Co nám přinese Jupiter v Blížencích? Horoskop pro každé znamení

V neděli 26. května vstoupí Jupiter do znamení Blíženců, kam zavítá po svém ročním pobytu v Býku.  Ve vzdušném znamení komunikativních Blíženců vydrží až do 8. června 2025. Jupiter je planeta úspěchu, růstu a hojnosti. Jeho dotek je možno v horoskopech cítit všude tam, kde se daří a kde něco roste. Jupiter vždy podporuje vlastnosti toho znamení zvěrokruhu, kde je hostem.

Ve znamení Blíženců podpoří chuť otevřít se druhým lidem, zvědavost a touhu objevovat a učit se nové věci.

Ve znamení Blíženců je Jupiter sice trochu oslaben, protože je v opozici ke znamení Střelce, kterému vládne, ale i tak můžeme hodně získat. Nebude to však zadarmo. V astrologii se má za to, že pokud je planeta ve znamení zvěrokruhu, kterému vládne, potom se jí vcelku daří. Pokud je však planeta v opozici těmto znamením, tehdy je to trochu náročnější.
Jupiter vládne znamení Střelců a Ryb a tam se cítí nejsilněji. Teď však je ke Střelcům a Rybám v opozici. Je v Blížencích a tam je to o  učení se spolupráci s druhými lidmi.

Bude si to žádat používat rozum, intelekt i intuici v hledání nových řešení a nových cest. Věci totiž budete nejspíš potřebovat řešit odlišně než doposud. Věci které nám to přinese však mohou být přelomové.

Tempo života se tak urychlí a bude větší příliv informací a myšlenek i událostí. Čas začne zvyšovat touhu po cestování, studiu, učení a tvořivosti. Bude se dařit i těm, kteří se realizují na poli literatury. Začne nová éra ve světě cestování a také ve světě komunikace, internetu, telefonů, médií. Úspěch budou mít ti, kteří budou držet krok s novinkami a budou se neustále vzdělávat, získávat informace a využívat své kontakty.

Ten, kdo se nebojí nových věcí může hodně získat. Oživí se obchody. Bude větší touha poznávat cizí země.

Je dobré nebát se snít a pustit se do realizace těchto snů a to zejména takových, které se týkají většího množství lidí a spolupráce, či pozornosti. Zároveň se může dařit na cestách a v obchodě a k tomu můžete snáze nacházet nové přátele i obchodní kontakty.

Kurzy, školení a učení budou vysloveně trefa do černého. Ponesou štěstí. Možná budete více číst a možná se budete učit nové věci i ohledně internetu a počítačů.
Větší zájem budeme mít i o kulturu a v neposlední řadě můžeme mít i dobrou ruku na různé zajímavé nákupy.

Jupiter v  Blížencích nese nové nápady. Věci budete dělat jinak než dřív a možná se pustíte do nových oblastí práce či podnikání. Tyto změny budou probíhat šťastně.

Berani – budete více aktivní a rozhodnete se hodně věcí vzít do vlastních rukou. Pokud hledáte novou práci, lásku nebo koníčka, naleznete.

Býci, vše, co souvisí s materiálnem, rozvojem a pocitem bezpečí, bude nyní aktuální. Možná budete investovat do přínosných věcí, případně budete hledat lepší bydlení, měli byste na to mít více peněz.

Blíženci, ve vašem znamení je Jupiter jednou za dvanáct let a toho je potřeba využít. Dokážete překonat různé těžkosti, pohnou se vám oblasti pracovní, rodinné, milostné a k tomu získáte i slušné peníze. Budete se také učit říci, co chcete.

Raci, můžete si začít více věřit a pozvolna si oddechnout. Podaří se vám dát si do pořádku různé záležitosti, kde se vám to nedařilo v předchozích letech.

Lvi, zatoužíte být nezávislí na všem, co vás doposud svazovalo. Možná budete chtít vydělávat víc peněz a přitom se bavit. Někdo vám dobře poradí a vy se rozhodnete  vydělávat  si svými koníčky.

