Víkendový horoskop od 7.6. Luna nám připomene dávné lásky

V pátek 7. června vejde Luna do znamení Raka v kvadratuře s Neptunem a připomene dávné touhy, či lásky.

V sobotu 8. června si dopřejte něco příjemného a udělejte si program, který vás nabije pozitivní energií, protože kvadratura Venuše se Saturnem  může trochu potrápit a tak je potřeba si to vykompenzovat.

V neděli 9. června můžeme mít vlivem kvadratury Slunce se Saturnem a Luny s Marsem pocit, že nic nestíháme a všechno hrneme před sebou. Mars vejde do znamení Býka a ten se nenechá příliš prohánět. Luna vcházející do znamení Lva v trigonu s Neptunem přinese dobrou zábavu a příjemná setkání.

Beran

V pátek udělejte něco milého pro druhé lidi. Luna v sextilu vám pomůže získat jejich uznání. Sobotní den bude jako stvořený pro vaše koníčky a práci kolem domova, případně pořizování věcí do domácnosti. Neděli si dávejte pozor, než někoho zkritizujete. Raději si předem rozmyslete, co řeknete.

Býk

V pátek vám chystá Uran ve vašem znamení několik překvapení a nečekanou nabídku. V sobotu můžete vyrazit mezi lidi a navazovat nové kontakty. Hlídejte si však svá tajemství. V neděli máte možnost vyvázat se z nějakého nepříjemného úkolu.

Blíženci

V pátek se berte o své věci a neustupujte nepřátelům. Dopoledne se vám ještě díky Luně v konjunkci podaří natrefit na zajímavé nabídky. V sobotu dělejte všechno, co chcete, ale hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhleným rozhodnutím. V neděli posílí Merkur ve vašem znamení váš pocit nezávislosti.

Rak

Páteční Mars v sextilu vám umožní zařídit vaše povinnosti dřív a pak se budete moci věnovat  více sobě a svým věcem. Sobotní Luna v konjunkci slibuje dobrou náladu, ale ne všechno se vám povede stihnout, protože ostatní budou myslet hlavně na zábavu. Nedělní Luna v konjunkci k vám bude vábit peníze a úspěch.

Lev

Páteční Luna v sextilu přeje promyšleným akcím a vy můžete získat to, po čem toužíte.V sobotu odhalíte něčí tajemství a možná bude těžké udržet si ho jen pro sebe. Buďte opatrní, lidé mohou být tento den velmi citliví a raději je příliš nehodnoťte. V neděli se možná někdo, na koho čekáte, opozdí, či změní názor na společné setkání.

Panna

V pátek se můžete přistihnout, že vám dělá dobře uklízení a dělání pořádku ve svých věcech. V sobotu si od sebe držte dál lidi divného charakteru, poslouchání jejich nářků vám může zkazit náladu. V neděli vás někdo podpoří a stálo by za to myslet pozitivně a představit si svou budoucnost plnou úspěchů a pevně tomu věřit. Zjistíte, že případné možné komplikace tím oslabíte.

Váhy

V pátek budete mít štěstí při zařizování složitějších věcí. S ostatními lidmi se raději domluvte,  přinese to více užitku než soupeření. Buďte klidní a uspějete. V sobotu vám někdo může podat informace, které se nebudou zakládat na pravdě. Snažte se je dál nešířit. V neděli můžete být vlivem Marsu v opozici plni síly, ale také více výbušní.

Merkur v trigonu přeje zajímavým informacím i diskuzím. Klidně si na to vymezte dostatek času, domácí práce počkají.

Štír

V pátek se možná dokážete odpoutat od všeho, co již nepotřebujete. Dopřejte si odpočinek, který vám dodá sílu, abyste mohli ukončit různé věci, které se táhnou delší dobu, než by měly. V sobotu budete vlivem Luny v trigonu plni energie a vaši blízcí to budou kvitovat. V neděli můžete uvažovat o nějakém výletu, či schůzce s někým, koho máte rádi.

Střelec

V pátek vám pomůže Luna v opozici sbírat body. Nasaďte úsměv a uvědomte si, že si takto můžete přitáhnout úspěch. Stačí, abyste neporovnávali sebe a druhé lidi a dělali věci vlastním tempem. V sobotu čarujte a přitáhněte si štěstí. V neděli přinese Merkur v opozici zajímavé výzvy a vy budete přemýšlet o věcech ohledně vaší práce.

Kozoroh

V pátek k vám přichází dobré nápady a štěstí v lásce. Hledejte příležitosti, jak se bavit a postarejte se o svůj duchovní rozvoj. Vaše nápady budou nadčasové. V sobotu budete dobře naladěni pro svůj klid. Luna v opozici nese informace o lidech z vaší minulosti.  V neděli poslouchejte intuici, pomůže vám vyhnout se zbytečným potížím. Hlavně si hlídejte jídelníček.

Vodnář

V pátek se snažte více dbát na svůj vzhled, nasaďte úsměv a udělejte si nejlepší make-up. Luna v trigonu obrátí pozornost někoho pro vás zajímavého směrem k vám a učiní vám zajímavou nabídku. Chyťte svou šanci. V sobotu přichází aktivní energie, pouze se vyhněte potřebě dělat několik věcí naráz. V neděli vás podpoří Merkur v trigonu a možná přijdete na nějaký zajímavý nápad, jak si přilepšit v práci.

Ryby

V pátek máte možnost získat uznání, pouze myslete na to, že se nevyplácí odkládat na později důležité věci. Sobotní Luna v trigonu přinese neotřelý pohled na důležité věci a možná k vám přijdou zajímavé nápady. Nedělní Luna v trigonu slibuje štěstí na lidi a úspěch v lásce. Buďte vlídní k druhým lidem a sami zaznamenáte pozitivní vibrace ve svém okolí.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...

Týdenní horoskop 14.10.-20.10. Co přinese úplněk v ohnivém znamení Berana?

V pondělí 14.10. nastane trigon Slunce s Merkurem a díky tomu si uvědomíme, jaký smysl má naše práce. Počítat však můsíme s tím, že ve ...
Víkendový horoskop

JAK POSILOVAT SVOJI INTUICI

Máte pocit, že nemáte spěchat a ještě byste si chtěli vychutnat atmosféru nedělního rána a rozum vás zatím popohání, ať nepříjdete pozdě. Co naplat, rozum ...
/ Články, intuice

Kouzelný šálek čaje

Tento čajový rituál pomůže nejenom čarodějkám dodat sílu, nadhled i vize.  Čaj je v magii přiřazen živlu Vody a Ohně a astrologicky si rozumí  se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři nese zpeštření plánů

Nové prostředí, trávení času, nová místa i lidé. Luna ve Vodnáři se nám postará o inovaci plánů. Pluto vyjde ze zvé retrográdní fáze a spolu ...
/ Články

Tajemství tibetského horoskopu: Má jen 4 posvátná znamení a je velmi přesný

Horoskop tibetských mnichů zvaný Wuykü je považován za jeden z nejpřesnějších na světě a skládá se pouze ze 4 znamení. Zjistěte, ke komu patříte a ...