Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být spolehlivý a bude je umět podržet v těžkých chvílích. Retrográdní Saturn v Rybách přispěje trpělivostí v oblasti citů a lásky. Ti, kteří hledají svou druhou polovičku budou potřebovat více času. Počítají se pouze vážně myšlené návrhy.

V pondělí 21. října nastane konjunkce Luny s Jupiterem, která slibuje, že vše, do čeho se pustíme, půjde snadno a rychle.

Merkur se Saturnem dodají sílu

V úterý 22. října vejde Luna do znamení Raka. Kromě toho, že se nám může v noci hůře spát, budeme více řešit rodinné záležitosti. Trigon Merkuru se Saturnem pomůže zvládnout povinnosti, které jsme si předsevzali a posílí víru v sebe a své schopnosti. vyřizujte, zvedejte telefony, věci půjdou od ruky.  K večeru už to půjde hůř. Kvadratura Slunce s Plutem může vnést napětí a podezíravost a to hlavně v partnerských vztazích.

Luna ve Štíru posílá oporu

Ve středu 23. října vejde Slunce do znamení Štíra. Luna v trigonu se Saturnem a Merkurem zklidní naši psychiku i tělo. Nezadaní mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být láskou na první pohled a ani z plakátů kin, ale za to může umět člověka podržet tehdy, když je to nutné. Večer si žádá klid.  Luna v konjunkci s Marsem může mít tendenci hrotit situace.

Ve čtvrtek 24. října nám pomůže opozice Luny vcházející do znamení Lva s Plutem v kvadratuře se Sluncem upřednostnit humorný nadhled, v opačném případě varuje před zbytečnými výbuchy hněvu.

V pátek 25.října slibuje skvělou náladu sextil Marsu s Uranem. Bude to úspěšný den pro všechny věci, které si vyžadují koncentraci. Nové nápady budou oceněny.

V sobotu 26. října můžeme být unaveni a nic se nám nebude chtít. Kvadratura Luny s Uranem říká, že odpočinek není hřích. Večer vejde Luna do znamení Panny a zaměří naše myšlenky na zdraví a kondici.

V neděli 27. října nastane změna času z letního na zimní. Hodina spánku navíc přijde vhod, protože Luna v kvadratuře s Venuší a v opozicí se Saturnem utvoří půl kříž, který může přinést výkyvy nálad.

Hvězdy vstoupí 23. října do znamení Štíra. Vodní znamení má nezlomnou vůli, silnou osobnost a vytrvalost. Pokud se Štír pro něco rozhodne, nevzdá se toho, ani kdyby měl čekat dlouho. Lidé narození ve Štíru jsou stejně stálí, jako nevyzpytatelní a dokáží překvapit i toho, kdo si myslí, že je zná dokonale.

Štíři, pravděpodobně vás potrápí napětí v ramenou nebo krku. Může to být způsobeno studeným vzduchem. Dopřejte si teplou koupel a relaxaci.

Střelci, měli byste se zamyslet nad svými prioritami, zejména pak těmi, které očekáváte ve svém vztahu. Vypadá to, že nemáte tak úplně jasno, co vlastně chcete.

Kozorozi, už vás nebaví táhlý spor mezi vámi a blízkým člověkem. Odpustit a zapomenout je nejlepší cesta, jak tento problém vyřešit.

Vodnáři, partner ocení, pokud mu ukážete, jak moc vám na něm záleží. I malá pozornost může udělat mnoho radosti.

Ryby, někdo z rodiny či blízkých bude potřebovat pomoc v komplikované životní situaci. Buďte oporou, kterou si zaslouží, dokáže to ocenit.

Berani, je ideální čas přehodnotit priority a zaměřit se na dlouhodobé cíle. Zapracujte na svých finančních ziscích a příjmech.

Býci, pracovní konflikt vás může přivést do stresu, ale s klidným přístupem vše vyřešíte. Zachovejte proto chladnou hlavu.

Blíženci, naučte se více naslouchat ostatním a snažte se porozumět jejich světu. Buďte připraveni poradit a s empatií je podpořit. Uvědomíte si tím určité věci i pro sebe.

Raci, tento týden je dobrý, abyste si s partnerem vyjasnili očekávání. Otevřená komunikace může odhalit případné nejasnosti.

Lvi, budete cítit příliv energie, což vám pomůže zvládnout náročné úkoly doma i v práci. Můžete se pustit do náročných věcí.

Panny, někdo z blízkých vás může překvapit nečekaným dárkem nebo gestem. Uvědomíte si, jak moc je pro vás rodina důležitá.

Váhy, možná se vám tento týden otevřou dveře k novým projektům nebo kariérnímu posunu. Buďte ve střehu a všímejte si detailů.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...