Horoskop na říjen

Berani, nové rozhodnutí bude výzva. Býci, nové příležitosti klepou na dveře. Blíženci, ačkoliv vám okolí ne vždy rozumí, přesto na vás číhá životní láska.

 

Beran 21. 3. – 20. 4.

Stojí před vámi důležité rozhodnutí. Problémy a životní překážky řešte s klidem a rozmyslem. Nežeňte se do ničeho po hlavě. Později byste unáhleného rozhodnutí mohli litovat. Náladu vám zvednou přátelé. Neváhejte a přijměte pozvání na společné posezení. Mohlo by vás potrápit zažívání. Snažte se odolat a jíst střídmě.

 

 

Býk 21. 4. – 20. 5.

Čeká na vás velice zajímavé období, kdy se objeví nové příležitosti, díky kterým budete moci vylepšit svůj život. Nejnabitější bude začátek měsíce, kdy vás navíc čeká ještě hodně důležitých povinností, které budou dost náročné. Vše se zlepší v druhé polovině října, kdy budete mít více času na rodinu a své zájmy.

 

 

 

Blíženci 21. 5. – 21. 6.

Možná jste už delší dobu nespokojeni s chováním svého okolí. Býváte více podráždění a velmi často něco někomu vytýkáte. Bohužel lidé kolem vás to nepochopí a můžete se stát středem pomluv. V polovině měsíce oživíte společenský život, který mohou ocenit právě nezadaní Blíženci. S největší pravděpodobností byste mohli potkat osudovou lásku.

 

 

 

Rak 22. 6. – 22. 7.

Budete se muset rozhodnout, co je pro vás důležitější, partner nebo práce. Pokud postavíte na první místo kariéru, tak domácí atmosféra výrazně ochladne a čekají vás nepříjemné hádky. Nevyhnete se ani emočním zmatkům a jisté psychické nestabilitě, která by mohla vést k nedorozumění. Pomoci vám může sportovní vyžití a procházky podzimní přírodou.

 

 

Lev 23. 7. – 22. 8.

Čeká vás zajímavé období, které bude nabité různými událostmi. V práci dojde k několika významným změnám. Ozve se vám několik známých, o kterých jste již dlouhou dobu neslyšeli. Váš partnerský vztah čeká příjemné oživení vášní, ve které jste již skoro nedoufali. Pokud partnera hledáte, máte šanci někoho okouzlit svým šarmem. Jestli to bude na stálo, či jen na malý románek, to už záleží jen na vás.

 

Panna 23. 8. – 22. 9.

Setkání s novými lidmi může velmi výrazně změnit váš život. Nevyhýbejte se proto společenským událostem ani služebním cestám, ale spíše takovéto aktivity vyhledávejte. Nikdy nevíte, kdy se vám v budoucnu ten či onen člověk hodí. Do konce října si pečlivě hlídejte své výdaje, možná budete muset zaplatit několik větších částek najednou.

 

 

Váhy 23. 9. – 23. 10.

Nastal čas, kdy by se vám mělo konečně podařit ukončit několik starších nepříjemných záležitostí, které se za vámi vlekly a ničily vám život. Také se dočkáte toho, že nějaký starý slib bude splněn, i když vy už jste přestali doufat, nebo úplně na něj zapomněli. Důležité záležitosti odkládejte na konec měsíce, to bude období, kdy vaše psychická forma a pracovní nasazení budou nejlepší.

 

 

Štír 24. 10. – 22. 11.

Říjen bude v přátelské atmosféře, a to jak v rodinných, tak i v pracovních záležitostech. Ale pozor, ačkoliv vše bude vypadat naprosto dokonale, pod povrchem můžou být nějaká nepříjemná úskalí. Převážně budou spojena s negativními emocemi jiných lidí a pomlouváním za zády. Nebojte se rázně zakročit, pokud vám už dojde trpělivost. Okouzlí vás nějaká nová známost, může z toho být láska, anebo přátelství na celý život.

 

Střelec 23. 11. – 21. 12.

