Horoskop na září 2024

Sdílejte nás:

Berani, osud vám přinese několik velmi příjemných romantických zážitků. Týká se to i nezadaných Beranů. Nezávazný flirt může být počátkem něčeho pevného a stálého. Býci, babí léto bude pro vás spíše obdobím lenosti, než velké pracovní aktivity. Určitě to nebude vhodný čas pro hledání nového zaměstnání …

Beran 21. 3. – 20. 4.

 

Osud vám přinese několik velmi příjemných romantických zážitků. Týká se to i nezadaných Beranů. Nezávazný flirt může být počátkem něčeho pevného a stálého. Budete mít větší potřebu poznávat a objevovat nové věci. Pokuste se trochu naplánovat finanční výdaje a omezit jejich spotřebu. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na přílišnou fyzickou námahu. Mohli byste si snadněji přivodit nějaký úraz.

 

Býk 21. 4. – 20. 5.

 

Babí léto bude pro vás spíše obdobím lenosti, než velké pracovní aktivity. Určitě to nebude vhodný čas pro hledání nového zaměstnání, protože váš přístup k životu bude případné zaměstnavatele lehce odrazovat. Chybí vám motivace a možná i inspirace, kterou byste mohli objevit náhodou na cestách. Dávejte si pozor na neznámé lidi, mohou vám poplést hlavu, popřípadě vás okrást o čas i peníze.

 

Blíženci 21. 5. – 21. 6.

 

V partnerských vztazích se objeví nečekané bouřky, jejich intenzita bude proměnlivá, ale čekat je můžete v průběhu celého měsíce. Budou za tím nějaké spory a nedorozumění. Najevo by měla vyjít i nějaká nepříjemnost z minulosti. Čekejte více práce bez žádného zvláštního ocenění. Povinnosti budou spíše nudné, nic zajímavého se neobjeví. Alespoň zdraví bude celkem v pořádku.

 

Rak 22. 6. – 22. 7.

 

Měli byste začít více věřit svým vlastním schopnostem. Je ideální čas pro realizaci různých ambicióznějších změn či plánů a to jak v pracovním, tak i osobním životě. Nebojte se udělat radikální řez, jste plni energie. Po večerech neseďte doma, vychutnávejte si společenský život. Budete středem pozornosti a navíc se můžete seznámit s lidmi, kteří ve vaší budoucnosti odehrají významnou roli.

 

Lev 23. 7. – 22. 8.

 

Budete plní vášně. Pokud máte partnera, tak vás čekají láskyplné dny. V opačném případě nemusíte zoufat. Stačí se vydat mezi lidi, s trochou vůle se dá tento stav docela jednoduše změnit. Chce to jen chtít. Nejlepší pro romantiku a lásku bude konec září. Jestli vám někdo dluží peníze, bylo by dobré se připomenout. Jinak by to vypadalo, že vám na tom nezáleží.

 

 

Panna 23. 8. – 22. 9.

 

Lidé narození ve znamení Panny budou častěji jednat podrážděně a tím vyvolají hádky a spory kvůli banalitám. Spoustu věcí však dokážete ovlivnit lepším sebeovládáním, pokuste se překážky řešit s humorem. Dávejte si pozor na různé látky, které mohou vyvolávat návyk. Peníze vydávejte s rozvahou, nezapomínejte na sebe a své vlastní potřeby. Ne všechno musí pohltit každodenní režie.

 

Váhy 23. 9. – 23. 10.

 

Budete pravděpodobně hodně toužit po svobodě. Bohužel vaše nezávislost bude velmi silně omezena pracovními a rodinnými povinnostmi, které vám neustále budou bránit v rozletu. Pokuste se vždy na začátku týdne určit největší priority, těm se věnujte s plným nasazením a zjistíte, že se vám podaří ušetřit dost času jen pro sebe. Brzy by se vám měla ozvat blízká osoba s důležitou informací.

 

Štír 24. 10. – 22. 11.

 

Několikrát se pořádně nadechněte a vydechněte, vykasejte si rukávy a vrhněte se do práce. Budou vás čekat různé větší výzvy. Pokud se jich nebudete bát a případně si necháte poradit, lehce si se vším poradíte. Jediný háček je ve výběru spolupracovníků, protože budete přitahovat hodně lehkomyslných a navíc líných duší. Nic se nestane, když je s veškerou slušností odkážete do patřičných míst a vyberete si někoho jiného.

 

Střelec 23. 11. – 21. 12.

 

Zdravotní problémy, které se mohou objevit, by mohly být spojeny s oslabenou imunitou. Pokud budete upadat do melancholie, snažte se najít nějakou zajímavou fyzickou aktivitu, která vám sice může dát zabrat, ale nalije energii do žil. Koncem měsíce byste měli dostat několik zajímavých pozvánek. Určitě by byla škoda, kdybyste zůstali doma a nechali si společenskou příležitost ujít.

 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

 

Věštírna Kartářek světla

Můžete mít problémy se změnami nálad a psychické kondice, ale tento stav bude trvat jen dočasně. Potřebuje jen vypnout a odjet někam relaxovat. Finanční investice plánujte opatrně, nevěřte zázračným nabídkám, ty opravdu neexistují. Peněz byste měli mít dostatek, jen je nesmíte bez uvážení rozhazovat. Po zdravotní stránce by vás mohla potrápit krční páteř. Časté protažení a dlouhá procházka vám pomůže.

 

 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

 

Počítejte s tím, že vaše fyzická i psychická forma bude hodně záviset na počasí. Moc se s tím nedá dělat, snažte se tomu nepodlehnout a ovládejte se. Pracovní nasazení je plně ve vašich rukách. Nebojte se bouchnout do stolu, když budete vědět, že máte pravdu. Okolí bude vaší razantností nejprve překvapeno, ale později ocení vaše jenání. Partnerský život bude poklidný, doma si vás budou hýčkat.

 

Ryby 21. 2. – 20. 3.

 

Měli byste se věnovat především práci a financím. Nejlepší bude, když partnerovi vysvětlíte, že vše nyní děláte pro společnou budoucnost. Pak vás nejen pochopí, ale získáte i plnou podporu. Jděte pevně za svými cíli, nenechte se zviklat různými pochybovači, kteří nebudou věřit zdárnému konci.