Týdenní horoskop 9.9.-15.9. Luna ve Vodnáři obnoví dávná přátelství

V pondělí 9. září nás krásně naladí Merkur, který vejde do znamení Panny. Pomůže nám rychleji zvládnout naše závazky a přinese překvapující informace.

Den bude ideální pro posilování paměti učením se novým věcem. K tomu pomůže i Luna, která vejde do znamení Střelce v trigonu s Neptunem a v sextilu s Plutem. Někteří si mohou myslet, že jsou ti nejchytřejší pod sluncem. Opozice Luny s Uranem radí uchovat si raději odstup od nevyžádaných rad a kázání.

Úterý 10. září slibuje hvězdné nebe a celkem klidný den bez větších problémů. Můžete se těšit na myšlenkovou rovnováhu i pohodu na těle i na duši.

Ve středu 11. září se na nebi utvoří něco, co bývá vidět pouze velmi zřídka, a to je velký kříž čtyř planet – Luny, Slunce, Jupitera a Saturnu. Budou k sobě v opozici, kvadraturách v pohyblivých znameních Blíženců, Panny, Střelce a Ryb. Tato konstelace je známkou změn a zvratů v mnoha oblastech a sférách života, a to může provázet určitý neklid. I když nemusí být moc příjemné, když nás něco nutí vyjít ze své komfortní zóny, je to však postup, který nás může otevřít něčemu novému.

Ve čtvrtek 12. září zůstane ze včerejšího kříže pouze půl kříž Slunce, Saturnu a Jupitera a k tomu Luna vcházející do znamení Kozoroha v kvadratuře s Neptunem a v opozici s Marsem utvoří další půl kříž. Přinese nám to velké oživení. Nastane silný stimulant pro duši a o silné emoce spjaté s potřebou něco zjistit a brát se o své nebude nouze. Někteří mohou mít pocit, že jsou ochromeni a ztraceni v proudu nových věcí, nicméně výsledky budou pozitivní. Přiměje nás to nastavit se do výkonu, aktivity, kreativity a vynalézavosti.

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny se Saturnem, kvadratura s Venuší a trigon se Sluncem. Kvadratura Slunce s Jupiterem posílí naše ambice.

Může se tak stát, že se někteří budou cítit jako ti nejchytřejší na světě a lidé kolem a nejlépe nadřízení, že nerozumí vůbec ničemu. Mohou tak trochu neplnit jejich zadání a myslet si své a sice, že by na tom jeho místě měli být oni. Pokud se o tom budou s každým bavit, hrozí riziko, že jim to může podřezat větev.

K tomu ještě budeme mít potřebu hádat se za svoji pravdu i víru ve vyšší hodnoty, které tu Jupiter zastupuje. Bude však dobré si uvědomit, že jsou lidé, kde je jakákoliv snaha cokoliv vysvětlovat a řešit mrháním času. Ten bychom měli věnovat rodině a svým záležitostem, vždyť právě začíná víkend.

V sobotu 14. září začne příjemně díky trigonu Luny s Uranem a sextil s Neptunem. Konjunkce Luny s Plutem připomene, že ještě potřeba zařídit spoustu věcí. Naštěstí vejde Luna do znamení Vodnáře a dovolí nám soustředit se na podstatné věci. Může také obnovit stará přátelství a možná i vztahy.

V neděli 15. září slibují skvělou náladu trigony Luny, Venuše a Jupitera ve vzdušných znameních Blíženců, Vah a Vodnářů. Příjemné nastavení, vzájemně se prohlubující sympatie a pochopení navodí skvělý den pro společenské aktivity a trochu může zamíchat s našimi city k lidem v okolí. Budeme více společenští a pozorní.

Hvězdy jsou ve znamení Panny. Jejich slabou stránkou je, že nedokáží mluvit o tom, co je trápí. Své problémy dusí v sobě. Pocity sdělují jen velmi opatrně. Někdy jsou přehnaně kritičtí. Nejen vůči svému okolí, ale především sami k sobě. Bývají puntičkářští. Nadevše si cení pořádku a jsou schopní ho velmi metodiky udržovat.

Panny, dbejte na to, abyste si s partnerem dávali vzájemně dostatečně najevo, jak moc si jeden druhého ve vztahu vážíte.

Váhy, dostanete se do nepříjemné hádky s někým z rodiny. Neshodnete se pravděpodobně na jednom tématu a ani jeden nebude chtít ustoupit.

Štíři, vyvarujte se neuváženým nákupům do domácnosti. Mohli byste naletět nevýhodné nabídce, raději si to pečlivě rozmyslete.

Střelci, stres na vás negativně doléhá, cítíte se kvůli němu bez energie i dobré nálady. Odhalte příčinu a rychle ji zlikvidujte.

Kozorozi, měli byste věnovat čas zamyšlení se nad svými cíli. Už delší dobu stojíte na jednom místě, ze kterého se neposouváte, a přijde vám to škoda.

Vodnáři, starejte se více o svou pokožku, kterou zanedbáváte. S přibývajícím věkem je třeba se více a více mazat. Nepodceňujte to.

Ryby, nezapojujte se tento týden do sporů v rodině, které se vás netýkají. Sice to myslíte dobře, ale situace by se mohla otočit proti vám.

Berani, po finanční stránce cítíte pohodu. Na obzoru je zajímavá investice, která rozhodně stojí za zvážení. Nebojte se o situaci poradit s někým, kdo tomu rozumí.

Býci, nečekané gesto ze strany partnera vám udělá radost. Utvrdí vás to v tom, že i když už jste spolu dlouho, stále vás miluje.

Blíženci, pokouší se o vás negativní myšlenky. Snažte se je zahnat tím, že budete myslet na něco hezkého, nebo zaměstnejte hlavu nějakou prací. Rozhodně to pomůže.

Raci, vaše intuice vás ještě nikdy nezklamala, proto se na ni spolehněte i tento týden. Dostanete-li nabídku k finanční investici, pak si dobře promyslete, jestli na ni kývnete. Mohlo by se jednat o tzv. zajíce v pytli, kvůli kterému byste ve finále prodělali.

Lvi, nenecháte si do ničeho mluvit, nedělá vám problém postavit se i proti vlastní rodině, když máte dojem, že jste v právu.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...

Magické rituály: Káva a splněná přání

Magie má mnoho podob, možností i technik. Je o rituálech, imaginaci a je také o práci se živly. Těch je káva plná. Je pražená – ...

Bojíte se pátku třináctého? Těchto sedm věcí vás může ochránit

Pokud máte také strach z pátku třináctého, možná rádi zkusíte jednu z následujících věcí, aby si vás smůla nenašla. Pátek třináctého je v mnoha zemích světa vnímán ...

Co pojí znamení Vah s tarotovou kartou Spravedlnost?

Každé znamení zvěrokruhu kruhu má svůj odraz v jedné Tarotové kartě co pojí Váhu s kartou spravedlnost? Jaké poslání pro nás vyplývá že setkání bohyně ...