozvíme různá nečekaná tajemství, případně se otevřou k diskusi dříve zapovězená témata.

Spojení zatmění Slunce s Merkurem ve Vahách naštěstí vnese kouzlo, takt a diplomacii harmonických Vah do našich debat. Zvážíme tak názory všech stran. Můžete objevit nové informace, nebo potřebu říct to, co nám leží na srdci.

Debaty s druhými lidmi budou velmi důležité a formující. Mohou nás přivést k novým rozhodnutím. Projeví se to jak v živote soukromém, tak i vně.

Kompromisy

Diplomatická povaha Vah posílená Merkurem, využije čas na vyjednávání. Věci soukromé, pracovní a jiné mohou nalézt společný bod, na kterém se dohodnete.  Využijte schopnost rozlišovat a řešit konflikty. Všechna rozhodnutí budou shodná s vašimi hodnotami.

Vybudujete tak silnější pouta s druhými

Krása

Váhám vládne Venuše, planeta lásky a krásy, a to může zvýšit vaši žízeň po kráse. Budete chtít vypadat dobře a cítit se dobře. Dámy, ke kadeřníkovi se objednejte včas, nebudete samy, kdo bude chtít začít u sebe. Pak přichází na řadu i nové elegantní oblečení. Tyto vibrace však mohou být nápomocné i k rekonstrukci bydlení, či jeho zdobením.

Novoluní v kvadratuře s Marsem

Novoluní a zatmění ve Vahách bude v kvadratuře s Marsem ve znamení Raka. To může nést i napětí. Snažme se být nad věcí a uchovat si pochopení pro druhé, kteří příliš nedokážou zvládat své emoce. Emoce jsou nakažlivé. Stačí málo a jste tam, kde oni. Bude dobré nejdříve napočítat do deseti a pak něco říct. Co se jednou řekne, to už se nevezme zpět ani s párem volů. 😊

Venuše ve Štíru

Vládkyně Vah, krásná Venuše je nyní ve vodním znamení Štíra. O Štírech je známo, že milují objasňování záhad a odkrývání tajemství. Buďte opatrní, lidé kolem si vás snáze načtou. Tajemství polezou ven, případně můžete pochopit, jak to s vámi někdo, okolí, či druhá osoba myslí. To mohou být velké změny. Uvidíme druhé bez příkras.

 Co nese novoluní se zatměním Slunce ve Vahách pro jednotlivá znamení?

Berani, připravte se na novou éru vztahu. Ve stínu starých ran může přijít šance k uzdravení.  Nebojte  brát  o své a jít za tím, co opravdu potřebujete.

Býci, zatmění Slunce ve Vahách pro vás bude kosmická metla, která vymete návyky, které vám už neslouží. Hvězdy vás nabádají, abyste přijali energii, která umožní odpuštění.

Blíženci, zatmění Slunce ve Vahách u vás může vyvolat potřebu projít všemi bariérami, které vám stěžují prosadit vaši autenticitu. Zatmění může nést mezigenerační napětí. Snažte se být chápající k citům vašich rodičů, či dětí.

Raci, zatmění vás vede k novým možnostem v majetkové sféře. Může to nastartovat dění ohledně vašeho životního prostoru.

Lvi, zatmění Slunce ve Vahách může způsobit, že postřehnete to, co vám unikalo a nakonec řeknete dost. Představte si to jako triumfální pochod k osvobození od nátlakových lidí, či situací. Zazní poslední akord staré obehrané písně. Nová bude dle vašeho rytmu.

Panny, energie zatmění vás nabádají do promyšlených změn v investicích. Zabojujete o větší peníze.  Věřte svým instinktům, vedou vás směrem, který slibuje stabilitu a bezpečí.

Váhy, zatmění Slunce ve vašem znamení začne novou éru vašeho života, slibuje svěží start, který bude bodem zvratu ve vašem životě. Zatmění vám dodá energii, abyste mohli zařídit všechno potřebné po svém.

