Týdenní 8.7.-14.7. Venuše ve Lvu přeje výhrám i lásce

V pondělí 8. července slibuje krásný den plný zajímavých informací sextil Venuše s Uranem a Merkuru s Jupiterem. Ulehčí se cestování, zejména tomu dalekému a to se může stát zdrojem radosti a tvůrčí inspirace. Je možné, že se ozve někdo, koho jste dlouho neviděli a sdělí vám zajímavé zprávy.

V úterý 9. července vejde Luna do znamení Panny. Dobře se budete cítit na procházce lesem, při houbaření, ale i někde u vody. Pozornost byste měli věnovat péči o svou duši.

Ve středu 10. července nám ubere energii kvadratura Luny s Uranem. Pokud můžete, je nejlepší užívat si krásy léta a bez výčitek svědomí odpočívat a lenošit.

Ve čtvrtek 11. července nám pomohou nalézt různé zdroje radosti a štěstí trigon Slunce se Saturnem a Venuše vcházející do znamení Lva v trigonu s Neptunem a také trigony Luny s Marsem a Uranem. Najdeme sílu napravit různé chybky a udělat všechno to, co musíme, staneme se kapitány na své lodi a budeme mít své záležitosti více pod kontrolou. Nebude chybět kreativní a originální nálada.

V pátek 12. července nemá smysl něco si odepírat. Stejně nás to bude táhnout k soukromým radostem. Dařit se bude prázdninovým láskám a flirtování. Mars v opozici Luny s Neptunem a Venuše v opozici s Plutem přinesou silné argumenty pro užívání si prázdninové pohody.

V sobotu 13. července se vyplatí vyrazit někam do společnosti. Trigony Luny s Jupiterem přinesou dobrou atmosféru. Bude se dařit v lásce i vztazích a sextil Luny s Merkurem přímo vybízí navazovat nové známosti.

V neděli 14. července radí kvadratura Luny vcházející do znamení Štíra se Sluncem a Plutem nastavit střídmější způsob stravování, abychom se vyhnuli zkaženému žaludku. Někdy chutná až příliš.

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Toho vodní znamení není příliš nakloněno změnám a dobrodružství, má spíše konzervativní povahu. Někdy mu proto mohou uniknout zajímavé příležitosti.

Raci, tento týden si uvědomíte, že si vážíte podobně smýšlejících lidí, které vás obklopují. Víte, že jsou vaší opravdovou životní oporou v krizových momentech.

Lvi, nesnažte se přeceňovat své fyzické možnosti. Vyjížďka na kole nemusí znamenat desítky ušlapaných kilometrů, horská túra v horkém dni má také své limity. Abyste se kvůli jednomu sportovnímu dni neodrovnali na několik dalších.

Panny, projevy lásky ze strany vašeho partnera si dokážete vychutnat na maximum. Stanou se i věci, kterými vás mile překvapí, protože byste je od něj nečekali.

Váhy, tento týden jste v dobré fyzické i duševní pohodě, což vám dovolí naplno se věnovat a užít si program, který jste si naplánovali. Nic vás nezastaví.

Štíři, pro některé lidi okolo sebe jste motivace, která jim často dodává chuť do života. Umíte své okolí nadchnout a lidem dodat pocit jistoty a sebedůvěry.

Střelci, jistá osoba by se s vámi ráda dohodla po dobrém. Stojí ji to dost přemáhání, tak jí to neztěžujte a oceňte dobrou vůli.

Kozorozi, nejste si příliš jistí sami sebou, pokud jde o pracovní výkony. Měli byste sami sobě opravdu věřit a přestat pochybovat, jedině tak se vám začne dařit a práce půjde snadněji od ruky.

Vodnáři, hvězdy vás inspirují k činnostem, které souvisejí s estetikou. Lákají vás umělecké práce všeho druhu. Těší vás, že můžete sami něco vytvářet.

Ryby, bude na vás čekat jedna příležitost za druhou. Pokud se chcete posunout dál, měli byste šanci využít i na úkor odložení dovolené.

Berani, ve vztazích budete mít silnou potřebu harmonie. Tento týden nemáte problém slevit ze svých nároků, když to povede ke shodě.

Býci, následující dny vám přinesou vnitřní vyrovnanost. Zatoužíte odhodit dospělou masku a chovat se bezstarostně. Vypadá to na nějakou spontánní akci, kam pozvete své přátele a společně si to pořádně užijete.

Blíženci, budete se cítit velmi spokojeně. Dokážete se radovat ze všeho, co vás potká, a s překážkami si hravě poradíte.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Ta rajská mi nechutná, aneb rozumíte dobře svému muži?

Komunikace ve vztahu je důležitá, ale ještě důležitější je správně pochopit, co vám ten druhý říká. Muž říká, že mu vaše rajská nechutná. Vy místo ...

Pozvánka na netradiční výcvik Heken Stanku

Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi Pro velký úspěch předchozích kurzů a skvělou atmosféru v jejich průběhu i žádosti ...

Víkendový horoskop: Merkur s Uranem nahrají našim plánům

Merkur v kvadratuře s Uranem podpoří všechny divoké plány a Saturn v opozici se Sluncem dohlédne, aby to mělo nějakou štábní kulturu. 🙂 Beran Pateční ...

Magické rituály: Tajemství energie peněz

Nedávno jsem tady psal o stromu peněz. Dnes bychom mohli pro změnu zabrousit do takzvané finanční magie. Sáhneme společně po stařičkých manuskriptech a nahlédneme do ...

Zajímá Vás význam našich snů v každodenním životě?

Na začátku našeho dnešního zamyšlení si připomeňme, že každý z nás věnuje celkem okolo pětadvaceti let svého života spánku a tedy ve větší či menší ...

Deset věcí, které potěší Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a je spojován s elementem ohně. Lidé narození v tomto znamení (21. března - 20. dubna) překypují životní energií, nechybí ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Zpověď milenky aneb Když je muž jako trofej

Řeknu ti tajemství – spím s tvým mužem. A nelituju toho! Můžeš to brát jako varování. Proč? Před chvilkou jsem položila telefon a mluvila s ...

Runový horoskop a rituály na září 2024 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Beranům vyšla plodná Berkana, Býky zaštítí Ingwaz, Blížencům pomůže hojná Fehu ... Která runa vyšla vám? Berani, šťastná runa pro vás je Berkana Runa ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení od 2.9 – 8.9. 2024

Pro Berany, Panny a Vodnáře – PŮVAB Tento týden se znovu budete muset vrátit sami k sobě a začít úplně od znovu, protože před 14 ...