Víkendový horoskop: Luna s Jupiterem vnese dobrou náplň

Na pátek 27. září se asi moc dobře nevyspíte. Divokou noc plnou zvláštních snů předpovídá Luna vcházející do znamení Lva v opozici s Plutem.

V sobotu 28. září slibují hvězdy příjemný a klidný den. Sextil Luny s Jupiterem vyzývá svým dobrým nábojem k příjemnému trávení dne.

V neděli 29. září se můžete probudit o něco dříve vlivem Luny v kvadratuře s Uranem. V poledne vejde Luna do znamení Panny, a to přivede naši pozornost k praktickým věcem a také k zájmu o naše zdraví.

Beran

Páteční Luna v trigonu pomůže objevit nové možnosti. Budete mít sílu a chuť řešit vše, co jste si předsevzali a k tomu vylepšit své vztahy s blízkými.  Pokud nechcete v sobotu strávit celý den v kuchyni, naplánujte si s předstihem výlet do přírody. V neděli vás pohltí koníčky, osobní záležitosti a pokud půjdete na rande, čekají vás příjemné chvíle. Na náročnějších témata k diskuzím nebude chuť.

Býk

V práci se vám v pátek povede všechno zařídit rychleji, než byste si mysleli. Čistě náhodou také můžete potkat lidi, které jste již delší dobu neviděli. Udělají vám v něčem radost. V sobotu buďte opatrní hlavně na své zdraví a nepřetěžujte se. Luna v kvadratuře dnes i zítra radí nezanedbávat své potřeby. Tento den bude zkouškou umět si zachovat klid za každé situace. Postarejte se o dobrou životosprávu. V neděli je čas začít se zabývat rodinnými záležitostmi a udělat si pořádek v osobních věcech.

Blíženci

V pátek příliš mnoho neslibujte a vyhýbejte se riskování. Můžete znovu nabrat síly, pokud na sebe nebudete brát úkoly druhých lidí.  V sobotu vám intuice ukáže způsob, jak se dostat z potíží. Nedáte se vyprovokovat k hloupým diskuzím a nepromyšleným rozhodnutím. Zachováte si odstup. V neděli vás Luna v kvadratuře varuje před příliš všetečnými lidmi.  Nicméně se dozvíte něco, co vám dá sílu ke změnám.

Rak

V pátek radí Mars v konjunkci klid. Nenechte se vystresovat. Pokud se začnou příbuzní dohadovat, běžte raději na procházku. V sobotu si odpusťte úklid a praní. Raději odpočívejte a postarejte se o svůj duševní klid. Můžete si dopřát věštbu, a tak najít řešení milostných dilemat. V neděli se příliš nezabývejte tím, co na téma vašich soukromých návyků říkají druzí lidé. Důležité je, abyste se cítili dobře vy. Potřebujete více lásky.

Lev

V pátek se snažte udržet si v práci krok a nenechte si ujít žádné novinky. Luna v konjunkci radí zorganizovat si víkend pro sebe. V sobotu vlivem nečekaných nápadů změníte plány.  Nedělní aura dne přeje přeorganizování krátkodobých věcí a dodělávkám. Pak už se budete jen rozmazlovat.

Panna

Pátek bude skvělým dnem pro navazování nových přátelství. Dodáte útěchu někomu, kdo vás miluje. Budete plni optimismu. Většinu vašich záměrů se vám povede realizovat. V sobotu bude vaše rodina potřebovat, abyste učinili důležité rozhodnutí. Také se někdo ve vaší blízkosti pokusí vyzout ze svých povinností. V neděli se přesvědčíte, že úsměv a špetka dobré vůle mohou vykonat opravdové zázraky. Luna v konjunkci radí nalézt si čas na meditaci.

Váhy

V pátek využijete každé příležitosti i známosti, abyste se dozvěděli, jak si udržet či zmnožit své výdobytky a vše, co se vás naplňuje. Vibrace páteční i sobotní Luny v sextilu způsobí, že přijdete na překvapující nápady. V sobotu vás čeká šťastný, avšak poněkud uhoněný den. Rychle se poperete s povinnostmi a potom se běžte bavit. Venuše miluje umění. V neděli můžete být neklidní a bude náročné udržet si dobrou náladu. Hvězdy přinášejí více věcí k řešení. Nicméně máte šanci získat hodně zajímavých zpráv.

Štír

V pátek zatoužíte udělat něco dobrého pro druhé lidi. Vzhůru do toho, ale pak už rozvíjejte své talenty. Tento den se posílí váš zápal, ale nebuďte na sebe příliš tvrdí. V sobotu budete rychlí, sebejistí a rozhodní. Odhodláte se změnit něco, co už vám leží delší dobu v hlavě. V neděli si nebudete moci stěžovat na nudu. Přátelé přijdou s dobrými zprávami. Opatrní buďte na různé věčné stěžovatele. Ty vám může vábit Luna v kvadratuře. Uran v opozici radí se jimi moc nezabývat. Štěstí vám bude přát v milostné oblasti a teple rodinného krbu.