Panny, začnete více věřit vlastním silám. Přichází čas pro různá důležitá rozhodnutí a tato rozhodnutí povedou k vašemu většímu úspěchu a rozvoji.

Váhy, zatoužíte po větší nezávislosti a také budete chtít ukázat jaké talenty ve vás dřímají. Možná se na věci začnete dívat z jiného úhlu pohledu a dokážete se vymanit z potíží. Budete mezi  inspirativními lidmi a to samo o sobě se na vás odrazí. Bude vás inspirovat vás to, jak to dělají druzí. Máte na to také, byť po svém.

Štíři, Jupiter v Blížencích vám přináší zajímavé možnosti jak zvýšit průtok vašich financí. Možná se konečně odpoutáte od různých starých vzorců i rozepří a obrátíte svoji pozornost směrem dopředu. Budete mít doslova cit pro to, co kdy pořídit, kdy raději ne a díky tomu hodně získáte.

Střelci, Jupiter v Blížencích se postará o to, abyste dokázali dobře plánovat své budoucí kroky a měli je s kým sdílet. Možná potkáte někoho skvělého. Pro své blízké budete nepostradatelní.

Kozorozi, Jupiter v Blížencích vám pomůže postavit se na nohy jak fyzicky, tak psychicky a k tomu i finančně. Jako kdybyste se obrátili podobně jako fénix z popela. Možná je i načase udělat nějaké větší úpravy či rekonstrukce doma, na chatě anebo pořídit nějaký kvalitní dopravní prostředek.

Vodnáři, během následujícího období se dokážete odpoutat od starých a nefunkční vzorců a také negativních emocí způsobených šrámy z minulosti. Můžete začít započít nějaké velké dílo. Můžete být překvapeni, jak krásně vám to půjde.

Ryby, využijte příležitosti a dopřejte si trochu zábavy a učení novým věcem. Bude vám přáno a dokážete si připustit i věci, které jste si doposud nedovolovaly.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Ta rajská mi nechutná, aneb rozumíte dobře svému muži?

Komunikace ve vztahu je důležitá, ale ještě důležitější je správně pochopit, co vám ten druhý říká. Muž říká, že mu vaše rajská nechutná. Vy místo ...

Pozvánka na netradiční výcvik Heken Stanku

Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi Pro velký úspěch předchozích kurzů a skvělou atmosféru v jejich průběhu i žádosti ...

Víkendový horoskop: Merkur s Uranem nahrají našim plánům

Merkur v kvadratuře s Uranem podpoří všechny divoké plány a Saturn v opozici se Sluncem dohlédne, aby to mělo nějakou štábní kulturu. 🙂 Beran Pateční ...

Magické rituály: Tajemství energie peněz

Nedávno jsem tady psal o stromu peněz. Dnes bychom mohli pro změnu zabrousit do takzvané finanční magie. Sáhneme společně po stařičkých manuskriptech a nahlédneme do ...

Zajímá Vás význam našich snů v každodenním životě?

Na začátku našeho dnešního zamyšlení si připomeňme, že každý z nás věnuje celkem okolo pětadvaceti let svého života spánku a tedy ve větší či menší ...

Deset věcí, které potěší Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a je spojován s elementem ohně. Lidé narození v tomto znamení (21. března - 20. dubna) překypují životní energií, nechybí ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Zpověď milenky aneb Když je muž jako trofej

Řeknu ti tajemství – spím s tvým mužem. A nelituju toho! Můžeš to brát jako varování. Proč? Před chvilkou jsem položila telefon a mluvila s ...

Runový horoskop a rituály na září 2024 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Beranům vyšla plodná Berkana, Býky zaštítí Ingwaz, Blížencům pomůže hojná Fehu ... Která runa vyšla vám? Berani, šťastná runa pro vás je Berkana Runa ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení od 2.9 – 8.9. 2024

Pro Berany, Panny a Vodnáře – PŮVAB Tento týden se znovu budete muset vrátit sami k sobě a začít úplně od znovu, protože před 14 ...