Karta týdne 27.5.-2.6. je Velekněžka. Má ráda skryté hádanky

Berani, věřte si a naslouchejte intuici. Velekněžka vám nese šance. Býci, se svým uměním dáte lehce trefu do černého. Střelci, potkáte ženu, která bude mít důležitou úlohu ve vašem životě…

Tichá voda břehy mele. Tarotová karta Velekněžky stráží jako anděl váš osud. Pokládá různé hádanky. Umí zmírnit dopady všech nehezkých věcí, co by se na vás sypaly. Jde o to se poučit. Říká, že vaše cesta je správná. Jdete za svou pravdou.

Tato karta vyjadřuje symbolickou Boží nevěstu. V egyptské mytologii se pojívá s Isis, bohyní intuice, v řecké mytologii s Artemis a v mytologii orientu s Kuan Yin. Je o intuici, nadpřirozených věcech, zasvěcení, obrazotvornosti, plodnosti a duchovním růstu. Také o principu lásky k rodině, dětem a umění se přizpůsobit.

Velekněžka přináší inspiraci a šťastný obrat osudu, odkrývá tajemství. Uvidíte i věci, které se dějí nezávisle na vaší vůli. Ráda ohlašuje vše okolo cestování. Je kartou darů, šancí a příležitostí. Má ráda pevné pozice.

V lásce může váznout komunikace, to však není důvod propadat panice. Vnímejte i ty signály, které jsou pro druhé nepostřehnutelné. Velekněžka ráda ukazuje i lásku, která je zpovzdálí. Umí urovnávat spory. Nabádá přijímat druhé lidi takové, jací jsou.

Ve finanční a pracovní sféře zachovejte klid. Dobré zprávy jsou na cestě a vy je tušíte.  V pracovním kolektivu si hlídejte jisté hranice. Velekněžka létá více v duchovních sférách, nerada rozmělňuje svoji energii a proto se lehce drží zpět. S vychloubáním opatrně, mohli byste narazit. Velekněžka je tak trochu tajemná čarodějka. Co kuje ví snad jen ona. K úspěchům se nechává vést svojí intuicí.

Ve zdravotní sféře  nebude lehké objasnit, kde se berou příčiny případných potíží. Často jsou i psychického charakteru. Radí zvolnit. Působí ochranně.

Vděčnost karty Velekněžky spočívá v uvědomění si, že máte svá místa, kde je vám dobře a můžete se tam zklidnit. Vděčni můžete být i za umění a znalosti, které vám předávají vaši učitelé.

Slíbit si můžete, že udržíte vám svěřená tajemství v bezpečí. Vyhnete se nadutosti a domýšlivosti. Zázraky života a jejich pochopení přicházejí tiše k těm, kteří naslouchají a v hluku chvástání a nadutosti jejich ozvěna i pochopení zanikají.  Také si můžete slíbit, že budete důvěřovat své intuici a nebudete se bát nacházet nové zkušenosti.

Co věští Velekněžka pro jednotlivá znamení?

Beran

Velekněžka je pro vás kartou šance. Je o intuici, ostražitosti, umění mlčet, imaginaci a skrytá tajemství jí nejsou cizí.  Možná svá přání zrealizujete bez větší námahy. Nadchází vám období shod příznivých okolností. Může to být cokoliv, co vás potěší. Každopádně, ať už v té, či jiné oblasti, přichází vám PLODNOST.

Býk

To, čím se máte řídit je intuice. Pokud budete mít co dočinění se starší ženou které důvěřujete, výsledek bude kýžený. Velekněžka vám věští materiální uspokojení. Ženám tato karta někdy věštívá bohaté manželství a jim odpovídajícího manžela. Velekněžka je pro zrozence v Býku POMOC, či ROZVOJ.

Blíženci

Velekněžka vám věští svazky s lidmi na kterých jste závislí, talent a inspiraci. Můžete se také setkat se zajímavou ženou. Můžete s ní spolupracovat v oblasti komunikace, či různých médií. Pomůže vám. Mužům vychází šťastné SETKÁNÍ.