Budete muset prokázat velkou dávku trpělivosti a pečlivosti, pokud hodláte dosáhnout svého vysněného cíle. Nezapomínejte na své rodiče a příbuzné, rádi by prožili nějaký čas ve vaší společnosti. V partnerském životě vás ovlivní vlna romantické energie, která vám pomůže vyjádřit lásku kreativním způsobem. Nebojte se popustit uzdu fantazii a určitě zabodujete. Dávejte si pozor na chladné počasí, mohli byste rychle prochladnout.

 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

Chystáte-li se někam na cesty, čekají vás nezapomenutelné zážitky. Malý flirt se může změnit na něco vážnějšího. Raději opatrně a s rozvahou, některá slova se pak velmi špatně berou zpět. Na konci měsíce se rozhlédněte kolem sebe, jestli někde není příležitost vydělat pár korun navíc.

 

 

 

 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

Snažte se nejednat zbrkle. Ke všemu přistupujte pomalu a s rozvahou. Zvláště si dávejte pozor na věci, které na první pohled vypadají velmi jednoduše. Zdání klame, všude je nějaký háček a každé vaše zakopnutí může skončit tvrdým pádem, ze kterého se budete jen velmi pomalu zvedat. Pracovní vypětí vám vynahradí příjemný společenský život, proto neseďte doma, běžte mezi lidi a bavte se.

 

Ryby 21. 2. – 22. 3.

Hvězdy vám v říjnu předpovídají vysoké osobní kouzlo. Vaše charisma může být velmi pomocné v práci i ve společenském životě. S trochou snahy se vám podaří většinu lidí přesvědčit, aby splnili vše, co si zrovna přejete. Pokud uvidíte nějakou zajímavou investici, neváhejte. Příležitostí, jak vydělat pár korun navíc, nebude tolik. Nezapomínejte na povinnosti, nevyhýbejte se jim, a hlavně je neodkládejte.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Runový horoskop a rituály na říjen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše šťastná runa je Ingwaz Začnete objevovat vlastní potenciál a přijímat jej. Překvapí vás síla vašich myšlenek. Při meditaci s touto runou můžete navnímat ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Andělský průvodce Vah je Uriel. Jak může pomoci i vám?

Když dotírají trapiči, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků jsou Hagiel, Anael, Hasidiel, Rafael, ...

Tři magické rituály pro přitažení pozitivní energie

Jednou z nejúžasnějších věcí na magii je, že ji můžeme dělat kdekoli a kdykoli. Nemusíte nosit speciální plášť, špičatou čepici nebo poskakovat kolem bublajícího kotle… ...
/ Články, magie, rituály

Horoskop na říjen

Berani, nové rozhodnutí bude výzva. Býci, nové příležitosti klepou na dveře. Blíženci, ačkoliv vám okolí ne vždy rozumí, přesto na vás číhá životní láska. Beran ...

Již zítra nastane zatmění Slunce a novoluní ve Vahách. Co nese pro jednotlivá znamení?

2. října ve 20:49 nastane novoluní provázené prstencovým zatměním Slunce. Luna Slunce nezakryje, ale utvoří kolem něho ohnivý prsten. Pokračuje tak série zatmění, která navazuje ...

Tánin numerologický horoskop na říjen 2024

Než se podíváme na energie října, pojďme se ohlédnout za tím, jak jsme nastartovali letošní rok a jak na nás zapůsobil leden. Máte živé vzpomínky ...
Šamanka, karty

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení zvěrokruhu 30.9. – 6.10.

Pro Berany Tento týden byste se měli stáhnout do ústraní a na chvíli se vzdálit od veřejného života. Pobyt v přírodě, procházky v lese a ...

Karta týdne 30.9. – 7.10. je Vůz. Vyžaduje si dobré vedení

Štírům přichází štěstí v neštěstí. Raci budou altruisty. Lvům jde popularita. Blíženci mohou začít publikovat. Co čeká vás? Když padne v tarotech Vůz, je potřeba ...

Týdenní horoskop 30.9.-6.10. Konjunkce Merkuru se Sluncem ve znamení Vah zamíchá našimi nápady

V pondělí 30. září vyvolá velké výkyvy nálad planetární půl kříž utvořený opozicí Luny se Saturnem, která bude v kvadratuře s Jupiterem. Můžeme to pociťovat ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.