Samuelčiny šamanské vzkazy 1.7.-7.7.

Berani, první červencový týden vás vtáhne do víru společenských aktivit a veřejného dění. Připravte se na to, že se můžete dozvědět i nějaké nepříjemné zprávy o sobě, ale nezoufejte! Vezměte to s humorem a nadhledem, protože smích je nejlepší lék. Vaše energie a optimismus vám pomohou překonat tyto nepříjemnosti života. Takže hlavu vzhůru a užívejte si léto naplno!

Býci a Štíři, tento týden je pro vás klíčový, zejména pro ženy v tomto znamení. Nebojte se postavit sami za sebe a jasně vyjádřit, co opravdu chcete, ať už v práci nebo doma. Muži, ve znamení býka a štíra – naslouchejte svým partnerkám a podpořte je v jejich potřebách a přáních. Pokud to neuděláte, hrozí, že dojde k neporozumění a vzájemnému odcizení, což by mohlo vést k nepříjemné „tiché domácnosti“. Komunikace je klíčem k harmonii, tak ji nezanedbávejte!

Blíženci, tento týden přináší různé výzvy a radosti pro toto znamení. Muži blíženci, dejte na rady svých milovaných protějšků, protože vaše jednání může být tento týden občas zbrklé a neuvážené. Naslouchání vám pomůže vyhnout se zbytečným komplikacím.
Ženy blíženci, si budete užívat spokojenosti, pohody a hojnosti. Rozhodování vám půjde hladce a bez problémů, takže se nebojte udělat důležitá rozhodnutí. Užijte si tento harmonický týden naplno!

Raci a Ryby, tento týden vás čekají důležitá rozhodnutí týkající se rodinných záležitostí, a možná budete trochu váhat. Opusťte však své pochybnosti, protože hluboko uvnitř víte, jaký je váš cíl. I přes počáteční nerozhodnost a možné pochyby v sobě najdete správnou cestu. Stačí si udělat klid a prostor pro přemýšlení, a vše se vám vyjasní. Věřte si a jděte za svým cílem s odhodláním!

Lvi, tento týden pro vás bude velice pohodový. Dosáhli jste všeho, co jste chtěli, a budete mít jistotu jak doma, tak v práci. Nicméně, je dobré přehodnotit některé situace a možná změnit názor nebo postoj. Může se stát, že vám nějaký přítel poskytne klíč nebo řešení k záležitosti, kterou řešíte. Buďte otevření a naslouchejte radám svých blízkých. To vám může přinést ještě větší pohodu a úspěch.

Panny, v tomto týdenu vás čeká hodně cestování, takže si to užívejte! Pro ženy to bude také týden plný rozhodování, zejména v otázkách lásky. Nesnažte se posuzovat někoho na první pohled, pokud o něm nemáte dostatek důležitých informací. Použijte své srdce a svobodu vlastní volby. Nedávejte příliš na názory druhých lidí, které vás mohou někdy strhávat k převzetí jejich pohledu jako vlastního. Důvěřujte svým instinktům a rozhodujte se podle toho, co cítíte.

Váhy, tento týden vás čeká vyřizování některých úředních záležitostí. Zlatá střední cesta nebo forma kompromisu bude pro vás nejlepší volbou. Jako znamení Vah máte schopnost vidět situace správně, s nadhledem.
Někteří z vás budou ovšem také řešit srdeční záležitosti ve vztahu a přemýšlet, zda má smysl v něm dál setrvávat. V takových situacích je důležité naslouchat svému srdci. Pokud potřebujete více času na rozhodnutí, nebojte se ho vzít. Důležité je, abyste se cítili v souladu se svým rozhodnutím.

Střelci, tento týden se zaměřte na své poslání nebo na to, co vás opravdu baví a naplňuje. Pokud vám tyto činnosti zároveň přinášejí i finanční zisk, zkuste si je naplánovat na delší období než jen na tento týden. Tím si vytvoříte náhled a patřičný harmonogram do budoucna.
Podrobné naplánování vám může pomoci lépe uchopit vaše cíle a dosáhnout většího úspěchu.

Kozorozi, v poslední době na sebe berete hodně povinností a možná se cítíte přetížení. Je důležité podívat se realitě do očí a uvědomit si, že si zasloužíte odpočinek. Pokud vás přepadají chmurné myšlenky, zkuste si říct o pomoc. Není na tom nic špatného a může to být velmi osvobozující.
Vypněte a odpočiňte si – uvidíte, že situace se může vyřešit i bez vašeho neustálého dohledu. Možná vás čeká milé překvapení, když zjistíte, že někdo jiný může převzít část vašich povinnosti.

Vodnáři, tento týden se budete věnovat plánování a možná se vydáte i na dovolenou s dětmi a rodinou. Rozhodně si zasloužíte užívat tu hojnost za svou vykonanou práci. Nechte se rozmazlovat a uvědomte si, že si to opravdu zasloužíte.

VŠEM ZNAMENÍM PŘEJI PĚKNÝ TÝDEN! ,,Samuelka“

Samuelka linka 40

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 9.9.-15.9. Luna ve Vodnáři obnoví dávná přátelství

V pondělí 9. září nás krásně naladí Merkur, který vejde do znamení Panny. Pomůže nám rychleji zvládnout naše závazky a přinese překvapující informace. Den bude ...

Lekabel – andělský ochránce zrozenců v Panně

Začínáte v nové práci, toužíte uspět, stěhujete se, nebo řešíte složité dilema. S tímto andělem si dokážete, že na to máte. Třeba tehdy, když hledáte ...

Ta rajská mi nechutná, aneb rozumíte dobře svému muži?

Komunikace ve vztahu je důležitá, ale ještě důležitější je správně pochopit, co vám ten druhý říká. Muž říká, že mu vaše rajská nechutná. Vy místo ...

Pozvánka na netradiční výcvik Heken Stanku

Jak si plnit svá přání a jak se chránit před negativními energiemi Pro velký úspěch předchozích kurzů a skvělou atmosféru v jejich průběhu i žádosti ...

Víkendový horoskop: Merkur s Uranem nahrají našim plánům

Merkur v kvadratuře s Uranem podpoří všechny divoké plány a Saturn v opozici se Sluncem dohlédne, aby to mělo nějakou štábní kulturu. 🙂 Beran Pateční ...

Magické rituály: Tajemství energie peněz

Nedávno jsem tady psal o stromu peněz. Dnes bychom mohli pro změnu zabrousit do takzvané finanční magie. Sáhneme společně po stařičkých manuskriptech a nahlédneme do ...

Zajímá Vás význam našich snů v každodenním životě?

Na začátku našeho dnešního zamyšlení si připomeňme, že každý z nás věnuje celkem okolo pětadvaceti let svého života spánku a tedy ve větší či menší ...

Deset věcí, které potěší Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a je spojován s elementem ohně. Lidé narození v tomto znamení (21. března - 20. dubna) překypují životní energií, nechybí ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Zpověď milenky aneb Když je muž jako trofej

Řeknu ti tajemství – spím s tvým mužem. A nelituju toho! Můžeš to brát jako varování. Proč? Před chvilkou jsem položila telefon a mluvila s ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.