Týdenní horoskop 30.9.-6.10. Konjunkce Merkuru se Sluncem ve znamení Vah zamíchá našimi nápady

V pondělí 30. září vyvolá velké výkyvy nálad planetární půl kříž utvořený opozicí Luny se Saturnem, která bude v kvadratuře s Jupiterem. Můžeme to pociťovat jako protichůdné emoce. Naštěstí skvělý trigon Marsu se Saturnem a konjunkce Merkuru se Sluncem přinesou smysluplnou aktivitu a bystrý úsudek. Také pomohou nastavit shodu se svým okolím a v rodinách. V některých případech se může zdát, že máme nápady a uvažujeme nad různými názory. Otázka bude, koho to názory vlastně jsou. Bude náročnější oddělit vlastní názor od cizích. Když se však  trochu budeme snažit, bude to úspěšný den.

V úterý 1. října prověří naši odolnost další půl kříž, tentokrát utvořený opozicí Luny s Neptunem v kvadratuře s Jupiterem. Někomu se může zkazit nálada kvůli zvláštním nápadům a nepromyšleným tahům. Naštěstí bude půl kříži dělat společnost skvělý trigon Luny s Uranem a Plutem, a to může pomoci překonat slabší momenty.

Ve středu 2. října nastane novoluní ve znamení Vah s částečným zatměním Slunce. Mohou se objevit emoce, kterým nebudeme rozumět a za maskou úsměvu se může skrývat nepřejícnost. Vaše vrozená intuice vám napoví, kdo za vámi stojí a kdo ne.

Ve čtvrtek 3. října aktivuje bystrý úsudek a dobré rozhodování konjunkce Luny s Merkurem.

V pátek 4. října vejde Luna do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem. Ovládejme se před výbušnými reakcemi. Trigon Venuše se Saturnem pomůže soustředit pozornost na vše, co nás pomůže vrátit do rovnováhy. Dobrá kniha, či pohyb v přírodě budou skvělou volbou.

V sobotu 5. října slibuje Luna v trigonu se Saturnem a konjunkce Luny s Venuší příjemný den ideální pro všechny příjemné aktivity, které mají dlouhodobější dopad a pro lásku.

V neděli 6. října nastane kvadratura Merkuru s Marsem a opozice Luny s Uranem. To přinese lahodnou manu těm, kteří zbožňují dělat všechno najednou a dohromady nic. Bude dobré soustředit se jen na to důležité.

 

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Lidé narození v tomto vzdušném znamení mají vysněné ideály a snaží se žít podle nich. Patří mezi ctižádostivé a trochu egoistické jedince. Jejich slabou stránkou je, že jim trvá dlouho udělat to, co se po nich chce. Je to zřejmě proto, že chtějí udělat všechno co nejlépe.

 

Váhy, tento týden se mějte na pozoru, pokud jde o psychiku. Může se o vás pokoušet melancholická nálada, která má negativní vliv na vaši náladu.

 

Štíři, udělejte si dlouhodobější finanční plán a zkuste se jej držet. Pokud jde o peníze, poslední dobou v nich máte zmatek.

 

Střelci, nepodceňujte signály vašeho těla, které se vám snaží naznačit, že něco není v pořádku. Zvažte proto i návštěvu lékaře.

 

Kozorozi, měli byste se obrnit trpělivostí. Jinak přijdete do konfliktu s jistým člověkem, který si neustále hraje na chudáčka.

 

Vodnáři, dospějete k rozhodnutí, že jste připraveni udělat v současném vztahu další krok dopředu. Otevřeně si promluvte s partnerem o vašich společných plánech do budoucna. Vzájemně tak upevníte své vztahy.

 

Ryby, možná budete od někoho potřebovat poradit ohledně financí. Nebojte se požádat o radu někoho, kdo tomu rozumí.

 

Berani, svěří-li vám někdo tajemství, nikomu o něm neříkejte. Jinak velmi rychle ztratíte důvěru druhých, která je důležitá.

 

Býci, pokud se rozhodnete začít s nějakou fyzickou aktivitou, zkuste u ní vydržet déle než jen pár dní. Tělu pohyb prospěje.

 

Blíženci, tento týden se vám nedaří najít kompromis v neshodách. Poslední dobou je to jedna hádka za druhou. Měli byste se nad tím více zamyslet a změnit taktiku.

 

Raci, mějte se na pozoru před důležitými schůzkami. Hvězdy říkají, že je nejméně příznivý týden pro vaše znamení. Nedělejte proto ukvapená rozhodnutí.

 

Lvi, před vámi jsou nová přátelství a zajímavé kontakty. Ku pomoci vám bude nová zájmová aktivita, do které jste se před nedávnem rozhodli zapojit.

 

Panny, mnozí z vás se budou cítit zranitelnější než jindy. Každou kritiku, ale i bezděčnou poznámku si vezmete k srdci. Měli byste proto dobře zvažovat, s čím se komu svěřujete. Někteří jedinci pro vás nemají dost empatie.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Runový horoskop a rituály na říjen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše šťastná runa je Ingwaz Začnete objevovat vlastní potenciál a přijímat jej. Překvapí vás síla vašich myšlenek. Při meditaci s touto runou můžete navnímat ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Andělský průvodce Vah je Uriel. Jak může pomoci i vám?

Když dotírají trapiči, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků jsou Hagiel, Anael, Hasidiel, Rafael, ...

Tři magické rituály pro přitažení pozitivní energie

Jednou z nejúžasnějších věcí na magii je, že ji můžeme dělat kdekoli a kdykoli. Nemusíte nosit speciální plášť, špičatou čepici nebo poskakovat kolem bublajícího kotle… ...
/ Články, magie, rituály

Horoskop na říjen

Berani, nové rozhodnutí bude výzva. Býci, nové příležitosti klepou na dveře. Blíženci, ačkoliv vám okolí ne vždy rozumí, přesto na vás číhá životní láska. Beran ...

Již zítra nastane zatmění Slunce a novoluní ve Vahách. Co nese pro jednotlivá znamení?

2. října ve 20:49 nastane novoluní provázené prstencovým zatměním Slunce. Luna Slunce nezakryje, ale utvoří kolem něho ohnivý prsten. Pokračuje tak série zatmění, která navazuje ...

Tánin numerologický horoskop na říjen 2024

Než se podíváme na energie října, pojďme se ohlédnout za tím, jak jsme nastartovali letošní rok a jak na nás zapůsobil leden. Máte živé vzpomínky ...
Šamanka, karty

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení zvěrokruhu 30.9. – 6.10.

Pro Berany Tento týden byste se měli stáhnout do ústraní a na chvíli se vzdálit od veřejného života. Pobyt v přírodě, procházky v lese a ...

Karta týdne 30.9. – 7.10. je Vůz. Vyžaduje si dobré vedení

Štírům přichází štěstí v neštěstí. Raci budou altruisty. Lvům jde popularita. Blíženci mohou začít publikovat. Co čeká vás? Když padne v tarotech Vůz, je potřeba ...

Týdenní horoskop 30.9.-6.10. Konjunkce Merkuru se Sluncem ve znamení Vah zamíchá našimi nápady

V pondělí 30. září vyvolá velké výkyvy nálad planetární půl kříž utvořený opozicí Luny se Saturnem, která bude v kvadratuře s Jupiterem. Můžeme to pociťovat ...