Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři nese zpeštření plánů

Nové prostředí, trávení času, nová místa i lidé. Luna ve Vodnáři se nám postará o inovaci plánů. Pluto vyjde ze zvé retrográdní fáze a spolu s Merkurem v kvadratuře nebudou hledět na nějaké přednastavené vzorce a očekávání.

 

Beran

V pátek vám nese Slunce  v opozici rychlé změny plánů, dobré nápady a štěstí v lásce. Sobota se ohlašuje různými zajímavými příležitostmi něco zařídit pro svůj domov.  Možná vás hvězdy nebudou příliš pouštět z domu. V neděli se postarejte o rodinné záležitosti a bedlivě se vyhýbejte sousedským šarvátkám. Luna  v sextilu vám ukáže něco, co vám udělá radost.

Býk

V pátek budete roztržití a možná i zasnění. Vzhledem k větší únavě můžete zapomenout na to, že jste někomu něco slíbili udělat. Budete rádi, když si se svojí energií vystačíte sami. Zato sobota bude živější. Pustíte se do svých koníčků, či učení. S vervou se pustíte do příprav. Nedělní Luna v kvadratuře si vyžádá zvolnění a možná dobrou knihu.

Blíženci

V pátek se budete cítit nekorunovanými králi života. Cokoliv, co budete muset vykonat, by se vám mělo povést ve vlídné atmosféře. Sobotní Luna v trigonu vás bude nabádat pořídit si spoustu věcí. I ty, které vůbec nepotřebujete. Věnujte pozornost lidem kolem sebe. V neděli nebude chybět dobrá nálada, a tak je pravděpodobné, že odpustíte drobné nedorozumění někomu, na kom vám záleží poněkud více.

Rak

V pátek nebude chybět dobrá nálada, ale ne všechno zvládnete, protože ostatní budou myslet především na zábavu. Sobota nese různé vhledy a také roztržitost. Hodně věcí pochopíte a na jiné zase zapomenete.  Raději se věnujte sami sobě. Teplá koupel vám spraví náladu. V neděli budete pro některé lidi nedostižní, možná zahodíte telefon, nebo se schováte.

Lev

V pátek vám nese Luna v opozici dobrou náladu a štěstí v lásce. Sobotní Luna v opozici podpoří relaxaci a je jen na vás, jaký druh odreagování si naordinujete. Možná se vrhnete do víru zábavy. V neděli budete mít potřebu udělat si pořádek na pracovním stole, v kalendáři, v tašce a možná naleznete něco, co jste již delší dobu hledali. Odpoledne vás čeká příjemné lenošení.

Panna

Páteční Luna v trigonu vás přivede na myšlenku, že obětovat se druhým, nemá smysl. Odpočinout si je pro vás v tuto chvíli podstatnější. V sobotu  přichází překvapivá novina o něčích plánech. Udržte si tajemný výraz a o svých pracovních plánech a penězích s nikým nemluvte. V neděli vás bude potřebovat rodina, která ocení váš přístup. Předtuchy a vzpomínky velmi ovlivní některé z vašich rozhodnutí.

Váhy

Páteční Luna v kvadratuře nese trochu netrpělivosti a zvýšené nároky vůči sobě.  Pouze nebuďte tvrdohlaví.  Sobota varuje před zbytečným riskováním a Merkur v konjunkci poradí lepší řešení. Také se vyhýbejte hádkám. I tak budete okouzlovat a získáte spoustu ctitelů. Úsměv na rtech prostě přitahuje.  Nedělní Luna v trigonu pomůže s nějakým rozhodnutím. Postarejte se o své povinnosti a nezapomeňte na nákupy, či plné koše prádla. Vše si napište na lísteček a pak jenom odškrtávejte. Ještě vám zbyde čas i na sebe.

Štír

V pátek nezapomeňte na to, že někdo čeká, až splníte svůj slib. V sobotu se dozvíte skvělé novinky zejména od známých z jiného města, či zahraničí. Luna v kvadratuře vás podrobí zkoušce důvěry a tak si budete vše ověřovat. Nedělní Luna v kvadratuře radí odpočívat. Ráno zařiďte důležité rodinné věci a pak už se můžete věnovat svým radostem.

Střelec

V pátek vám Slunce  v sextilu pomůže vyřešit různé rébusy. Můžete mít divné sny a budete chtít vědět, co znamenají. Raději se věnujte nenáročným činnostem. Různé předtuchy vám nedovolí pouštět se do riskantnějších podniků. V sobotu odpoledne vás pohltí vaše koníčky, či jiné radosti. V neděli vás zasypou nápady. Jeden lepší než druhý. Raději si však odpočiňte u dobrého filmu. Na velké výzvy není ještě správný čas.

Kozoroh

Páteční Luna v konjunkci radí rychle zařídit domácí povinnosti a pak se věnovat duševním potřebám. Se všemi se shodnete a stejně si pojedete po svém.  Sobota bude dnem,  kdy se budete moci očistit od různých balastů. V otázkách lásky vám bude nakloněna Venuše v sextilu. Ostatní vám mohou nakonec děkovat. V neděli budete v centru zajímavých událostí, někomu můžete poradit a pomoci. Ukáže se, že víte co a s kým dělat. Odpoledne si konečně odpočiňte.

Vodnář

V pátek budete s chutí něco ve vašem životě měnit k lepšímu. Příliš se nestarejte o hartusení lidí okolo, protože Venuše v kvadratuře radí nedělat si zásoby starostí do rezervy. Buďte s lidmi, které máte rádi.  Sobotní Luna v konjunkci  věští příliv energie. To nejdůležitější rychle zařiďte a pak už si plánujte zábavu. V neděli dokážete s Lunou v konjunkci přesvědčit všechny v okolí o nápadech na kterých vám záleží. Budete tak ve shodě.

Ryby

Páteční ráno je ideální pro zařízení všech potřebných záležitostí, odpoledne věnujte lásce. Odpovídejte na zprávy, někdo bude vámi unešený. V sobotu vám bude dobře. Venuše v trigonu udělá svět kolem krásnější. Nedělní aura dne vás přiměje aktivně odpočívat. Najděte si čas pro své záliby a získejte tak vnitřní rovnováhu.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...

Týdenní horoskop 14.10.-20.10. Co přinese úplněk v ohnivém znamení Berana?

V pondělí 14.10. nastane trigon Slunce s Merkurem a díky tomu si uvědomíme, jaký smysl má naše práce. Počítat však můsíme s tím, že ve ...
Víkendový horoskop

JAK POSILOVAT SVOJI INTUICI

Máte pocit, že nemáte spěchat a ještě byste si chtěli vychutnat atmosféru nedělního rána a rozum vás zatím popohání, ať nepříjdete pozdě. Co naplat, rozum ...
/ Články, intuice

Kouzelný šálek čaje

Tento čajový rituál pomůže nejenom čarodějkám dodat sílu, nadhled i vize.  Čaj je v magii přiřazen živlu Vody a Ohně a astrologicky si rozumí  se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři nese zpeštření plánů

Nové prostředí, trávení času, nová místa i lidé. Luna ve Vodnáři se nám postará o inovaci plánů. Pluto vyjde ze zvé retrográdní fáze a spolu ...
/ Články

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.