Rak

Spokojenost, zvětšení majetku, tím, že něco získáte a také si můžete na něco přijít, to vše vám věští Velekněžka. Také se vám může dostat jisté protekce od starší ženy, jak ve sféře materiální, tak i ve sféře duchovní. Doma by to chtělo větší organizaci. Máte také nyní sklon k větší bezstarostnosti. Každopádně vám jde RODINNÁ SHODA.

Lev

Karta Velekněžka je vám požehnáním. Někde může v konkrétních výkladech znamenat narození chlapce, či vytoužené těhotenství. Šťastná karta je Velekněžka i pro lidi zabývající se věštěním, astrologií, či tarotem. Nese RADOST.

Panna

Vaše imunita může být posilněna. Buďte však opatrní na močové cesty, či ledviny. Někdy tato karta ukazuje těm, kterých se to týká porod bolestivý, ale ne nebezpečný. V jakých všech rovinách se to dá chápat? Velekněžka je pro vás skvělá léčitelka, která vás zároveň chrání. Vaše práce vám přinese ovoce. Poznáte, co je to DŮVĚRA.

Váhy

Pro muže může Velekněžka ukazovat svazek založený na vzájemné důvěře a respektu. Ženě tato karta nevěští chrabrého partnera. Tazatelka ve výkladu volí samotu. Pokud by však měla partnera, momentální neshody nepovedou k rozchodu. Jde vám KLID a BEZPEČÍ.

Štír

Velekněžka dává možnost nemocným se uzdravit, bídným zahojit.  Mohou přijít nečekané, tajemné materiální prostředky. Skrytá sexualita půjde cítit. Můžete pocítit dar jasnovidnosti, či si okusit, jaké to je věštit, či být médium. Při tom všem buďte opatrní, ať neprostydnete. Obdržíte DAR.

Střelec

Žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Ve vztahu bude příjemněji. Můžete pocítit vnitřní klid a na chvíli se osvobodit od materiálních starostí. Vaše intuice se posílí a sny mohou být prorocké. Čeká vás určité USPOŘÁDÁNÍ.

Kozoroh

Budete úspěšní díky vlastnímu magnetismu, intuici, daru jasnovidnosti, či umění být médium. Úspěch můžete sklízet na poli svázaném s literaturou, uměním, či ezoterickými naukami. Můžete se setkat se ženou, která vám pomůže v duchovní, či intelektuální sféře. Jde vám ÚSPĚCH.

Vodnář

Někdy se stane, že se sympatie změní v přátelství a přátelství v lásku. Náhodná setkání mohou změnit osud nečekaným, ale šťastným směrem. Své přátele budete vybírat moudře. Do života se vám může dostat touha po dítěti a když ne touha po dítěti, může přijít nový člověk. Velekněžka vám věští TAJEMNÉ ZMĚNY.

Ryby

Intuice bude fungovat báječně a intelektuální ambice naberou hlubší ráz. Uslyšíte hlas svého vyššího já.  Posílíte fyzickou i psychickou odolnost. Možná ucítíte, jaké to je, mít lásku i k sobě. Velekněžka radí zachovat nadhled a mlčenlivost, chcete-li si udržet materiální a citový klid. Na chvíli poznáte, jaké je vaše USPOKOJENÉ EGO.

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...

Magické rituály: Káva a splněná přání

Magie má mnoho podob, možností i technik. Je o rituálech, imaginaci a je také o práci se živly. Těch je káva plná. Je pražená – ...

Bojíte se pátku třináctého? Těchto sedm věcí vás může ochránit

Pokud máte také strach z pátku třináctého, možná rádi zkusíte jednu z následujících věcí, aby si vás smůla nenašla. Pátek třináctého je v mnoha zemích světa vnímán ...

Co pojí znamení Vah s tarotovou kartou Spravedlnost?

Každé znamení zvěrokruhu kruhu má svůj odraz v jedné Tarotové kartě co pojí Váhu s kartou spravedlnost? Jaké poslání pro nás vyplývá že setkání bohyně ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.