Andělský horoskop od 17. 7. do 16. 8.

Sdílejte nás:

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

 

V zaměstnání se budete chtít ozvat proti nějakým nepravostem. Prozatím ale nenastane vhodná situace, kdy byste se mohli vyjádřit. Náplastí na podrážděné nervy vám bude opora vaší rodiny. Díky ní přijdete na jiné myšlenky.

 

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

 

Neklidný spánek umí s celkovou kondicí pěkně zamávat. Příčinou může být vaše hlava, přetížená duševní prací. Více odpočívejte a relaxujte u nějaké příjemné činnosti.

 

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

 

Hvězdy přejí v nastolení spravedlnosti v osobních vztazích. Můžete se například domluvit na majetkových poměrech v rodině. U párů, které nemají dořešené záležitosti z minulosti, dojde k posunu a možná i odpuštění některých vzájemných finančních pohledávek.

 

Živel ohně

 

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

 

Vše, co zavání zahálkou, vám bude proti srsti. Budete hledat způsoby, jak smysluplně vybít přemíru energie. Až skončíte s prací, nebudete mít stání ani doma či na dovolené. Letos vás uspokojí pouze aktivně strávená dovolená na kole, horách či za dobrodružstvím.

 

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

 

Důslednost a pečlivost při odevzdávání jistého projektu se vám vyplatí. Vynese vám velmi slušnou finanční odměnu navíc. Chce to tedy trpělivost a dostatek času na práci.

 

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

 

Těšíte se podpoře hvězd, které vás budou podporovat při všech tvůrčích aktivitách. Naplno se projeví vaše kreativní schopnosti, které se nebudou omezovat jenom na oblast práce. I volné chvíle s chutí využijete k vlastní tvorbě. Rutině nedáte šanci.

 

Živel vody

 

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

 

Zaujme vás silně nezávislá osoba, která bude vaším pravým opakem. Třeba vznikne přátelství založené na protikladech.

 

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

 

Letní dny budou náročné pro psychickou stabilitu. V mezilidských vztazích se budete muset ovládat, abyste každou situaci přešli bez konfliktu. Vadit vám budou hlavně nerozhodní a pomalí jedinci. Snažte se udržet v klidu a stres si vybít při sportu.

 

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

 

Hvězdy přejí cestování. Začne na vás působit vidina dovolené a volných dnů. Mnohým z vás nebude zatěžko si přivstat, aby nemarnili čas. Budete bohatší o mnoho zajímavých zážitků.

 

Živel vzduchu

 

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

 

Dovolená vám přivede do cesty bohémské osoby, které vám zajistí netradiční program. Probudí ve vás skrývané tvůrčí schopnosti a poženou vás do aktivit, na které jste dosud neměli ani pomyšlení. I ti nejkonzervativnější Vodnáři uvítají nové zkušenosti.

 

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

 

Ovládne vás potřeba mezilidského kontaktu. Máte chuť poznávat lidi a navazovat nová přátelství. Nechcete ale do toho jít sami, stojíte o spřízněnou duši po svém boku. Podaří se vám nalákat protějšek k návštěvě rušné společenské události?

 

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

 

Není moc vhodný čas pro vážné rozhovory. Veškeré starosti hoďte za hlavu. Užívejte si letních dnů a nemyslete na problémy. Nejlépe uděláte, když se obklopíte přáteli. Společné chvíle by měly být hlavně bezstarostné.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.