Víkendový horoskop od 24.5. Venuše s Plutem namíchají osvěžující koktejl emocí

V pátek 24. května můžete pocítit únavu, kterou podpoří kvadratura Luny se Saturnem. Trigon Luny s Marsem si budou říkat o příjemnou koupel, či masáž.

V sobotu 25. května může vytvořit Venuše v trigonu s Plutem a Lunou v kvadratuře s Neptunem potřebu vymanit se z okovů a být více spontánní. Čeká nás osvěžující koktejl emocí.  Pravda, chvílemi bude pikantnější, ale i to k životu patří. Luna vejde do znamení Kozoroha a rozsvítí kontrolku u lidí, kteří se bojí něco nemít pod kontrolou.

V neděli 26. května vejde Jupiter do znamení Blíženců a přinutí vás přemýšlet jinak než obvykle. Bylo by dobré nedělat tento den nějaké unáhlené kroky a větší rozhodnutí. Vaše vize mohou být fantastické, až šílené. Jupiter bude v Blížencích dalších 12 měsíců.

Beran

V pátek byste měli mít dobrou náladu. Luna v trigonu přinese výstižné argumenty na uhájení vašich plánů. V sobotu si naplánujte odpočinek ve svém stylu a druhým nic neslibujte, jinak budete muset lítat okolo nich namísto toho, abyste si odpočali. V neděli vás může překvapit něčí zvláštní názor.

Býk

V pátek zatoužíte po odpočinku na klidném místě. Sobota přeje lásce a můžete si naplánovat rande, povede se. Nedělní Luna v trigonu pomůže v navazování dobrých vztahů a milých známostí. Někdo z minulosti si vás najde na sítích.

Blíženci

Páteční den bude příjemným pouze za předpokladu, že nebudete řešit to, co říkají druzí, a vyhnete se různým sporům. V sobotu si dopřejte klidnější režim, třeba procházku, či meditaci. V neděli Jupiter v konjunkci slibuje, že vám bude krásně a nečekaně se může ozvat pár známých.

Rak

V pátek toho zvládnete hodně, snažte se však prací nezahánět nějaké splíny. V sobotu můžete být unavenější a hrozí, že na něco zapomenete. Nedělní Luna v opozici připomene nějaké starší záležitosti, kterým se budete muset chvíli věnovat.

Lev

V pátek se nenechte rozhodit větší nervozitou. V sobotu se postarejte o svoji fyzičku a také o vzhled. Vyplatí se domluvit si rande. V neděli se raději vyhýbejte lidem, kteří na všechno nadávají. Jejich emoce jsou nakažlivé a za chvíli byste byli i vy protivní.

Panna

V pátek se může z něčí strany ozvat kritika, která může být konstruktivní, pokud se nad ní zamyslíte. V sobotu budete mít vlivem Luny v kvadratuře trochu méně energie, zato v neděli to bude mnohem lepší.

Váhy

V pátek budete oplývat dobrou náladou a porozuměním. V sobotu zvládnete rychle všechny své úkoly a budete se moci věnovat umění. Nedělní Luna v kvadratuře radí nemíchat se mezi cizí spory. Jupiterův trigon vám pomůže udržet si odstup.

Štír

V pátek dostanete zajímavou nabídku a možná ji využijete. V sobotu se dozvíte něco, co jste si do té doby pouze mysleli. S přáteli můžete diskutovat o zajímavých věcech. Neděle slibuje aktivní den.

Střelci

Pátek slibuje skvělé nápady a bylo by škoda zůstat doma. Sobota přinese úspěch a přínosná jednání s okolím. Jako kdybyste je okouzlili svým šarmem. Luna v konjunkci vám ke všemu zajistí skvělé podmínky. V neděli si dopřejte odpočinek.

Kozorozi

V pátek se vám podaří dosáhnout všeho, co jste si naplánovali. V sobotu si spravíte náladu, jakmile naleznete řešení nějaké situace, která vám mohla dělat starost. V neděli myslete na své zdraví a životní styl.

Vodnář

V pátek vám půjde práce od rukou. Zvládnete většinu toho, co jste si naplánovali a svět uvidíte z lepší stránky. V lásce budete mít štěstí. V sobotu máte šanci získat to, čeho se snažíte docílit již nějakou dobu. V neděli budete mít energie na rozdávání, jenom buďte více trpěliví, ono to všechno nějak dopadne.

Ryby

Páteční Luna v kvadratuře vám připomene, že je dobré udělat si čas také na sebe. V sobotu dokážete všechno dobře zorganizovat a navodit dobrou náladu ve svém okolí. V neděli pro změnu někdo milý zvedne náladu vám. Budete velmi smělí a v každé situaci si budete stát za svým.

 

Pro Kartářky světla  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Ta rajská mi nechutná, aneb rozumíte dobře svému muži?

Komunikace ve vztahu je důležitá, ale ještě důležitější je správně pochopit, co vám ten druhý říká. Muž říká, že mu vaše rajská nechutná. Vy místo ...

Pozvánka na netradiční výcvik Heken Stanku

Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi Pro velký úspěch předchozích kurzů a skvělou atmosféru v jejich průběhu i žádosti ...

Víkendový horoskop: Merkur s Uranem nahrají našim plánům

Merkur v kvadratuře s Uranem podpoří všechny divoké plány a Saturn v opozici se Sluncem dohlédne, aby to mělo nějakou štábní kulturu. 🙂 Beran Pateční ...

Magické rituály: Tajemství energie peněz

Nedávno jsem tady psal o stromu peněz. Dnes bychom mohli pro změnu zabrousit do takzvané finanční magie. Sáhneme společně po stařičkých manuskriptech a nahlédneme do ...

Zajímá Vás význam našich snů v každodenním životě?

Na začátku našeho dnešního zamyšlení si připomeňme, že každý z nás věnuje celkem okolo pětadvaceti let svého života spánku a tedy ve větší či menší ...

Deset věcí, které potěší Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a je spojován s elementem ohně. Lidé narození v tomto znamení (21. března - 20. dubna) překypují životní energií, nechybí ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Zpověď milenky aneb Když je muž jako trofej

Řeknu ti tajemství – spím s tvým mužem. A nelituju toho! Můžeš to brát jako varování. Proč? Před chvilkou jsem položila telefon a mluvila s ...

Runový horoskop a rituály na září 2024 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Beranům vyšla plodná Berkana, Býky zaštítí Ingwaz, Blížencům pomůže hojná Fehu ... Která runa vyšla vám? Berani, šťastná runa pro vás je Berkana Runa ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení od 2.9 – 8.9. 2024

Pro Berany, Panny a Vodnáře – PŮVAB Tento týden se znovu budete muset vrátit sami k sobě a začít úplně od znovu, protože před 14 ...