Štíři, zatmění Slunce ve Vahách posílí vaši schopnost správně se rozhodovat. Spojíte intuici a zkušenosti pro využití správným směrem.

Střelci, zatmění startuje uzdravující cestu vašich přátelství a známostí. Některé pozvolna končí – ty, kde není prostor pro vyrovnanost. To je však někdy potřebné pro uvolnění od starých vzorců, které vás iritují. Využijte kosmické uzdravování a dovolte, aby všechna vaše přátelství byla zdrojem podpory, porozumění a rozvoje.

Kozorozi, zatmění ve Vahách asi zatřese vaším pracovním životem. Dovolte si ukončení struktur, které vám neslouží k pracovním záměrům. Vycítíte směr cesty, která bude více shodná s vámi a s vašimi aspiracemi.

Vodnáři, zatmění Slunce ve Vahách vás trochu vyvede z vaší sféry komfortu a ukáže, co vás ještě čeká. Rozlučte se se starými systémy, které vás přivázaly k tomu, co bezpečně znáte, ale už vás brzdí. Věřte svému dobrému osudu. Již brzy se může změnit.

Ryby, přišel čas na nový začátek. Možná se dozvíte i některé pravdy, které byste raději nechali být, to vás však posune. Uvolněte se od vzorců, které vám ztěžovaly přijetí lásky a podpory. Skutečná síla leží i v přijetí daru druhých.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: AI

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Runový horoskop a rituály na říjen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše šťastná runa je Ingwaz Začnete objevovat vlastní potenciál a přijímat jej. Překvapí vás síla vašich myšlenek. Při meditaci s touto runou můžete navnímat ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Andělský průvodce Vah je Uriel. Jak může pomoci i vám?

Když dotírají trapiči, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků jsou Hagiel, Anael, Hasidiel, Rafael, ...

Tři magické rituály pro přitažení pozitivní energie

Jednou z nejúžasnějších věcí na magii je, že ji můžeme dělat kdekoli a kdykoli. Nemusíte nosit speciální plášť, špičatou čepici nebo poskakovat kolem bublajícího kotle… ...
/ Články, magie, rituály

Horoskop na říjen

Berani, nové rozhodnutí bude výzva. Býci, nové příležitosti klepou na dveře. Blíženci, ačkoliv vám okolí ne vždy rozumí, přesto na vás číhá životní láska. Beran ...

Již zítra nastane zatmění Slunce a novoluní ve Vahách. Co nese pro jednotlivá znamení?

2. října ve 20:49 nastane novoluní provázené prstencovým zatměním Slunce. Luna Slunce nezakryje, ale utvoří kolem něho ohnivý prsten. Pokračuje tak série zatmění, která navazuje ...

Tánin numerologický horoskop na říjen 2024

Než se podíváme na energie října, pojďme se ohlédnout za tím, jak jsme nastartovali letošní rok a jak na nás zapůsobil leden. Máte živé vzpomínky ...
Šamanka, karty

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení zvěrokruhu 30.9. – 6.10.

Pro Berany Tento týden byste se měli stáhnout do ústraní a na chvíli se vzdálit od veřejného života. Pobyt v přírodě, procházky v lese a ...

Karta týdne 30.9. – 7.10. je Vůz. Vyžaduje si dobré vedení

Štírům přichází štěstí v neštěstí. Raci budou altruisty. Lvům jde popularita. Blíženci mohou začít publikovat. Co čeká vás? Když padne v tarotech Vůz, je potřeba ...

Týdenní horoskop 30.9.-6.10. Konjunkce Merkuru se Sluncem ve znamení Vah zamíchá našimi nápady

V pondělí 30. září vyvolá velké výkyvy nálad planetární půl kříž utvořený opozicí Luny se Saturnem, která bude v kvadratuře s Jupiterem. Můžeme to pociťovat ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.