Týdenní horoskop 7.10.-13.10. Venuše s Marsem nás oslní svým šarmem

V pondělí 7. října se o příjemný start týdne postará Luna vcházející do znamení Střelce. Přinese dobrou náladu a optimismus.

V úterý 8. října může způsobit určitý chaos a neklid opozice Luny s Jupiterem v kvadratuře s Neptunem a Saturnem. Proti sobě půjdou protichůdné emoce a nápady. Naštěstí skvělé trigony Venuše s Marsem a se Saturnem a trigon Merkuru a Jupitera přinesou velkou inspiraci a nečekaná odhalení.

Venuše s Marsem propašují příležitost spojit příjemné s užitečným a pomohou navázat nejenom pracovní kontakty. Oslníte svým umem i šarmem. Planety posílí třepotání motýlích křídel v břiše. Láska bude viset ve vzduchu.

Ve středu 9. října si rozmyslete, komu co slíbíte. Jupiter vstoupí na čtyři měsíce do své retrográdní fáze a zároveň vejde do znamení Kozoroha, kde se necítí zcela komfortně. Můžeme mít najednou potřebuju pořizovat si věci, které nepotřebujeme a zaplétat se do situací, které nám spíše uškodí.

Ve čtvrtek 10. října nás přiměje kvadratura Luny se Sluncem dát si do pořádku své věci, a hlavně myšlenky a překonané názory.

V pátek 11. října nás přiměje opozice Luny s Merkurem posilněna večerní konjunkcí s Plutem dodat více energie do svých záležitostí. A může to být také i o tom, jak si nastavíme hranice s druhými lidmi. Když se nám to povede, bude nám najednou dobře. Sextil Luny s Venuší, Neptunem a trigon s Uranem i večer vcházející Luna do znamení Vodnáře nám dají za pravdu.

V sobotu 12. října vyjde po pěti měsících Pluto ze své retrográdní fáze. Na světlo tak mohou vylézt věci, které se zametali pod koberec. Někteří se pustí do činností, které už dávno chtěli udělat a pro jiné přijde vysvobození z různých starých traumat. Konečně můžeme pocítit něco ve smyslu úlevy.

O divokou neděli 13. října se postará Merkur vcházející do znamení Štíra v kvadratuře s jeho vládcem Plutem. K tomu se přidá kvadratura Luny s Venuší a Uranem a začne to vřít. Naštěstí ráno může být vcelku příjemné. Luna v trigonu se Sluncem a Jupiterem podpoří všechny společné rodinné rituály a zvyky. Večer vejde Luna do znamení Ryb v trigonu s Merkurem a uvolní veškeré napětí a přinese klid a mír.

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Zrozenci v tomto znamení mají vysoce nastavenou laťku, pokud jde o partnera. Spřízněnou duši najdou v někom, kdo je sebevědomý a ničeho se nebojí. Nespokojí se s náhodným partnerem, který nesplňuje jejich požadavky. Nejvíce si v partnerství rozumí s Blížencem, Vodnářem nebo Střelcem.

Váhy, buďte otevřeni emočním prožitkům. Možná se vám v sobě podaří objevit doposud neodhalené city, které chováte k partnerovi.

Štíři, pocit jistoty v práci vás tento týden může přivést k odvážnému kroku, který vám přinese dlouhodobou finanční stabilitu. Neváhejte a jednejte!

Střelci, spokojená rodina je pro vás vším. Jen si dávejte pozor, ať se pro blaho druhých neobětujete. I vy máte své potřeby a přání.

Kozorozi, s pomocí meditace nebo relaxačního cvičení můžete své tělo zbavit nahromaděného stresu. Zkuste si tento týden najít více času k odpočinku.

Vodnáři, vaše komunikační dovednosti budou klíčové. Dobře vedený rozhovor s nadřízeným vám může přinést nečekané výhody, nejen ty finanční.

Ryby, při řešení rodinných problémů neváhejte zapojit své analytické schopnosti. Díky praktickému pohledu na věc vše zvládnete.

Berani, tento týden není vhodný na náročnější fyzické aktivity. Vaše tělo postrádá energii, vyhněte se proto všemu, co vyčerpává. Zajděte si na masáž, nebo odjeďte na prodloužený víkend.

Býci, nastává správný čas pro malou změnu v zažité každodenní rutině. Vyzkoušejte něco nového, může to být sport, nebo vzdělávací kurz. V každém případě vám to dodá novou energii.

Blíženci, empatie vůči lidem okolo vás nebude tento týden vaše nejsilnější stránka. Hrozí, že někomu šlápnete na kuří oko. Dávejte si na to pozor.

Raci, některé rodinné záležitosti, které delší dobu odkládáte, si budou vyžadovat vaši pozornost. Už před nimi neutečete.

Lvi, tento týden vám přináší skvělou příležitost k prohloubení vzájemné důvěry v partnerském životě. Buďte otevření a naslouchejte své drahé polovičce.

Panny, péče o vzájemné vztahy není nikdy na škodu. Pokud se chcete posunout v práci i v soukromí o kus dál, měli byste se zajímat o komunikaci a kontakty s důležitými lidmi. Příležitostí budete mít k tomu dostatek.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.