Karta týdne 7.10. -13.10. Je Královna holí. Hezky nás prožene

Tarotová Královna holí je ohnivým symbolem nezávislosti, sebevyjádření i úspěchu.  Ohlašuje příchod procesu poznávání sebe sama. Ten může ovlivnit žena. Karta často ukazuje právě tazatele. Ať tak, či tak,  půjde o inteligentní bytost se silnou obrazotvorností. Umí být rozvážná, ale stejně tak může mít i sklon i k šílenství. Pro někoho je anděl a pro někoho ta horší varianta. Zná se a je si vědoma vlastní hodnoty.

Tento týden si budeme řešit silné ženy, možná i svá přání a také věci spojené s péčí o druhé lidi. Náš domov může také potřebovat více pozornosti a někdy si mohou situace vyžadovat i chvilkové opuštění naší komfortní zóny. To se děje tehdy, když je potřeba něco opravit, případně máme starost o nemocného člena rodiny, či zvířátko. S Královnou holí se rozhodně nudit nebudeme, zato nám vždy podsune nějaký dobrý nápad, jak se běci dají řešit.

Jestli si je potřeba na něco dát pozor, bude to je nejet na doraz. Vyčerpaná Královna holí umí být docela hysterka. Zato se zásobou energie není krásnější a živější stvoření, které si je vcelku dost vědomo vlastní síly a hodnoty.

Jestli něco Královna holí nezapomene, je to křivda.  Umí se však postavit i nejtěžším výzvám a stejně tak dokáže ničit to, co milovala. Je skromná i velkorysá a nepředvídatelná.  Je umělkyní milující volný život. Na svoji svobodu si potrpí. Když se i přesto vdá a ono to neklape, pak nemá problém s rychlým rozvodem.

Může milovat, aniž by druhého musela vlastnit. Je hráčem života a nebojí se přijmout za to zodpovědnost. Ve výkladu se může jednat i o cizinku. Nad tazatelem bude mít vždy převahu. Archetyp Královny holí je  spojován s ohnivými znameními Berana, Lva a Střelce. Tato karta však také může předvídat kontakt se zrozenci ve znamení Ryb. Máte být sami sebou a dovolit, aby vaše sebedůvěra vámi proudila bez zábran.

V lásce nese klid díky pochopení situace.

V práci podporuje přímočarost.

Pro otázky zdraví je to karta šťastná.

Beran

Budete mít co dočinění s se svobodnou, či rozvedenou ženou, může ukazovat někdy i samotného tazatele, někdy i cizince, či cizinku, vždy velmi inteligentní. Umí lehce vydělat peníze a stejně rychle utrácet. V obchodu bude jako doma. Jak před, tak i za pultem. Někdy může karta ukazovat sokyni.

Býk

Můžete očekávat pomoc ze strany nějaké ženy. Může jít o šéfovou, obchodnici, dobrou rádkyni, či zosobněný ideál sekretářky.

Blíženci

Připravte se na to, že se vám může vnucovat se svými pohledy a radami sestra, sestřenice, svobodná i rozvedená kamarádka. Ženy si budou jisté samy sebou. Milenky mužů – tazatelů také a k tomu vůdčí či, ambiciózní v tom dobrém slova smyslu. Chtějí pro tazatele to nejlepší. Pro ženy někdy karta ukazuje na krátkou ženu změnu prostředí.

Rak

Domácí prostředí se bude vinou matky, či nějaké ženy zdát nestabilní.  Intrikánka, přespolní, či cizinka, může zasít neshody v rodině. Karta podporuje morální svobodu, či rozvod přinášející osvobození.

Lev

Bude vás více brát zájem o ženy, které se zabývají uměním, gymnastikou, či artistikou. V hledáčku může být i  ředitelka divadla. Ovlivní vás nespoutaná žena, šťastná, životní hráčka, vychovatelka, či učitelka. V osobních výkladech slibuje karta těhotným ženám, že porodí chlapce.

Panna

Potkáte ženu, která  vědkyní, kapitánkou svého osudu, jež si umí poradit se soukromým životem, nebo je přirozená vůdkyně svého okolí. Je to žena, která se  nenechá omezovat příkazy. Pomoc ženy ulehčí vaši práci.  Někdo v okolí bude mít starost o těhotnou ženu, nebo kvůli těhotné ženě.

Váhy

Můžete potkat svobodnou, nebo rozvedenou ženu. Společnici, manželku, moudrou poradkyni.  Může z toho být přínosná intelektuální spolupráce.

Štír

Díky nějaké ženě se může cosi dít u nějakého druhu vašeho dědictví. Pozor na incident, nebo nehodu díky rivalitě. Mohou vás překvapit novinky od nepřítomné ženy.

Střelec

Může vás ovlivnit výjimečná žena. Ředitelka, profesorka, či žena, která šíří své morální hodnoty. Může to být i odvážná cizinka. Osloví vás ideály morální svobody a důvěry v sebe. Královna holí ženám často věští cesty. Případně věští cesty kvůli ženám.

Kozoroh

Pokud jste matka, žena, dcera, nebo rozvedená žena, která si hodně vytrpěla zvítězíte v něčem, co je pro vás důležité. Také můžete díky nějaké ženě učinit šťastné předsevzetí.

Vodnář

Kamarádka, něčí  milenka, příbuzná, nebo rozvedená žena  nějakým způsobem změní osud přátelství, nebo vztahu. Čeká vás však ženská podpora a ve hře je i umělecká spolupráce.

Ryby

Nějaká žena vám do cesty nastrčí omezení, nástrahy, překážky, či donucování. Jejím cílem je vaše ztracená reputace vlivem jejích pomluv. Potřebujete klid. Pomůže vám jiná žena, která je naopak starostlivá. Může to být i zdravotní sestra, opatrovnice, která je taktní a také diplomatická, zručná a šikovná.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...