Nejšťastnější den v týdnu podle znamení zvěrokruhu

Na štěstí se můžete dívat ze dvou pohledů. Někdo věří, že jeho strůjcem je osud, někdo je zase přesvědčený, že štěstí si vytváříme sami. Každopádně každý z nás v životě jistě prožil okamžiky, o kterých může tvrdit, že byly šťastné. A věděli jste, že je můžete prožívat každý týden?

Štěstí se může prezentovat jako nová práce, krásné umělecké dílo, chutné jídlo, fascinující rozhovor nebo třeba malý okamžik vděčnosti. Ať pro vás štěstí znamená cokoli, využijte svůj šťastný den v týdnu k tomu, abyste dosáhli toho, čeho chcete. Zjistěte, který den v týdnu je ten váš šťastný.

Beran: úterý

Beran je ovládán Marsem, což je planeta, která podporuje vášeň, odhodlání a nadšení. A stejně tak tato planeta ovládá úterý, které dodá Beranovi schopnost dovést jakýkoli úkol úspěšně do konce. Je to bezpochyby dobrý den na to, abyste zkusili nové dobrodružství, dokončili projekt nebo absolvovali obtížný pohovor.

Býk: pátek

Býkovi vládne smyslná a svůdná planeta Venuše, která vládne i pátku. To je krásný den, kdy se většina lidí raduje z nadcházejícího víkendu. Venuše je planeta, která podporuje pocity lásky a žoviálnosti, což ještě víc podporuje radostné pocity, které pátky v lidech obvykle vyvolávají. Je to skvělý den pro Býky, aby uspořádali báječný večírek, připravili nějaké extravagantní jídlo nebo si pořídili nové krásné oblečení, které dlouho hledali.

Blíženci: středa

Blížencům vládne Merkur, planeta komunikace, která vládne i středě. To znamená, že vaše komunikační schopnosti jsou obzvlášť silné kolem poloviny týdne. Přemýšlivým a intelektuálně založeným Blížencům v tento den prospěje hlavně písemná nebo verbální komunikace, cestování a nemusí mít obavy ani z vystoupení na veřejnosti.

Rak: pondělí

Raci jsou velmi intuitivní a starostlivé znamení. A vládne jim tajemný Měsíc, který vládne i pondělku. To pro mnohé není příliš šťastný den, začíná pracovní týden. Ne pro Raky! Pondělí posiluje vaše smysly. Je to skvělý den, kdy můžete pracovat na svých plánech, dělat něco kreativního nebo investovat svůj čas a peníze do něčeho nového.

Lev: neděle

Živí a temperamentní Lvi jsou ovládáni samotným Sluncem. Jeho energie je jasná a teplá a vládne neděli. To je den, který jako by sršel energií a vděčností za život. Vliv nedělní energie stimuluje Lvy a pobízí je k sebevyjádření. Je to báječný den, kdy můžete udělat něco sebeuspokojivého, dobrodružného nebo se pustit do něčeho, co postaví vaši bouřlivou osobnost do středu pozornosti.

Panna: středa

Stejně jako Blížencům, i Pannám vládne Merkur. Jeho vliv se ale v tomto případě projevuje poněkud jinak než u Blíženců. Je uzemněnější a orientovaný spíš na práci. A jak již bylo zmíněno, Merkur vládne středě, která je pro Panny nejplodnějším dnem v týdnu. Zkuste se zaměřit na komunikaci, fyzickou práci či cvičení nebo si dát do pořádku různé úřední věci, abyste z této energie podporující úspěch vytěžili co nejvíc.

Váhy: pátek

Vahám, stejně jako Býkům, vládne milující planeta Venuše. Váhy jsou vzdušné znamení, takže se v jejich případě projevuje energie této planety intelektuálnějším, mentálním způsobem. Venuše vládne pátku, společenskému dni, kdy lidé často slaví. A Váhy mohou v tento den zažít intenzivní rovnováhu, kterou tak hledají. Je to ideální den pro různé tvoření.

Štír: úterý

Štíři, stejně jako Berani, jsou ovládáni Marsem. Jejich živlem je ale voda, takže energie Marsu na ně působí plynulejším a emocionálnějším způsobem než na Berana. Mars vládne úterkům a v tento den Štírům nebude chybět odhodlání. Zjistí, že je to skvělý den ke splnění jakéhokoli úkolu. Energie úterků je skvělá pro organizaci, komunikaci, inovace a úkoly zaměřené na různé projekty.

