Ve čtvrtek 23. května nastane úplněk ve Střelci. Co přinese jednotlivým znamením?

Úplněk ve znamení Střelce je ideálním obdobím pro stanovení si nových cílů, věštění, plánování cest, studium i dosažení snů. Střelec je ohnivé znamení, jehož planetárními vládci jsou Jupiter a Neptun.

Květnový úplněk ve znamení Střelce vás může přimět ke změně plánů a zvolení kompromisů. Možná budete potřebovat s někým něco důležitého probrat a také se budete více věnovat svým dětem.
Když je úplněk, Luna přibývá a v nás také něco roste. Mohou to být třeba emoce, vášeň, melancholie, euforie někdy i potřeba sexuálního uspokojení. Všechno bude kulminovat a vy si dopřejete vše, co zrovna potřebujete. Úplněk bude provázet konjunkce Venuše s Jupiterem a povzbudí touhu po radosti a chuti se bavit. Venuše vejde do komunikativního znamení Blíženců, díky tomu si dokážete vyjednat lepší podmínky pro své pohodlí.

Optimistická energie znamení Střelců vám pomůže poradit si se vším, co se může zdát složité. Může se také jednat o různé úřední záležitosti, zkoušky a všelijaké formy spolupráce.

Venuše v Blížencích je veselá, romantická, společensky aktivní, flirtuje a prožívá nezapomenutelné chvíle s přáteli.

Během úplňku pomůže Neptun s Plutem přetvořit různé aspekty našeho života, odhalit dřímající talenty a přitáhnout neočekávané možnosti.

Pokud si chcete pojistit štěstí a hojnost, dejte na malý talířek špetku soli, malou skleničku s vodou, zelenou svíčku a libovolnou minci jako úlitbu. Myslete na to, co chcete do života přitáhnout, co uchovat, a kam se přejete podívat a poproste o to vesmír.

Berani, objevíte v sobě někoho nového, zvědavého a otevřeného zajímavým setkáním a motivaci pro pracovní růst.

Býci, možná budete chtít některé plány změnit a přestat se zaobírat tím, co vám bralo zbytečně plno času a nepřinášelo výsledek.

Blíženci, budete všude a zároveň nikde. Váš společenský život se bude otáčet na plné obrátky. Ve hře jsou i nečekané milostné schůzky.

Raci, úplněk vám může přinést inspiraci na nový obor, případně novou práci a vy se tím můžete dost rozvinout.

Lvi, tento úplněk pro vás bude velmi romantický a může přinést i nečekaná zalíbení a lásku.

Panny, úplněk vám rozváže ústa a přinese vám odhodlání sdělit několik svých moudrých myšlenek. Možná budete chtít něco přenastavit u sebe doma či změnit nějaký návyk.

Váhy, během úplňku by bylo dobré, abyste si dopřáli trochu klidu, nabrali duševní sílu, protože k vám brzy budou přicházet zajímavé nápady. Možná by stálo zato si je poznamenat, protože budou originální.

Štíři, úplněk vám slibuje vysloveně šťastný den a něco by se vám mohlo podařit.

Střelci, během úplňku budete zvažovat, jaká je vaše dosavadní životní cesta, a jestli to, co děláte je správné. Možná budete mít nějaký zajímavý nápad a budete sbírat odvahu se do něj pustit.

Kozorozi, úplněk vám přinese nové informace v pracovní oblasti a budete moci něco lépe nastavit.

Vodnáři, úplněk přinese spoustu příležitostí na setkání s přáteli a zajímavou zábavu. Možná přišel čas pustit do svého života více možností pro lásku.

Ryby, během úplňku budete řešit, zda práce, kterou děláte je dobře oceněna a jestli by nebylo lepší jít někam, kde byste se cítili více užiteční.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magické rituály: Zaklepat do dřeva

Už jste o tom také někdy slyšeli, nebo to občas děláte, aby se „to“ nepokazilo? A víte, odkud klepání do dřeva pro zahnání smůly pochází? ...

Andělský horoskop od 19. 9. do 18. 10.

Býci si poradí s hromadou nových informací, Panny čeká moře nabídek, Kozorozi se budou aktivně brát o své štěstí. Co vzkazují vaši andělé vám? Živel ...

Již ve středu nastane zářijový úplněk. Co nese pro jednotlivá znamení?

Ve středu 18. září nastane úplněk ve znamení Ryb spojený s částečným zatměním Luny. Tento úplněk nebude jako ty ostatní. Nese silné energie, které povedou ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 16.9 – 22.9.2024

Pro Berany a Štíři - SVOBODA VOLBY Berani a Štíři, tento týden bud hodně trpělivosti a hravosti! Možná budete muset řešit nějakou zapeklitou situaci, ale ...

Karta týdne 16.9.-22.9. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Těchto pár věcí si odpusťte a váš život bude šťasnější

Přestaňte být ta hodná holka! Snad každá žena má vizi nějakých kritérií pro svého budoucího partnera. Pak však potká drsnějšího chlapce a ten jí zcela ...

Týdenní horoskop 16.9.-22.9. Co přinese úplněk se zatměním?

V pondělí 16. září nás k povinnostem popožene kvadratura Luny s Uranem. Kolem poledne vejde Luna do znamení Ryb a připomene, že ve spěchu se ...

Kaštany nás chrání před negativní energií

Je tu sezona kaštanů. Kromě toho, že jsou kaštany výborná potrava pro lesní zvěř, mají podle tradice také skvělé energetické vlastnosti. Dokážou ovlivnit vibrace energie, ...

10 věcí, které potěší Blížence

Vzdušnému znamení Blíženců vládne planeta komunikace Merkur, která má velký vliv na řadu jejich charakteristických vlastností. Lidé narození v tomto znamení (mezi 21. květnem a 21 ...

Víkendový horoskop: Luna ve Vodnáři pomůže řešit důležité věci a ještě připomene dávné lásky

Pátek 13. září by sice mohl být podle pověsti strašákem, ale hvězdy slibuji pravý opak. Zlepšení pocitu osobního komfortu a větší klid přinese sextil Luny ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.