Týdenní horoskop 27.5.-2.6. Merkur s Uranem nesou geniální nápady

V pondělí 27. května vás může z koloběhu stereotypu vymanit trigon Luny s Uranem a Jupiterem a sextil se Saturnem a Neptunem. Večer vejde Luna do znamení Vodnáře a hledajícím pomůže nalézt klíč k nadhledu a pochopení, v čem spočívá princip štěstí.

V úterý 28. května slibuje dobrou formu sextil Merkuru se Saturnem a trigon Luny s Venuší a Sluncem. Ukažte se z té nejlepší stránky a dejte si záležet na svém vzhledu. Planety přejí úspěchu v lásce a ve financích. Bude se vám dařit i v plánování, komunikaci a ve všem, do čeho se pustíte. Důležité schůzky se vydaří a rande budou vyjímečná.

Ve středu 29. května bude dobré příliš si toho na sebe nebrat. Kvadratura Luny s Merkurem a Uranem může způsobit, že budete narážet na nervózní lidi.

Ve čtvrtek 30. května si neberte osobně, pokud bude někdo v okolí na vás nevrlý. Každý má nárok vstát špatnou nohou. Luna vejde do znamení vnímavých a citlivých Ryb. V kvadratuře s Jupiterem, Venuší a Sluncem může rozhoupat nervy citlivých lidí.

V pátek 31. května zařídíte s pomocí konjunkce Luny se Saturnem většinu věcí, které jste si naplánovali, i když můžete cítit, že to jde ztuha. Merkur v konjunkci s Uranem a sextil Luny s Uranem a Merkurem nesou geniální nápady. Astroklima může pomoci věci zvládnout a vyříkat si i to, co se nepovedlo. Kdo hledá spřízněnou duši, měl by mít dobré vyhlídky. Planety přináší štěstí a úspěch.

V sobotu 1. června vejde Luna do znamení Berana. V sextilu s Jupiterem a Plutem přinesou dobrou náladu a otevřenost k druhým lidem. Svět bude zase hezčí.

V neděli 2. června slibuje příjemný den sextil Luny s Venuší a Sluncem.

Hvězdy jsou ve znamení Blíženců. Silnými stránkami tohoto vzdušného znamení je inteligence a komunikativnost, mají velký rozhled, vidí souvislosti a mají schopnost porozumět složitým problémům. Jsou to velice společenští lidé.

Blíženci, jsou věci, které se druhým neříkají, ani když je sebevíc milujeme. Dávejte si občas pozor na to, co ze své pusy vypustíte.

Raci, měli byste si dát pozor na jistého člověka, ke kterému máte velmi blízko. Za vašimi zády vás dost pomlouvá. Dost vás to zamrzí.

Lvi, dokážete pozitivně povzbudit své blízké, kterým někdy chybí motivace. Není se tak čemu divit, že vás berou jako inspiraci.

Panny, tento týden budete mít problém přemluvit sami sebe k jakékoli aktivitě. Pokud se vám opravdu nechce, vydejte se alespoň na procházku.

Váhy, je v pořádku přiznat, pokud na něco nestačíte. Své rodině můžete říci úplně vše a nikdy vás nenechají ve štychu. Využijte toho.

Štíři, necítíte se ve své kůži, a to má za následek zhoršenou soustředěnost na práci. Zůstávají za vámi naprosto zbytečné chyby, kterých si okolí bohužel všimne. Zkuste se hodit do pohody, nedejte stresu šanci.

Střelci, náročné pracovní úkoly nechte tento týden raději stranou. Nedokázali byste se na ně plně soustředit a mohli byste udělat zbytečné chyby.

Kozorozi, dejte si pozor, jak velké nároky máte na lidi okolo sebe. Vy jste možná od přírody perfekcionisté, ale vaši blízcí takto založeni být nemusí. Svými nároky je proto poměrně často trápíte.

Vodnáři, pokud vám vadí, že s partnerem či rodinou netrávíte příliš mnoho času, najděte nějaké společné plány. Uvidíte, že to uvítají.

Ryby, dejte si pozor na nadmíru stresu. Jste pak podráždění na lidi okolo sebe, nemluvě o špatných pracovních výkonech. Zkuste se hodit do pohody, zpomalit a nebrat si všechno tak osobně.

Berani, pokud jde o finance, držíte se osvědčené strategie a dobře víte, co si můžete, a naopak nemůžete dovolit. Jdete na to chytře.

Býci, nepřeceňujte své možnosti. Snažíte se všechno zvládnout za každou cenu, ale často zacházíte za fyzické možnosti vašeho těla.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock; AstroWorx

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...

Magické rituály: Káva a splněná přání

Magie má mnoho podob, možností i technik. Je o rituálech, imaginaci a je také o práci se živly. Těch je káva plná. Je pražená – ...

Bojíte se pátku třináctého? Těchto sedm věcí vás může ochránit

Pokud máte také strach z pátku třináctého, možná rádi zkusíte jednu z následujících věcí, aby si vás smůla nenašla. Pátek třináctého je v mnoha zemích světa vnímán ...

Co pojí znamení Vah s tarotovou kartou Spravedlnost?

Každé znamení zvěrokruhu kruhu má svůj odraz v jedné Tarotové kartě co pojí Váhu s kartou spravedlnost? Jaké poslání pro nás vyplývá že setkání bohyně ...