Víkendový horoskop od 9.8. Luna s Marsem a Jupiterem dodají vervu

Pátek bude vlivem Luny v trigonu s Marsem a Jupiterem na vlně příjemné nálady a energie.

V sobotu si můžeme naplánovat téměř jakoukoliv činnost a bude to k radosti. Čeká nás štěstí, láska a také různé zajímavé nápady.

V neděli může být někdo v okolí přehnaně žárlivý. Luna vejde do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem a budou provokovat k podezíravosti a nedůvěře.

Beran

Pátek bude poklidný a mělo by se vám podařit trochu si odpočinout. Sobotní Luna v opozici  přeje lásce, tak si dejte záležet, aby vám to slušelo. Nedělní Luna v trigonu radí nesedět doma a strávit čas s někým milým.

Býk

Pokud vás v pátek někdo pozve na kávu, či na něco ostřejšího, neodmítejte a nebudete litovat. V sobotu můžete změnit plány a možná se stane, že se podaří zakopat starou válečnou sekeru. Uran v konjunkci nese překvapení.  V neděli byste měli pečovat sami o sebe. Dopřejte si osvěžující koupel, společnost někoho milého, či dobré čtení.

Blíženci

V pátek se snažte vyhýbat jakýmkoliv stresovým situacím, předejde tak nedorozuměním. Náladu spraví sobotní Luna v trigonu a zajistí, abyste dokázali někomu odpustit, že si vás troufnul kritizovat. V neděli zavítáte s radostí mezi lidi. Potkáte se s někým, kdo vás mile překvapí.

Rak

Páteční den přeje správnému rozhodování a obratné komunikaci s kolegy. Slunce v sextilu nese dobrou náladu.  V sobotu se snažte být zdravě egoističtí a nenechte se od nikoho využívat. Myslete také na sebe. V neděli vám spraví náladu sladký dezert. Měli byste do pečení zapojit i ostatní členy domácnosti. Luna v trigonu pomůže odhadnout, jak to udělat, aby vám za to ještě byli vděční.

Lev

V pátek budete mít spoustu nápadů a bylo by dobré, kdybyste je raději odložili na dobu příznivější hvězdné konstelace. Čas pracuje pro vás. V sobotu změníte plány díky někomu, na kom vám záleží. Luna v sextilu nese náladu na aktivní odpočinek. Neděle přinese nečekaná setkání a štěstí v lásce.

Panna

Pokud můžete, udělejte si v pátek den jenom pro sebe a vyhýbejte se nepříjemným lidem. Stejně je nezměníte. V sobotu budete úspěšní a splníte všechny své plány. Neděle přeje odpočinku a učení se novým věcem. Venuše v konjunkci posílí váš smysl pro krásu v detailech.

Váhy

V pátek konečně trochu vypnete a díky tomu přijdou dobré nápady. Večer je stvořený pro romantické randění. V pátek i v sobotu bude Luna v konjunkci a to podpoří vaši intuici. Některé plány celé překopete. Mars v trigonu dodá dostatek síly a energie na výlety a další víkendové aktivity. Neděle je skvělý den pro duševní odpočinek. Meditace vás jistě osvěží.

Štír

Pátek bude den, kdy budete moci zvládnout vše, co jste si předsevzali. Sobota bude ideální pro veškeré záležitosti spojené s vaší rodinou, či přáteli, akorát buďte opatrní na sousedské diskuse. Mohli byste se chytit do kola pomluv. V neděli bude příznivý den pro lásku a dělání si radostí nějakou maličkostí. Luna v konjunkci posílí vaši intuici. Věnujte větší pozornost svým snům, mohou být prorocké.

Střelec

V pátek vás někdo požádá o radu a vy přitom přijdete na něco důležitého i u sebe. Sobotní aura dne pomůže splnit vaše úkoly pro tento den. Moc si toho na sebe neberte, potřebujete spíše nabrat síly. Neděle  probudí touhu po výletování a dobrodružství a budete se to snažit skloubit i s něčím, co jste si předsevzali v týdnu.

Kozoroh

Páteční den vám spraví náladu. Přesto náročnější věci odložte na jindy. Nákupy mohou také počkat na později.  Pokud plánujete nějaký výlet, vybírejte raději nenáročné cíle, abyste se příliš nevyčerpali. V sobotu se dozvíte něco, co vám vaše okolí zatajilo. Snažte se to ustát a nezvyšovat hlas, jedině tak si udržíte svoji autoritu. Nedělní Luna v sextilu vám pomůže získat humor a radost.

Vodnář

Páteční den přeje lásce a odpočinku. Sobotní Luna v trigonu vás povzbudí. Zavane vítr nových nápadů a energie. Neděle přinese chuť  probrat s vašimi blízkými důležitá témata a najít správná řešení. Luna v kvadratuře radí nedělat věci na sílu.

Ryby

V pátek budete mít spoustu povinností, ale vy se se vším poperete klidně a systematicky. V sobotu může někdo ve vašem okolí hrát na city. Nepodlehněte těmto vysavačům energie. V neděli si dopřejte nějakou drobnou radost a usmívejte se, Luna v trigonu nese  štěstí v lásce.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...