Týdenní horoskop 23.9.-29.9. Venuše ve Štíru nese nové výzvy

V pondělí 23. září vejde Venuše do znamení Štíra. Bude tak přát různým setkáním a randění a o nedostatek zábavy se bát nemusíme. Budeme také více vášniví a  majetničtí. To se týká hlavně Štírů, kteří si svým silným vyzařováním dokážou získat téměř kohokoliv.  Pro Býky, Lvy a Vodnáře přichází zase období, kdy přestanou na všechno kývat a vyberou si to, co je dobré i pro ně. Příroda nám zase jemně připomene, že už je podzim.

V úterý 24. září se na nebi opět vytvoří půl kříž plný napětí. Luna s Jupiterem, Merkurem, Sluncem a Neptunem se postarají o ne příliš harmonickou konstelaci. To může přinést zvýšenou nervozitu zejména pro ty, kteří si toho na sebe berou až příliš. Naštěstí nebude až tak zle, trigon Merkuru s Uranem dodává naději, že s nadhledem a vytrvalostí se dá všechno zvládnout. Vždy se objeví spousta možných řešení.

Ve středu 25. září bude náš vnitřní klid zkoušet opozice Merkuru s Neptunem a konjunkce Luny s Marsem. To může přinést různá nedorozumění a zbytečné třenice. Vyhraje ten, kdo se dokáže vyprostit z kola chaosu.

Ve čtvrtek 26. září přichází po několika náročných dnech skvělý trigon Merkuru s Plutem a sextil Luny s Uranem. Společně pomohou získat klid a dobrou náladu. Práce bude lepší a efektivnější a bez nervozity a napětí. Podíváme se hlouběji do různých věcí a poznáme lépe jejich smysl.

Na pátek 27. září se asi moc dobře nevyspíte. Divokou noc plnou zvláštních snů předpovídá luna vcházející do znamení Lva v opozici s Plutem.

V sobotu 28. září slibují hvězdy příjemný a klidný den. Sextil luny s Jupiterem vyzývá svým dobrým nábojem k příjemnému trávení dne.

V neděli 29. září se můžete probudit o něco dříve vlivem luny v kvadratuře s Uranem. V poledne vejde luna do znamení Panny, a to přivede naši pozornost k praktickým věcem a také k zájmu o naše zdraví.

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Tomuto vzdušnému znamení vládne Venuše. Váhy jsou intelektuálně založení lidé jemné povahy, v životě usilují o harmonii a soulad. Mají smysl pro férovou hru.

Váhy, tento týden budete velice kreativní. I jindy máte velmi originální nápady, ale teď se budete překonávat. Okolí bude jen zírat.

Štíři, pro klid v rodině, a hlavně ve své duši si neberte k srdci každý problém blízkých. Až bude třeba, o pomoc si sami řeknou.

Střelci, dávejte si pozor na nekontrolovatelné výdaje za věci, které jsou zbytečné. Doma už máte hromadu věcí, které nepotřebujete.

Kozorozi, zaplaví vás nostalgie. Při rozhovoru s jistým členem rodiny zavzpomínáte na dávné časy. Tento týden budete většinou ve vzpomínkách.

Vodnáři, měli byste svému partnerovi mnohem více naslouchat. Ve vašem vztahu jste to vy, kdo mnohem častěji mluví. Možná má něco na srdci a potřeboval by se svěřit.

Ryby, najděte kompromis mezi povinnostmi, zábavou a časem, který chcete věnovat partnerovi. Začíná se cítit přehlížený.

Berani, od staršího člena rodiny nebo blízkého kamaráda se dozvíte důležitou informaci, která bude mít vliv na vaši budoucnost. Dobře mu naslouchejte.

Býci, buďte otevření novým možnostem. Podle hvězd je tu velká šance, že se před vámi objeví zajímavá příležitost, která by mohla přispět finančního rozpočtu.

Blíženci, v rodině byste k sobě vzájemně měli být upřímní. Kde jinde si říkat úplnou pravdu než mezi lidmi, kteří jsou nejblíže.

Raci, tento týden je třeba opatrnosti při komunikaci. Především v zaměstnání se můžete pustit na tenký led, pokud budete trousit jízlivé poznámky před kolegy.

Lvi, dělejte vše, jak nejlépe dovedete, ale hlavně buďte věrní tomu, co vás opravdu baví, v tom je největší síla.

Panny, naplánujte si zajímavá přátelská setkání. Hvězdy přejí tomu, abyste si udělali nějaký zábavný večer v dobré společnosti a užili si to.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Proč se váže na červenou nit právě sedm uzlů?

Červená nit svázaná sedmi uzly je spojením mezi osobním duchovním světem člověka, který chrání před vším zlem. Kabala pracije velkou měrou s numerologií. Symboly jako ...

Víkendový horoskop: Merkur s Marsem radí hlídat si své hranice

V pátek dokáže Venuše se Saturnem v trigonu zklidnit rozdivočené emoce. Saturn v Rybách připomene, co je ještě potřeba zařídit a v neděli radí kvadratura ...

Runový horoskop a rituály na říjen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše šťastná runa je Ingwaz Začnete objevovat vlastní potenciál a přijímat jej. Překvapí vás síla vašich myšlenek. Při meditaci s touto runou můžete navnímat ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Andělský průvodce Vah je Uriel. Jak může pomoci i vám?

Když dotírají trapiči, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků jsou Hagiel, Anael, Hasidiel, Rafael, ...

Tři magické rituály pro přitažení pozitivní energie

Jednou z nejúžasnějších věcí na magii je, že ji můžeme dělat kdekoli a kdykoli. Nemusíte nosit speciální plášť, špičatou čepici nebo poskakovat kolem bublajícího kotle… ...
/ Články, magie, rituály

Horoskop na říjen

Berani, nové rozhodnutí bude výzva. Býci, nové příležitosti klepou na dveře. Blíženci, ačkoliv vám okolí ne vždy rozumí, přesto na vás číhá životní láska. Beran ...

Již zítra nastane zatmění Slunce a novoluní ve Vahách. Co nese pro jednotlivá znamení?

2. října ve 20:49 nastane novoluní provázené prstencovým zatměním Slunce. Luna Slunce nezakryje, ale utvoří kolem něho ohnivý prsten. Pokračuje tak série zatmění, která navazuje ...

Tánin numerologický horoskop na říjen 2024

Než se podíváme na energie října, pojďme se ohlédnout za tím, jak jsme nastartovali letošní rok a jak na nás zapůsobil leden. Máte živé vzpomínky ...
Šamanka, karty

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení zvěrokruhu 30.9. – 6.10.

Pro Berany Tento týden byste se měli stáhnout do ústraní a na chvíli se vzdálit od veřejného života. Pobyt v přírodě, procházky v lese a ...