Týdenní horoskop od 22.7.-28.7. Co nese Slunce ve Lvu?

Pondělí 22. července může být provázeno neklidným probouzením, způsobeným kvadraturou Merkuru s Uranem. O slovo se přihlásí staré vzpomínky a obavy z budoucnosti. Naštěstí přibývající sluneční paprsky rozmělní všechny strachy a trigony Slunce s Neptunem, Marsu s Plutem a Luny s Jupiterem přinesou příjemné vyladění do dobré nálady a prázdninové pohody. I ti, kteří nejsou na dovolené, mohou mít skvělou náladu. Slunce vejde do znamení Lva a Luna bude v opozici s Venuší a společně přinesou štěstí v otázkách lásky a flirtování.

V úterý 23. července držte své emoce na uzdě. Luna vejde do znamení Ryb v kvadratuře s Marsem. Vytočit vás tak může i maličkost. Možná byste si měli dopřát osvěžující a relaxační koupel.

Ve středu 24. července se snažte příliš si toho na sebe nebrat. Kvadratura Luny s Jupiterem a konjunkce se Saturnem je sama o sobě složitá. Nezapomeňte se za splněné úkoly patřičně odměnit.

Ve čtvrtek 25. července si budete moci užívat léto se vším všudy. Luna vcházející do znamení Berana v konjunkci s Neptunem, v sextilu s Uranem, Plutem a Marsem a v trigonu se Sluncem přináší radost i z drobností.

V pátek 26. července se bude hodit mít po ruce zápisník, protože to vypadá na velmi inspirující den plný nápadů. Merkur vejde do znamení Panny, Slunce bude v sextilu s Marsem a Luna s Jupiterem. Můžeme přijít na spoustu zajímavých věcí a poznání.

V sobotu 27. července dovolí Luna vcházející do znamení Býka v trigonu s Venuší a Merkurem vysněný odpočinek. Večerní kvadratura Luny s Plutem radí dopřát si více klidu v přírodě.

V neděli 28. července nás může z postele vyhnat o něco dříve ranní kvadratura Luny se Sluncem. Možná se vyplatí využít čas na příjemnou ranní procházku letní přírodou.

 

Hvězdy budou od úterý 23. července ve znamení Lva. Ohnivé znamení Lva předurčuje své zrozence k pozicím, kde mohou uplatnit svoji přirozenou autoritu. Jsou to charismatické osobnosti stvořené stát v centru pozornosti. V kariéře jim pomáhá organizační a diplomatický talent. Rádi se chlubí svými úspěchy a kritiku nenesou nejlépe.

 

Lvi, i když budoucnost s vaším partnerem vidíte v těch nejjasnějších barvách, hluboký rozhovor mezi vámi nebude rozhodně na škodu. Může se totiž stát, že se v některých věcech budou vaše názory rozcházet, a je třeba si to vyjasnit včas.

 

Panny, oblast krční páteře vás může tento týden nepříjemně potrápit. Pozor si dávejte zejména při dlouhém sezení u počítače a provádějte různé cviky.

 

Váhy, dobrá nálada vám vydrží celý týden. Ať se stane cokoli, rozhodně vás to nevyvede z míry. Zvládnete všechno, co si zamanete.

 

Štíři, občas jste příliš akční a vaši blízcí pro to nemají pochopení. Nebuďte zklamaní, pokud se do vašich plánů odmítají zapojit. Užijte si to sami.

 

Střelci, možná se dozvíte zajímavou informaci, o které nebudete zpočátku vědět, co si o ní myslet. Využijete toho ve svůj prospěch.

 

Kozorozi, v současném vztahu tak nějak tápete a vlastně pořádně nevíte, co si máte myslet. Pokud máte jakékoli pochybnosti, udělejte si nejdříve pořádek sami v sobě a pak to začněte řešit s partnerem.

 

Vodnáři, můžete pociťovat nedostatek motivace do náročných pracovních úkolů. Do ničeho se netlačte, zanechali byste za sebou zbytečně mnoho chyb. Příští týden bude lépe.

 

Ryby, pokud se ve vašem životě děje něco nepříjemného, nemusíte na to být sami. Vaši blízcí jsou vám vždy připraveni pomoci.

 

Berani, měli byste mnohem více naslouchat druhé straně. Často dáváte na první místo své vlastní potřeby či starosti, pro které nevidíte, co trápí váš protějšek.

 

Býci, dělá vám problém říci si druhým o pomoc, i když ji nutně potřebujete. Občas by to chtělo, abyste spolkli své ego a přiznali, že na něco nestačíte.

 

Blíženci, tento týden vás příjemně překvapí příval energie. Byla by škoda, pokud byste ji náležitě nevyužili. Můžete například vyzkoušet nějakou novou aktivitu.

 

Raci, jistý člen rodiny vám sdělí informaci, která ve vás vyvolá rozporuplné pocity. Danou věc nebudete moci dlouho pustit z hlavy a možná vám i zkazí náladu.

 

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Ta rajská mi nechutná, aneb rozumíte dobře svému muži?

Komunikace ve vztahu je důležitá, ale ještě důležitější je správně pochopit, co vám ten druhý říká. Muž říká, že mu vaše rajská nechutná. Vy místo ...

Pozvánka na netradiční výcvik Heken Stanku

Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi Pro velký úspěch předchozích kurzů a skvělou atmosféru v jejich průběhu i žádosti ...

Víkendový horoskop: Merkur s Uranem nahrají našim plánům

Merkur v kvadratuře s Uranem podpoří všechny divoké plány a Saturn v opozici se Sluncem dohlédne, aby to mělo nějakou štábní kulturu. 🙂 Beran Pateční ...

Magické rituály: Tajemství energie peněz

Nedávno jsem tady psal o stromu peněz. Dnes bychom mohli pro změnu zabrousit do takzvané finanční magie. Sáhneme společně po stařičkých manuskriptech a nahlédneme do ...

Zajímá Vás význam našich snů v každodenním životě?

Na začátku našeho dnešního zamyšlení si připomeňme, že každý z nás věnuje celkem okolo pětadvaceti let svého života spánku a tedy ve větší či menší ...

Deset věcí, které potěší Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a je spojován s elementem ohně. Lidé narození v tomto znamení (21. března - 20. dubna) překypují životní energií, nechybí ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Zpověď milenky aneb Když je muž jako trofej

Řeknu ti tajemství – spím s tvým mužem. A nelituju toho! Můžeš to brát jako varování. Proč? Před chvilkou jsem položila telefon a mluvila s ...

Runový horoskop a rituály na září 2024 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Beranům vyšla plodná Berkana, Býky zaštítí Ingwaz, Blížencům pomůže hojná Fehu ... Která runa vyšla vám? Berani, šťastná runa pro vás je Berkana Runa ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení od 2.9 – 8.9. 2024

Pro Berany, Panny a Vodnáře – PŮVAB Tento týden se znovu budete muset vrátit sami k sobě a začít úplně od znovu, protože před 14 ...