Střelec

Vaše páteční nápady budou velmi zajímavé, tak se je v pátek nebojte představit druhým. Odpoledne vysloveně přeje duchovním záležitostem. Sobotní Luna v trigonu vnáší hlubší vnímání světa. Můžete počítat s tím, že se vám zvedne nálada a lidé budou k vám vstřícní. V neděli se vám podaří někomu udělat radost, či pomoci v těžké záležitosti. Moc se však nepřechvalte, mohli byste být zahlceni dalšími prosbami. Dnes byste si měli především odpočinout.

Kozoroh

V pátek šetřete své síly. Najde se mnoho témat, které budete chtít hned probrat s druhými lidmi. Získané informace však budou zajímavé. V sobotu se vyhněte přátelským intrikám a nenechte se chytit do pasti. Důkladně zvažte, jaké názory pustíte do světa. Svého docílíte pouze trpělivostí a asertivním postojem. Neděle bude jako stvořená nabrat síly k další práci.

Vodnář

Páteční Luna v opozici radí zabývat se vztahy. Zamyslete se nad tím, co dáváte druhým lidem a co byste chtěli dostat vy sami. Den bude přát milostné magii. V sobotu vás bude fascinovat a vábit všechno, co je nové a nepoznané. Změňte alespoň část starých návyků. Hvězdy přejí lásce. V neděli hoďte starosti za hlavu a běžte na procházku na své oblíbené místo. Klid se bude hodit, protože můžete přitáhnout pozornost nějakého závistivého a pomlouvačného člověka vašim směrem.  Od dávných lásek se také držte dál, nebo se znovu rozproudí staré vášně.

Ryby

V pátek budete zarytě bránit svůj prostor i názory.  Posílíte vaši autoritu a přijdete na nové objevné nápady. V sobotu se vám nebude chtít vstávat z postele a teprve po dobré snídani si připomenete plány na víkend. Nedovolte, aby se dobrá zábava obešla bez vás. V neděli budete v centru pozornosti a někdo bude chtít znát váš názor ve věcech lásky. Nebude sám, těch lidí bude víc a vy myslete především na sebe. Luna v opozici radí vyhnout se divokým výpravám a šetřit se.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Proč se váže na červenou nit právě sedm uzlů?

Červená nit svázaná sedmi uzly je spojením mezi osobním duchovním světem člověka, který chrání před vším zlem. Kabala pracije velkou měrou s numerologií. Symboly jako ...

Víkendový horoskop: Merkur s Marsem radí hlídat si své hranice

V pátek dokáže Venuše se Saturnem v trigonu zklidnit rozdivočené emoce. Saturn v Rybách připomene, co je ještě potřeba zařídit a v neděli radí kvadratura ...

Runový horoskop a rituály na říjen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše šťastná runa je Ingwaz Začnete objevovat vlastní potenciál a přijímat jej. Překvapí vás síla vašich myšlenek. Při meditaci s touto runou můžete navnímat ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Andělský průvodce Vah je Uriel. Jak může pomoci i vám?

Když dotírají trapiči, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků jsou Hagiel, Anael, Hasidiel, Rafael, ...

Tři magické rituály pro přitažení pozitivní energie

Jednou z nejúžasnějších věcí na magii je, že ji můžeme dělat kdekoli a kdykoli. Nemusíte nosit speciální plášť, špičatou čepici nebo poskakovat kolem bublajícího kotle… ...
/ Články, magie, rituály

Horoskop na říjen

Berani, nové rozhodnutí bude výzva. Býci, nové příležitosti klepou na dveře. Blíženci, ačkoliv vám okolí ne vždy rozumí, přesto na vás číhá životní láska. Beran ...

Již zítra nastane zatmění Slunce a novoluní ve Vahách. Co nese pro jednotlivá znamení?

2. října ve 20:49 nastane novoluní provázené prstencovým zatměním Slunce. Luna Slunce nezakryje, ale utvoří kolem něho ohnivý prsten. Pokračuje tak série zatmění, která navazuje ...

Tánin numerologický horoskop na říjen 2024

Než se podíváme na energie října, pojďme se ohlédnout za tím, jak jsme nastartovali letošní rok a jak na nás zapůsobil leden. Máte živé vzpomínky ...
Šamanka, karty

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení zvěrokruhu 30.9. – 6.10.

Pro Berany Tento týden byste se měli stáhnout do ústraní a na chvíli se vzdálit od veřejného života. Pobyt v přírodě, procházky v lese a ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.