Střelec: čtvrtek

Střelec je optimistické znamení, kterému vládne Jupiter. To je velmi štědrá planeta, která   podporuje expanzi a vládne čtvrtku. Pro Střelce je tento den obzvlášť šťastný, protože podporuje jejich osobní růst. Čtvrtek je obzvlášť skvělý na to, aby Střelci uzavírali obchodní dohody, cestovali za obchodem nebo jakýmkoliv způsobem pracovali s penězi.

Kozoroh: sobota

Kozorohové jsou velmi zodpovědní a pracovití a vládne jim planeta Saturn, která je přirovnávána k přísnému učiteli. Saturn vládne sobotě, tedy dni, který by se jinak mohl zdát odpočinkový a dokonce líný. Ne pro Kozorohy. Pro ně je to den, kdy mohou úspěšně dotáhnout věci do konce. Je to skvělý den, aby dokončili projekt, vykonali nějakou fyzickou práci nebo se postarali o své finance.

Vodnář: sobota

Vodnářům vládne sice planeta Uran, dříve byli ale ovládáni planetou Saturn, stejně jako Kozorohové. Protože jsou ale Vodnáři vzdušné znamení, energie Saturnu se u nich projevuje spíše intelektuálním způsobem. Vodnáři jsou přirození vynálezci a Saturn tuto vlastnost jen umocňuje. Sobota u Vodnářů podporuje štěstí a úspěch v oblasti myšlení a inovací. Zkuste v tento den vytvářet nové nápady, přicházet s novými vynálezy. Mohlo by z toho být něco opravdu velkého.

Ryby: čtvrtek

Rybám vládnou dvě planety. Jednou je Neptun a tou druhou Jupiter, který vládne i Střelcům. A jak již bylo zmíněno, Jupiter vládne čtvrtku. Ryby jsou zasněné a vynalézavé a čtvrtek může tuto energii proměnit v činy. Tento den podporuje pocity sebevědomí a napojení na vnitřní moudrost. Pro Ryby je to skvělý den, aby proměnily své sny ve skutečnost.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Ta rajská mi nechutná, aneb rozumíte dobře svému muži?

Komunikace ve vztahu je důležitá, ale ještě důležitější je správně pochopit, co vám ten druhý říká. Muž říká, že mu vaše rajská nechutná. Vy místo ...

Pozvánka na netradiční výcvik Heken Stanku

Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi Pro velký úspěch předchozích kurzů a skvělou atmosféru v jejich průběhu i žádosti ...

Víkendový horoskop: Merkur s Uranem nahrají našim plánům

Merkur v kvadratuře s Uranem podpoří všechny divoké plány a Saturn v opozici se Sluncem dohlédne, aby to mělo nějakou štábní kulturu. 🙂 Beran Pateční ...

Magické rituály: Tajemství energie peněz

Nedávno jsem tady psal o stromu peněz. Dnes bychom mohli pro změnu zabrousit do takzvané finanční magie. Sáhneme společně po stařičkých manuskriptech a nahlédneme do ...

Zajímá Vás význam našich snů v každodenním životě?

Na začátku našeho dnešního zamyšlení si připomeňme, že každý z nás věnuje celkem okolo pětadvaceti let svého života spánku a tedy ve větší či menší ...

Deset věcí, které potěší Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a je spojován s elementem ohně. Lidé narození v tomto znamení (21. března - 20. dubna) překypují životní energií, nechybí ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Zpověď milenky aneb Když je muž jako trofej

Řeknu ti tajemství – spím s tvým mužem. A nelituju toho! Můžeš to brát jako varování. Proč? Před chvilkou jsem položila telefon a mluvila s ...

Runový horoskop a rituály na září 2024 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Beranům vyšla plodná Berkana, Býky zaštítí Ingwaz, Blížencům pomůže hojná Fehu ... Která runa vyšla vám? Berani, šťastná runa pro vás je Berkana Runa ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení od 2.9 – 8.9. 2024

Pro Berany, Panny a Vodnáře – PŮVAB Tento týden se znovu budete muset vrátit sami k sobě a začít úplně od znovu, protože před 14 ...